Originally posted by tea
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
-
Originally posted by tea View PostDa li je moglo lakse.
Kad bi jos i Chunga Lunga i Thiem usli u polufinale, to bi bilo ekstra.
Edit: Nista od toga, polufinale mi je plafon.
Maro, gledaj ti tog Delpa, nista ga nije potresao raskid.
To se ovde zove finale. S obzirom da ces dobiti poene kao da si omasila finalni mec. Jedino ako smo promenili to pravilo, bilo je price, nisam ispratio sta se odlucilo.Last edited by mark !t zer0; 02-03-18, 14:36.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by Lord Samuraj View PostPa pogodio sam 3/4. Harrison je cini mi se bio bolestan. Bas je cudno odigrao. Nejasno totalno.
Steta za ovu gresku jer nisam pratio raspored. Ali u vrhu sam i u singl i u dubl konkurenciji.
U vrhu si za sad.
Originally posted by Marija81 View PostPartnerko izvini što nisam verovala u Delpa
Originally posted by mark it zer0 View PostTo se ovde zove finale. S obzirom da ces dobiti poene kao da si omasila finalni mec. Jedino ako smo promenili to pravilo, bilo je price, nisam ispratio sta se odlucilo.
A ako bi nekim cudom dobio Delpa osvajam 250 bodova za ulazak u finale, tako sam shvatila.Last edited by icetea; 02-03-18, 14:45.-To define is to limit.
Comment
-
Originally posted by tea View PostMa ne moze Zverev do finala.
A ako bi nekim cudom dobio Delpa osvajam 250 bodova za ulazak u finale, tako sam shvatila.sloboda ili ništa
Comment
-
Ma Delpo po meni i prikazanom na ovom turniru uzima,i svi koji su sacuvali Andersona imaju za mene dobre sanse za titulu...a opet sa druge strane odlican je i Kevin to finale ocekujem,svakako svi su mi sem Donaldsona na fantaziju,tako da svejedno mi,najbolje Delpo jer ga malo njih ima,jedino sto ce ovde konkurencija da umakne,al dobro ima vremena
Comment
-
@mark
Znaci navijam nocas za tebe u fantazi, to se sigurno nisi nadao.
@fiksni
Dobro je, ima nade za Zvereva nocas.
@Samuraj
Istina, ali svakako stoji da su Anderson i Delpo bili favoriti, samo su neki povukli hrabre poteze koji se nisu isplatili.Last edited by icetea; 02-03-18, 15:13.-To define is to limit.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostTea...navijaj sa njega al samo nocas inace
Dobija Delpo Zverka, po svim pravilima prikazanog u Meksiku,al sve je moguce
Dobija Delpo = 0:2 za Zvereva.sloboda ili ništa
Comment
-
-
Dobija Zverev ovde, uzima titulu, ne moze Delpo, nocas igrao iscrpljujuc mec sa Thiemom, vukao se po terenu. Dobija ga Coa u 2 seta.
Steta sto sam pozurio sa Andersonom, nisam gledao zreb u opste, samo prepisao imao obaveza taj dan, inace bih uzeo titulu peske.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment