Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• http://www.atpworldtour.com/Reliabil...rent-List.aspx
    Okreces tockic na misu i kad prst pocne da trne, eto ga Role
    sigpic

Comment

• Dobro pre ovog turnira Role je bio na 2-8, trenutno je na 3-9 videcemo moze li jos malo da popravi ovu za njega vrlo skromnu statistiku ...
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
        Koga da ti da kad nikog drugog ne vredi ni pominjati? http://www.atpworldtour.com/Reliabil...rent-List.aspx
        Po toj vrlo znacajnoj mjeri, medju igracima koji su igrali 10 i vise meceva protiv onih u prvih 10, Vavrinka je peti i to sa prilicnom razlikom ispred sestog. Ovo je inace mjera za cijelu sezonu a ne samo za kraj:

Nadal 23:4
        Novak 20:6
        -------------
        DP 6:6
        Mari 5:5
        Vavrinka 9:11
        -------------
        Berdih 6:13

A po drugoj jednako vaznoj mjeri, postotku pobjeda na GS-ovima je osmi.

Nadal 14-1
        -----------
        Mari 17-2
        Novak 24-3
        ----------
        Ferer 19-4
        ----------
        Conga 10-3
        Federer 13-4
        Gaske 13-4
        Stan 12-4
        Berdih 11-4
        Juzni 11-4
        DP 8-3

Dakle shminka je potuno u pravu.
        Last edited by NI; 09-11-13, 12:01.

Comment

• Феки пожелео меч у овом тренутку са Нолетом и испунила му се жеља, сада вероватно жели и меч са Рафом и то верујем, још више него са Новаком???
          sigpic

Comment

• Samo da Roger danas odigra pametno, ukoliko bude forsirao slajs kao u prvom setu protiv Novaka u Parisu ima odlicne sanse.
            sigpic

Comment

• Волео бих да видим тај меч између Рафе и Фекија, поготову што се мисли да је Рафа мало спласнуо, а Феки најспремнији у овој години!

За организаторе, спонзоре и публику би то био спектакл над спектаклима... а и тапкароши би добро прошли!

Кладионеце би биле пуне, а и наш форум би исписао 100 страна коментара!!!
              Last edited by Žika; 09-11-13, 12:55.
              sigpic

Comment

• Raspored je nepravedan prema polufinalistima `B` grupe, jer dan odmora manje u ovom delu sezone pred najbitnije meceve puno znaci.
                Verujem da Role moze napraviti vise stete u polufinalu cime dobija danas navijaca vise. Idealno bi bilo Role u dva seta, jer igranje treceg dan kasnije ce se sigurno osetiti.
                Role
                sigpic

Comment

• bas imaju dobar strip I Role ima amajliju...
                  sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• meni nijedan od tih mini stripova nije izmamio ni mini osmjeh, nije mi cak ni simpaticno
                    sigpic

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                      Ne uopste stvarno, nego sam sinoc citao komentare al sam bio previse umoran da napisem nesto.

Zgadite ceo mec komentarima i onda posle vas covek popisa i pobedi i onda kao ajde ma promenio je plan.

Al dobro i ja kreten kao da nisam vec navikao da su na ovom pdf-u mnogo bitnije nege igre i spletkarenja van terena , nego komentarisanje same igre, pracenje statistike, uzivanje u poenima i navijanje za svog tenisera
                      Potpisujem definitvno.Kada sam se registrirao na ovaj forum bio je uvjerljivo najbolji na balkanu sto se tice teniskih kategorija..Clay Warrior Vladan i NI su mi ostali u pamcenju kao najstrucniji.
                      Sada se sve svodi na to kako ce nastimat da izbace noleta,sta je striko odlucio,rafa pusta,wawrinka debil david debil..Svaka cast Vladanu za onakvu najavu turnira i najavu prvog meca to su bili najkontruktivniji postovi na topicu kao i analize drugih članova tokom i nakon mečeva,ali ima i onih koji konstantno samo brinu u spletkarenju.Ajmo momci dignite forum na nivo vise

Comment

• Meni se cini da je Roger laksi protivnik za Rafu od Delpa,tako da cu za njega navijati.
                        Originally posted by Casiraghi
                        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                          meni nijedan od tih mini stripova nije izmamio ni mini osmjeh, nije mi cak ni simpaticno
                          Ne vjerujem ni da je forumašima smiješno. Smiju se i lajkuju samo da se ovi što su kreirali navodno smiješne sličice ne osjećaju izblamiranim što ih niko nije pohvalio.

Comment

• Ako cemo iskreno strip je potpuno debilan.
                            Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Mozda je to u Svici smijesno, ali bih se prije nasmijao na Kursadzije cini mi se.

Igra i to sto je Roger odmorniji, manje se zadrzao na terenu od Del Potra, a i sam je rekao da je u odlicnom fizickom stanju.
                              sigpic

Comment

• Izuzimajuci engleski humor ostatku zapadne Evrope ta vrsta osecaja je nepoznata.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X