Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Finals - London 2013.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kao sto i pretpostavih... ocaj zivi od "derbija" ... Novak dobar samo u trecem setu, ali izlazi iz ovog meca prilicno umoran ....
Ajmo dalje...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Navras View PostNovaku pobeda malo znaci, osim sto je popravio H2H sa velikim rivalom i ucario 200 poena, ali je cena previsoka. Dva sata i 20 minuta je proveo na terenu, nimalo racionalno, a vec je na rezervama. Ako nista sada bar znamo da su sanse za titulu minimalne.
On se lakše nosi sa fizičkim nego sa mentalnim krizama.
Ne znam koliko njemu znači popravljanje H2H sa Rogerom, ali meni znači puno.
Oduvek sam imala strah da će se Role penzionisati pre nego što Nole ispegla H2H.Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
-
Kakav mec, koji intenzitet. Ovako raspolozenog i ultra agresivnog Federera pobediti, pa svaka cast i kapa dole za Nola
Obojica su iskoristili sav aresenal, i dokazali da su dva najkompletnija igraca,i takticki i tehnicki,tako da se duel gledao,bez daha.
Prvi set, izuzetan od obojice i najkvalitetniji. Drugi solidan, ali sa puno padova u igri,kod obojice,sto je i normalno, zbog ovako visokog intenziteta igre.
Treci set,cista dominacija, i definitivno dokaz da je Nole znatno bolji,iako je Federer dostojanstveno sve do kraja davao maksimum,da ostane u igri.
Ovakvog Federera bi retko ko mogao da pobedi, a sto ce da se vidi i u nastavku turnira.
Sama igra je jos jednom dokazala,da je dozirana agresivnost,dobitna kombinacija u odnosu na agresivnu igru.
Ovo je bila igra za dva koplja, iznad svih do sada prikazanih,a ako bude srece da se sretnu, ponovo u finalu,to bi bio teniski praznik.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Originally posted by jagodica View PostNije previsoka, umorio se, odmoriće se.
On se lakše nosi sa fizičkim nego sa mentalnim krizama.
Ne znam koliko njemu znači popravljanje H2H sa Rogerom, ali meni znači puno.
Oduvek sam imala strah da će se Role penzionisati pre nego što Nole ispegla H2H.
Oko H2H isto razmisljamo, verujem da i Novaku to dosta znaci. Tu smo, na korakTom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
Comment