Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
-
Bas da vidim ko ce da se mlati sa onim kupusom napravljenim ko skim treba da igra u H2H,doduse ostalo 2 kola meni je bilo teze da uklapam 3...
Escobedo
Gogo,Tea ocekujem podrsku ako ipak slucajno dodje do banovanja...i advokatu budi u pripravnosti
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostNe nadaj se fiksni, gde će Escobedni na Chunga Lungu.
Realnije ti je da Ebdena ispratiš
Je l ovo tea jedina odigrala na Delpa?
Beše još neko u prvom kolo jedini igrao na nekogJa za razliku od doticnog necu da ispadnem. Nadam se.
Ali moram da se slozim sa fiksnim, Ernesto nije za potcenjivanje.
Ebden ista prica.-To define is to limit.
Comment
-
Tako je partnerko. Delpo je sigurica iako malo pod stresom zbog raskidaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
vamos rudarhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
-
cuvajte Svarcmana, osvaja Akapulkohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostTipujte mec(Harison/Svarcman) hrabro ,rizikujte idite na titulu ...ljudi mali Acapulco
Ja predlazem Harisona ...umoran je Svarci,a i Harison ja odigrao prilicno dobro prvo koloajde priznaj koja od ovih devojčica te preobrati.
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostFiksni otkud ti pređe na tenisajde priznaj koja od ovih devojčica te preobrati.
koja se najbolje pokaze i dalje se nisam odlucio...a pratim ja tenis dosta ,malo manje od fudbala,ustvari ja sve pratim
Tea vodi al nesto mi se necka previse,Goga je zetoka i konkretna ,a Olja hm intrigantna to mi je uzi izbor za sad...ko zna sta ce biti nadaljeLast edited by 61563; 28-02-18, 22:15.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostJa ne biram,mladje starijekoja se najbolje pokaze i dalje se nisam odlucio...a pratim ja tenis dosta ,malo manje od fudbala,ustvari ja sve pratim
Tea vodi al nesto mi se necka previse,Goga je zetoka i konkretna ,a Olja hm intrigantna to mi je uzi izbor za sad...ko zna sta ce biti nadalje
Aj kapiram ,mene si odmah izuzeo - em matora em udata i to je ok, ali ne objasni zato Bojane nema na listi.
Ili je to iz onih razloga koje je Olja navela za sebe - jedna jedina,neponovljiva?
Bojana, kakva je situacija trenutno uopšte me ne bi iznenadilo da Švarci osvoji,vidiš kako ih meljeŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostFiksni otkud ti pređe na tenisajde priznaj koja od ovih devojčica te preobrati.
Originally posted by 61563 View PostJa ne biram,mladje starijekoja se najbolje pokaze i dalje se nisam odlucio...a pratim ja tenis dosta ,malo manje od fudbala,ustvari ja sve pratim
Tea vodi al nesto mi se necka previse,Goga je zetoka i konkretna ,a Olja hm intrigantna to mi je uzi izbor za sad...ko zna sta ce biti nadalje-To define is to limit.
Comment
-
Maro pusti ti tu listu, nema potrebe da se ja nalazim na njojhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment