Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nadam se da je to samo floskula posto bi ovo trebala biti 6 zaredom pobjeda na GS

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
      Nadam se da je to samo floskula posto bi ovo trebala biti 6 zaredom pobjeda na GS
      Mnogo tesko Starca pobediti

Spoiler

Dayman (a-a-ah...)
      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
      Champion of the sun (a-a-ah...)
      You're a master of karate and friendship
      For everyone

Comment

• Сутра све зависи од федереровог бекхенда. Њему сутра да би добио надала мора да ради форхенд, мора да доста иде на мрежу, кретање да буде беспрекорно и поред тога да се узда да надал има проблема са жуљом, и у навлачење крова.

Comment

• Nadam se da ce Li osvojiti, ako je neko zasluzio vise GS titula onda je to ona.
          A sutra mislim da ce konacno Fed da dobije Rafa ceo turnir mlako igra, nista specijalno 3-1 Za Feda

Comment

• Mislim da ce Rodzer tesko dobiti Nadala sutra. Mora dosta toga da se poklopi u Federerovoj igri da bi do toga doslo. Pocev od servisa, preko defanzive, pa do bekhenda koji mora da bude na najvisem mogucem nivou. Nadal jednostavno ima igru za Federera. Ustalom svi znamo kakav im je skor u medjusobnim duelima poslednjih godina na Grand Slam turnirima, ne mogu ni da se setim kad ga je Rodzer poslednji put dobio. Voleo bi da gresim ali ne mogu da zamislim da Rodzer uzme tri seta sutra Nadalu i pored svih poteskoca sa kojima se Nadal susrece.

Sto se tice ostalih faktora. Mislim da ce publika biti naklonjena Federeru, takodje psiholoski pritisak kod njega gotovo da ne postoji. Nema sta da izgubi sutra.

Nije da potcenjujem Rodzera, daleko ga vise cenim od Nadala kao tenisera, ali po meni takvo je trenutno stanje stvari. Kao sto rekoh nadam se da sam u krivu i da cemo sutra gledati jedan dobar i neizvestan mec.

Comment

• zasto nisam ni sumnjala da je dozvoljeno u Spaniji...

chiara gambuzza ‏@ChiaraGamTWI
              For example the machine Nadal is using for his blister is illegal In ITALY.In Spain is OK.
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• To je kao ono "jaje" sto je Novak koristio posle Cincya 2011. U nekim zemljama jeste zabranjeno, u nekim nije. Dok ga APT/ITF ne zabrane ima pravo da koristi sve.
                sigpic

Comment

• Ko je ova trolcina sto objavluje ove tvitove Koji debil

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                    To je kao ono "jaje" sto je Novak koristio posle Cincya 2011. U nekim zemljama jeste zabranjeno, u nekim nije. Dok ga APT/ITF ne zabrane ima pravo da koristi sve.
                    Ma taj i ovako koristi sve, tako da je ovo skroz ocekivano.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Treba ga proglastiti nelegalnim posto Fed nece imati prednost zbog toga To treba navesti kao razlog zabrane.... E tugo na sta ste spali

Comment

• Ja niti u jednom trenutku nisam poverovala u pricu da ce njemu taj zulj da smeta, da ce to da bude Fedova prednost ali me nervira sto svi pricaju o jebenom zulju, kao da je prvi teniser koji ima taj problem.

sigpic

with experience.

Comment

• Sve ovo ne bi bilo moguce da Don Beker nije skrenuo svu medijsku paznju na sebe

Comment

• Zna se odlicno sto mislim o njemu ali nema dokaza da koristi bilo sta. Cak je izasao u javnost sa onim blood-spinningom, kao sad i sa ovim npr. Da je to zabranjeno mogao bi biti kaznjen, ocigledno nije i koristi svu pomoc.
                            sigpic

Comment

Zna se odlicno sto mislim o njemu ali nema dokaza da koristi bilo sta. Cak je izasao u javnost sa onim blood-spinningom, kao sad i sa ovim npr. Da je to zabranjeno mogao bi biti kaznjen, ocigledno nije i koristi svu pomoc.
                              Normalno da nema dokaza kad su spaljeni

sigpic

with experience.

Comment

Zna se odlicno sto mislim o njemu ali nema dokaza da koristi bilo sta. Cak je izasao u javnost sa onim blood-spinningom, kao sad i sa ovim npr. Da je to zabranjeno mogao bi biti kaznjen, ocigledno nije i koristi svu pomoc.
                                Pa glavna stvar kod mnogo gori optuzbi je da niko nije kriv dok mu se to ne dokaze, i tu sva prica treba da prestane. Ali hejt je nesto posebno

Comment

Working...