Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by pecaros View Post
    Smeo bih da garantujem da je u Novakovom delu žreba da bi stigao do polufinala. Šta će uraditi u suprotnom taboru osobito me ne zanima. Mada reper za GS nikako ne mogu biti porazi u dva dobijena seta. Na tri dobijena, Mari kako god na prvi pogled izgleda, može dobiti sve projektovane suparnike.
    Normalno da moze da dobije sve protivnike kad je GS sampion, ali mislim da trenutno nije u formi, tesko da ce je naci za ovih par dana i bas su male sanse da dodje do SF. A kad on nije u formi, moze da izgubi i od Donalda Younga
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Evo i sta misle eksperti, Djokovic i Serena apsolutni favoriti, a ovaj Ed McGrogan mi je sumnjiv, moguce da je shminka tu nesto hakovao

http://www.tennis.com/pro-game/2014/...o#.Us-uHdJDuTM

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by NI View Post
        Apsolutno gledajuci Novak i Rafa imaju lak zrijeb. Problem je sto su oni zadnjih mjeseci toliko bolji od ostatka da im je skoro svaki zrijeb lak.

Relativno gledajuci (u odnosu koga su mogli dobiti) stvari stoje ovako:

Novak

1. Lacko ------------------prosjecan
        2. Montanes --------------lak
        3. Tursunov/Bagdatis-----lak
        4. Fonjini/Gulbis----------prosjecan
        5. Vavrinka----------------tezak/prosjecan
        6. Ferer--------------------prosjecan

Nadal

1. Tomic ------------------izuzetno tezak
        2. Sijsling ----------------lak
        3. Monfis------------------prosjecan
        4. Raonic/Dimitrov--------tezak
        5. Delpo-------------------najtezi moguci
        6. Mari/Federer-----------prosjecan ako bude Mari, lak ako bude Federer

Sve u svemu Rafa je losije prosao.
        Par korekcija sa moje strane:

Novak

1. Lacko --------prosecan 2
        2. Mayer ------- prosecan 2
        3. Bagdatis----- prosecan 2+
        4. Gulbis-------- tezak 4-
        5. Vavrinka----- tezak 4
        6. Ferer-------- srednje tezak 3+

Nadal

1. Tomic -------- srednje tezak 3-
        2. Sijsling ------- lak 1
        3. Monfis-------- srednje tezak 3+
        4. Hewitt ------- tezak 4 ( Raonic/Dimitrov su u Delpovom delu zreba tako da ne moze da se sastane sa njima pre QF )
        5. Delpo------- vrlo tezak 4+
        6. Mari/Federer-- tezak 4 ( ne toliko zbog protivnika vec vise zbog toga sto ce se Nadal neminovno istrositi u mecevima protiv Monfisa, Hewitta i Delpa )

Nadal na papiru ima tezi zreb ali mislim da prolazi u finale sa 80% sigurnosti, Novak sa 90%. Videcemo.
        Last edited by skeptik; 10-01-14, 08:38.

Comment

• Kovinic D. 2-0 Hozumi E.
          SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Dušan Silni Lajović na korak od učešća na AO
            sigpic

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
              Kovinic D. 2-0 Hozumi E.
              Još korak od plasmana na glavni turnir Australian open.U 3 kolu igraće protiv Ruskinje Ale Kudrjavceve(160),istoriska utakmica za Crnogorski Tenis...
              Naprijed Danka

Comment

• Sedam mladih igračica je u trećem kolu, jedna će sigurno nači mesto a očekuju se bar još četiri. U glavnom žrebu ih je 12.
                Ešli Barti je bila najsrećnija

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                  Par korekcija sa moje strane:

Novak

1. Lacko --------prosecan 2
                  2. Mayer ------- prosecan 2
                  3. Bagdatis----- prosecan 2+
                  4. Gulbis-------- tezak 4-
                  5. Vavrinka----- tezak 4
                  6. Ferer-------- srednje tezak 3+

Nadal

1. Tomic -------- srednje tezak 3-
                  2. Sijsling ------- lak 1
                  3. Monfis-------- srednje tezak 3+
                  4. Hewitt ------- tezak 4 ( Raonic/Dimitrov su u Delpovom delu zreba tako da ne moze da se sastane sa njima pre QF )
                  5. Delpo------- vrlo tezak 4+
                  6. Mari/Federer-- tezak 4 ( ne toliko zbog protivnika vec vise zbog toga sto ce se Nadal neminovno istrositi u mecevima protiv Monfisa, Hewitta i Delpa )

Nadal na papiru ima tezi zreb ali mislim da prolazi u finale sa 80% sigurnosti, Novak sa 90%. Videcemo.
                  Ovo je prilično realno, s tim što bih rekao da onih 20% mogućnosti da Rafa ne dođe do finala nosi isključivo DelPo. Murray nije u formi, Zeka Roger je stara mušterija, ostali realno nemaju šta da traže...

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                    Ovo je prilično realno, s tim što bih rekao da onih 20% mogućnosti da Rafa ne dođe do finala nosi isključivo DelPo. Murray nije u formi, Zeka Roger je stara mušterija, ostali realno nemaju šta da traže...
                    Delpo prolazi u SF, tamo igra protiv Rogera. Novak je svakako favorit u finalu, mozda nesto manji ako bude igrao protiv Rogera.

Comment

• Za one kojima ‚‚igranje u eksere" nije omiljeno, prilika da ponešto zarade znanjem i srećom.

http://www.tourneytopia.com/RacquetB...P/default.aspx
                      sigpic

Comment

• Rafa i Tomic? Jedva cekam.

Comment

• Tezak zreb za Nadala, laksi za Djokovica. I nikako se ne mogu stavitu u istu recenici, kao obojica imaju lak zreb. Nije poenta samo u tome dali Nadal ili Djokovic mogu izgubiti ili pobediti, pa oni svakog mogu pobediti, nego koliko ce se potrositi, a to je i te kako bitno na AO. Ali sta je tu je, na papiru to deluje ovako, kad pocne turnir videcemo, nikad ne dodje do projektovanih meceva.

Comment

• Meni nije jasno kako se rasporedjuju nenosioci na zrebu...Sinoc sam samo video da su oni svi rasporedjeni i Rafu stavili na vrhu, Noleta na dnu i bla bla to je uredu. Ovi nenosioci me zanimaju ko je njih zrebao? To mi nije bas jasno

Comment

• Niko njih ne bira, to ide nasumice, tj. komp ih bira

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                                Niko njih ne bira, to ide nasumice, tj. komp ih bira
                                E pa taj kokmp je budzio Boris Beker Zreb ko zreb treba sve to pokazati i na terenu, ovaj Lacko je nezgodan. Secam se jedne godine kako je mucio Rafu u Kataru.

Comment

Working...
                                X