Širi ruke..gde ste servisi bili dosad.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Finals - London 2013.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eto došlo vreme da se GOATER pobedi dva puta uzastopno u tri dana.
A eto i mene na proleće u grupi.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Pa,gledali smo sta smo gledali,ali Nole i na skrge dobio mec,a pobede se broje
Bravo Nole, idemo daljeeeeeeeeee
Nadam se da ce Nole uspeti da se makar malo odmori,oporavi za sledeci mecsigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Ocajan mec, drugi set je bio narocito mucan za gledanje. Kao da su se takmicili ko moze vise da se raspadne, jedan krene da pravi gluposti a onda drugi brze bolje pocne da pravi jos vece kao da porucuju jedan drugom „ej, ne mozes ti da se raspadas koliko mogu ja“; „vidi kakve sve ja gluposti umem da pravim, kad to naucis javi se“; „sad cu da ti pokazem kako se gubi mec“ etc. I tako u krug. Morbidniji set mislim da nisam gledao.
Novaku pobeda malo znaci, osim sto je popravio H2H sa velikim rivalom i ucario 200 poena, ali je cena previsoka. Dva sata i 20 minuta je proveo na terenu, nimalo racionalno, a vec je na rezervama. Ako nista sada bar znamo da su sanse za titulu minimalne.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Treci set je trebao da bude drugi set. Cemu ono izmotavanje ja ne znam.
Bitna je pobeda svakako. Samo neka Novak pobedjuje pa nas nikakve kalkulacije nece zanimati.
16-15sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Prekosutra Nole-Delpo?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment