Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sad gledam nesto raspored. Ana u 02:30 sa Serenom, ako iznanadi, mozda cu i gledati Novaka.
    Dayman (a-a-ah...)
    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
    Champion of the sun (a-a-ah...)
    You're a master of karate and friendship
    For everyone

Comment

• NI,

malo Grišinog BHa...sinoc je bas perfektan bio

http://www.ausopen.com/en_AU/video/i...tch_highlights

Comment

• Originally posted by Niki View Post
        Ko je ovaj Robert protivnik Murray-a? Povlacim rec da Novak ima poluozbiljnog protivnika.
        Slazem se sa Shminka komentarom jos ga je sinoc kenj_lo samo tako,sto znaci da sledeci mec sve izbacuje vani
        Malo me u nekim sekundama podseca na Karlovica... Mislim da Marej nece imati problema.
        >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by shminka View Post
          I Federer je nesto cudno odradio na prvom servisu, nisam skontao sta tacno
          Los izbacaj , izbacio lopticu za servu i promasio istu, sunce verovatno , komentator se cudio kako nije dosudjena servis greska, rekao da bi drugima istu dosudili ali ne Rogeru i slatko se ismejao situaciji.
          Similis simili gaudet

Comment

• Ma kakvi problemi, nema za najbolje problema protiv challenger igraca...bez obzira kako se zovu

Maxxa,

mislim da se ne sudi greska ako reketom ne dotakne lopticu

Comment

• Jelena pobedila ,citam da kaze da je bila mrzovoljna jer je lose spavala,pa je vikala dal na publiku ili brata,luckasta je
              Nek vice i pobedjuje,bravo Jelena
              Uf, gde Ana vec na Serenu,nazalost nema sansi nikakvih
              Sutra gledam Noleta,taman uz kafu, idemooo...samo hrabro
              Citam Nadal razbio Monfisa-, Marej mamaJudy-nog ljubimcaRole razbija-ocekivano itd.

Jos jednom, srecno Nole sutra
              sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Robert osvojio Johanesburg koliko se sjecam. Znam da je igrao finale ali cini mi se da ga i osvojio Fino je igrao tada.
                Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
                  Los izbacaj , izbacio lopticu za servu i promasio istu, sunce verovatno , komentator se cudio kako nije dosudjena servis greska, rekao da bi drugima istu dosudili ali ne Rogeru i slatko se ismejao situaciji.
                  Los izbacaj je ono sto Ana radi, ovo je Fed uradio samo jednom i to prilikom prvog poena na njegov servis u celom mecu...jbg., svakom se desi
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Jao Anin izbačaj
                    Ono još kod nikog nisam videla da dugo godina unazad ima taj problem toliko izražen.
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Meni se ucinilo da nije dotakao lopticu, svejedno bilo je cudno u najmanju ruku, retko se vidja tako nesto suvisno da kazem kod Federera koji ima savrsenu tehniku kod servisa, U Brisbane-u je promasio bh return u slicnom maniru ali to je ipak BH
                      Last edited by Maxx-a; 18-01-14, 14:21.
                      Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                        NI,

malo Grišinog BHa...sinoc je bas perfektan bio

http://www.ausopen.com/en_AU/video/i...tch_highlights
                        shminka,

Nije bas Federerov ali nije los.

Inace ne znam koga bih vise zelio kao sljedeceg Nadalovog protivnika. Aguta ili Dimitrova.

Comment

• Ja pogledao to na streamu, pa nisam skontao...poslije tog gema se presaltao na TV...pa nisam vidio sta se tacno desilo

u svakom slucaju preluda noc...Andy i Roger dominirali na servisu

Comment

• Originally posted by NI View Post
                            shminka,

Nije bas Federerov ali nije los.

Inace ne znam koga bih vise zelio kao sljedeceg Nadalovog protivnika. Aguta ili Dimitrova.
                            Svejedno, koga dobije, pobedjuje milion postosto neko ocekuje da Nadal nece do finala
                            Tako se pisalo kao Monfils pa Monfils ce ga namuciti, a Nadal ga totalno razmontirao, vidim po rezultatu a citala i kometare,pise bio je zastrasujuci
                            sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Od koga je to Marej naucio:

Comment

• A Ženg
                                Hahaha lako je njoj kada je mala, a Deliju za malo da ode glava.
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X