Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by AIRBORNE View Post
    Hteo je da zna sta ga boli pa da to napada,zar to nije logicno ?
    Daj bjezi nikad nisam u zivotu vidio da se neko buni onoliko radi radoznalosti sta to boli protivnika, pa sacekaj tri minute i pitaj fizija

Comment

• Ja sad citam da je Nadla izjavio da se povredio jos pre meca...uskoro cemo da saznamo da vuce povredu jos od DOhe
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Slusaj Niki, ona zna.
        Eh da je više Niki ovde, ili trunčica od Niki u tebi
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
          Daj bjezi nikad nisam u zivotu vidio da se neko buni onoliko radi radoznalosti sta to boli protivnika, pa sacekaj tri minute i pitaj fizija
          Preterao je Warinka, teska nervoza ga uhvatila. Jos malo pa da odvuce licno sudiju u svlacionicu.

Comment

• Nadal nije simulirao povredu i to je ocigledno, ali da li je bas morao da izadje sa terena ili je pomoc mogla da mu bude ukazana i na samom terenu?
            Da je zeleo da poremeti Stanislava takodje je ocigledno, ali je i dozvoljeno, kao sto je i publici dozvoljeno da zvizdi na nesto sto im se ne svidja ...
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
              Nadal nije simulirao povredu i to je ocigledno, ali da li je bas morao da izadje sa terena ili je pomoc mogla da mu bude ukazana i na samom terenu?
              Da je zeleo da poremeti Stanislava takodje je ocigledno, ali je i dozvoljeno, kao sto je i publici dozvoljeno da zvizdi na nesto sto im se ne svidja ...
              Ja mislim da je primio nesto protiv bolova u svlacionici i to je to.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                Nadal nije simulirao povredu i to je ocigledno, ali da li je bas morao da izadje sa terena ili je pomoc mogla da mu bude ukazana i na samom terenu?
                Stani, hoces reci da nikad nisi vidio da se masaza vrsi van terena, pa si sada iznenadjen? Kako je bolan zelio da poremeti kada je bio jebeno povrijedjen, zar mislis da je on u tom trenutku mislio kako da poremeti protivnika

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                  Ne secam se da 2011 godine Novak nije mogao hodati.
                  Novak je moago i hodati i trcati ali nije mogao servirati. I opet je 6:1 protiv velikog Rafe, koji nije uspio da bilo sto promijeni I iskoristi povoljnu situaciju.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    Novak je moago i hodati i trcati ali nije mogao servirati. I opet je 6:1 protiv velikog Rafe, koji nije uspio da bilo sto promijeni I iskoristi povoljnu situaciju.
                    Novak je tada oduzeo brzinu ali je imao varijacije, mogao se uvijati, ovaj danas nije, limitiranije od ovoga ne moze.
                    sigpic

Comment

NI, jel ti to realno poredis te dvije situacije, pa Novak se kretao nenormalno i tad i udarao bez problema,poredis neuporedivo

Comment

Nisam siguran da je Novak choknuo. Choknuti zanaci da ti igra padne kad dodjes u dobijenu poziciju zbog straha od da ces ispustiti pobjedu. Da li je Novak ima dobijenu poziciju? Jeste pri 2:1 u petom setu. Ali nije to tako blizu cilja. Osim toga nije mi djelovalo da je Novak izgubio sljedeci servis gem zbog straha, nego opustanje. To je mentalna slabost ali nije choking.
                        Ma kako nije choknuo, cist choke, sta je choke ako nije posledica mentalne slabosti. Novak je imao momentum u 5. setu, dobio cetvrti, srusio ga kako valja, jos Wawa sa glavom nije ok, verovatno razmislja "dobio me je i prosle godine isto, dobio me i na USO-u, evo i sad ce", onda usledi brejk na startu 5. seta i kad se cini da je sve gotovo Novak ga sam vrati u mec, iako je posle imao jos par brejk lopti nije uspeo da ga srusi ponovo i ispustio momentum.

