Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Best of 3

Comment

Best of 3, na Vimbldonu je 5

Comment

A poslednje kolo?

Sent from my HTC, posto mi se moze
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

Best of 3.

EDIT: Dzumpara rijesio Browna u 2.seta i prosao u 2.kolo kvala , moglo bi se izroditi iz ovog nesto.
          Last edited by DinoFC; 08-01-14, 00:19.

Comment

Mogu da zamislim kakvu je igru dastin prikazao kad je 5 puta izgubio servis od dzumhura

Comment

Izgubio je od boljeg igraca, u to nema sumnje...

Bravo Damire, fenomenalan start sezone

Comment

Znam ja sta je u pitanju, a moguce da je i silni Dzumpi u pitanju

Spoiler
                Gudra, arane

Comment

Ma na 4:4 je bila pauza od 10-ak minuta, rastaman je 100% bio povredjen ali se hrabro borio do kraja

Comment

Vidjet cemo ga u Sarajevu, pa cemo ga pitati sto je zijanio

Comment

Mozda mu je i Nerfid ispod stola sta dao, da pusti Dzumpajlu

Comment

Ma ja...Damir eto nije mogao cirkusanta dobiti regularno

odmah neke teorije

Comment

Kakva teorije, zajebajem se, moze on dosta igraca da pobjedi ali isto tako moze od svakoga da izgubi, dzaba mu ova pobjeda ako ne dobije npr. nekog levata u 2.kolu

Comment

Desein ili Reid u drugom kolu...prvi je bolja opcija

Svirao sam Deseinu par FFova prosle godine, htio me reketom gadjati budala...a gazi liniju konstantno

Comment

E cuj htio te reketom gadjati, nije lako vama sudijama.

Nikad cuo ni za jednog, to ce biti pravi test

Comment

Moglo bi se to preskociti..a onda sa Bemelmansom...igrali su prosle godine, ali na sljaci...dobio Bemelmans u TBu 3. seta...uz katastrofalnu Damirovu igru tokom cijelog meca

Na tvrdoj ce biti zeznutije, ali se moze s njim igrati sigurno

Comment

Working...
                                X