Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajmo Nole još jedan gem.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
      Totalno si neobjektivna

ma ovako je lakse, sad dobije Djokovic, i imamo cistu situaciju, muka mi je od onog racunanja, setova, gemova
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Mislim da sam odgledao jedno 10 Novakovih uspesnih smeceva zaredom racunajuci poslednjih par meceva. Brinem se.

Necu ukljucivati toster u struju neko vreme. Niti se kupati sa upaljenim bojlerom.
        It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• делује ми све ово да је испало случанјо?
          sigpic

Comment

• Po meni je Delpo favorit protiv Federer-a.

Comment

• Jest vala, RR je bas pogan sistem

Comment

• Srecom ni Delpo nije mogao drzati svoj nivo dovoljno dugo.

Comment

• On kao da se sprda sa Del Potrom. Najpre ga otrese kao slinu, rastavi ga na proste faktore, onda spusti gas do kraja i ovaj kukavac se taman naprzi i pomisli da moze da dobije Novak pojaca i odradi ga lagano. Bar je takav moj utisak veceras.
                  Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

Mislim da sam odgledao jedno 10 Novakovih uspesnih smeceva zaredom racunajuci poslednjih par meceva. Brinem se.

Necu ukljucivati toster u struju neko vreme. Niti se kupati sa upaljenim bojlerom.
                    kupas se sa upaljenim bojlerom
                    prskaj, living on the edge
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post

ma ovako je lakse, sad dobije Djokovic, i imamo cistu situaciju, muka mi je od onog racunanja, setova, gemova
                      To jeste. Novak smeker doveo svoju grupu u red. Ej bre posle drugog kola sve se lepo zna.nema ni trunke price o namestanju,izvolte pa sami izborite SF.
                      A ti Gaske mrs kuci sa nula bodova
                      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

A ti Gaske mrs kuci sa nula bodova
                        Castice ga Novak sa 200, Nole je veliki dzek
                        sigpic

Comment

• Nije valjda ovaj bumbar u publici Aguerova zena

Ili ono nije bio Aguero
                          Genius, outrageous, the best ever! RF!

Comment

• Originally posted by Navras View Post
                            On kao da se sprda sa Del Potrom. Najpre ga otrese kao slinu, rastavi ga na proste faktore, onda spusti gas do kraja i ovaj kukavac se taman naprzi i pomisli da moze da dobije Novak pojaca i odradi ga lagano. Bar je takav moj utisak veceras.
                            Nole-trole
                            Dayman (a-a-ah...)
                            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                            Champion of the sun (a-a-ah...)
                            You're a master of karate and friendship
                            For everyone

Comment

• Originally posted by Navras View Post
                              On kao da se sprda sa Del Potrom. Najpre ga otrese kao slinu, rastavi ga na proste faktore, onda spusti gas do kraja i ovaj kukavac se taman naprzi i pomisli da moze da dobije Novak pojaca i odradi ga lagano. Bar je takav moj utisak veceras.

To je Djokovic , on nikada ne gubi zbog dobre igre protivnike, uvijek zbog spustanja gasa.

Comment

• To nikad prskaj da ne radiš!
                                Jel ono bio Aguero i Maradonina ćerka od khm, khm par desetina kila viška?
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X