Zato cestitam Wawi, napredovao jeste, nema price. Srusio Novaka konacno, nije bitno kako, ali srusio ga je, i presao je tu barijeru u glavi. Onda protiv Berdych-a je uzeo najvaznije poene i osvojio TBove, isto mec velike vaznosti, prilika za prvo GS finale. Onda protiv Rafe ima 0-26 u setovima i kad je Rafa delovao ok u prvom setu, Stan odigra fenomenalno i tu ga srusi opet. Ima napretka i u igri i u glavi, videcemo ga ove godine. To je svakako dobro za tenis! Ljudima se ne moze ugoditi. Ne valja kad previse dominiraju Nadal, Djokovic, Murray, Federer, al' ne valja ni kad dodje Wawrinka i osvoji GS. Bravo majstorcino!

Originally posted by LegendaBL View Post
                        Inace Serena je isto bila povrijedjena u mecu sa Anom ali nigdje nisam vidio da se to toliko isticalo i minimizirala Anina pobjeda
                        Da, ali siguran sam da pravis razliku. Nadal nije mogao da se pomeri, servirao je 140-150 i koristio samo snagu ruke. Da je Ana bila tipicna Ana izgubila bi taj mec bez ikakve muke.

Originally posted by bojanaBG View Post
                        Ja sad citam da je Nadla izjavio da se povredio jos pre meca...uskoro cemo da saznamo da vuce povredu jos od DOhe
                        Jes', rece on da je nesto malo osetio tokom zagrevanja, al' da nije bilo nista sto bi moglo da mu previse smeta jer se nije obazirao na to, onda pocetkom drugog kod jednog FH-a se videlo da mu je bas pravilo problem.

Comment

• pecaros,

Posatvio si odlican metar, ali ti je mjera malko netacna

1.
                          5, kad serviras za set poslije 26 izgubljenih setova, i zaostanes 0:40, i osvojis ga i potom odmah navalis i napravis brejk onda je to za peticu. Iza prekida je bio novi mec.

2.
                          5 Prvi put je jednorucni BH bio ravnpravan Rafinom FH-u. To je ujedno bio glavni Rafin problem.

3.
                          3 Dao bih mu dva da nije odservirao onak dva zadnja poena u prvom setu

4.
                          4 Svrsishodan do prekida, iza toga je i onako bio drugi mec.

5.
                          4

6. Nebitno u ovom mecu zbog specificnih okolnosti.
                          Last edited by NI; 26-01-14, 13:37.

Comment

E pa sad Nadal pored toga sto nije moga servirati, nije mogao ni trcati, a skoro ni hodati. Ja sam vec rekla da svako ko osvoji titulu je zasluzena jer nije njegova krivica sto je Novak doziveo mentalnu blokadu, a Rafa povredu. Ali dodavati nesto njemu sto je splet okolnosti, pa ne znam. Niko mu nece uzeti titulu, a jos manje secati se svega ovoga, sem navijaca, ali izgubiti set sam od sebe ide u prilog tome kakva je njegova mentalna snaga. A, rekla sam da necu vise o tom trecem setu. . . Sezona ce pokazati cija je percepcija tacnija o sposobnostima Wawrinke.

Comment

• NI, jel mozda znas kako je Wawa spasio taj gem kada je imao 0:40, tako sto je Nadal izbacio 3 druga servis u aut a isto tako onaj brejk koji je pretrpio u 1.setu je napravio DF, los drop shot i bezveze gresku , i Wawa je bio strasan u gemovima na svoj servis i stvorio se privid da je Wawa odigrao najbolji set ikad a ne kazem da nije bio dobar i cvrst, to stoji

Comment

• Sad je jos i Vavrinka kriv sto je Nadal slao 2. servis u aut
                                svasta cu do kraja da procitam
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X