Originally posted by 61563
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by Lord Samuraj View PostVidim i Tea igrala na Donaldsona. Znaci mogao bi ispasti sada.
SpoilerImas vremena da promenis pik, ne igraj se ako hoces E1 V1adu da budes konkurentan.
A vidi fiksnog navija protiv mene.-To define is to limit.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostDanas na Felija ljudi pa sta bude..a jos ko je sacuvao i Chnuga i Andersona pesma...a pusti te Zverka koji je prilicno ocajan bio sinoc,sreca pa je Gojaw bio sa druge strane ,inace bi lagano ispao...i tamo gde je po meni sve otvoreno, mani te se tog para Tim /Delpo...ja cak Delpu dajem malu prednost
Izmeni tip MaroŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Ispada Zverko veceras, ocajna forma, Harison brilijantan nastup ima, mali ce se uplasiti pobede.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Koliko stručnjaka na tako malom prostoru [emoji108]
ttŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostNisam bas razumeo zasto udara glavom u zid.
A Fiksni je promenio taktiku - sada je poceo da se uvlaci zenskinjamasigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment