Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tesko je objasniti onaj mec sinoc. Meni lici da su se dogovorili da bude 1:1 a onda da odigraju treci set posteno. Berdih je olako izgubio pri servis gem, a Rafa cijeli set.

Toni se ne boji dovoljno Berdiha da bi se dogovorio na 2:1, ali opet nista nece da prepusti slucaju, usao je u mec sa sigurnim setom. A Berdih ima kakve takve sanse da dobije jedan set, ali dva nikako.
    Last edited by NI; 09-11-13, 08:32.

Comment

• Opet Novak u 9 veceras Sve u 9 Novak,do kraja turnira,a svi promjenili termine,svasta!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
      sigpic

Comment

• Originally posted by Duka View Post
        Opet Novak u 9 veceras Sve u 9 Novak,do kraja turnira,a svi promjenili termine,svasta!
        Pa šta ima veze, njemu i odgovara taj termin ima više vremena za odmor, nadam se da će i sutra da igra u 9!
        * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
        * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
        NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
          Pa šta ima veze, njemu i odgovara taj termin ima više vremena za odmor, nadam se da će i sutra da igra u 9!
          Hoce sigurno

Comment

• Neverovatno koliko je RR sistem uspeo da istakne nedostatak inteligencije vecine forumasa. Tuga

Pritom, nisam gledao nijedan poen iz sinocnjeg meca ,ali da li moze neko da mi objasni cemu tolika kolicina gluposti i potreba za hejtovanjem?

Covek pobedi na kraju i 90% pljuvaca promeni izjave u fazonu dobro ajde ipak je odlucio da mu znaci 200 bodova. Hahahahahhahaah kako da ne, pametni Nadal je sam promenio taktiku u hodu jer jebiga verovatno mu je proletela slika tuznog Stana kroz glavu i odlucio je da se smiluje.
            Pritom verovatno mu je bila fora da ostane 3 seta na terenu, to mu je mnogo korisnije nego da je bio samo pisljiva 2 seta

Boze, boze
            It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Most top10 wins this season:

Rafael Nadal (23)
              Novak Djokovic (20)
              Stanislas Wawrinka (9)

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                Neverovatno koliko je RR sistem uspeo da istakne nedostatak inteligencije vecine forumasa. Tuga

Pritom, nisam gledao nijedan poen iz sinocnjeg meca ,ali da li moze neko da mi objasni cemu tolika kolicina gluposti i potreba za hejtovanjem?

Covek pobedi na kraju i 90% pljuvaca promeni izjave u fazonu dobro ajde ipak je odlucio da mu znaci 200 bodova. Hahahahahhahaah kako da ne, pametni Nadal je sam promenio taktiku u hodu jer jebiga verovatno mu je proletela slika tuznog Stana kroz glavu i odlucio je da se smiluje.
                Pritom verovatno mu je bila fora da ostane 3 seta na terenu, to mu je mnogo korisnije nego da je bio samo pisljiva 2 seta

Boze, boze
                A ti si vidim ustao na levu nogu..
                Originally posted by gokara
                Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Па ето завршава се овај круг, могу да се саберу утисци. Очекивали смо свашта, а добили очекивано и једноставно.

Ја бих ипак издвоио Вавринку. Видели смо ове сезоне да је бољи и квалитетнији, приметио се напредак и рад у његовој игри и очекивали смо да ће бити добар на овом турниру, Ипак се сада, када игра са најбољима и то учестало, виде неки недостаци. То што игра са јачима и спремнијима од себе је за Ваврику највредније! Вредније од бодова и пара које ће освојити. У кратком времену ће укапирати шта је то што му фали да буде равноправан. Из меча у меч покушава да нешто коригује али је време кратко и нема времена за праве припреме, зато ме јако занима следећа сезона, да ли ће радити на унапређењу тактике или не? Он је мешавина стрпљења и ованзиве, ма да га претерана офанзива одвела у брзе поразе. Очекујем да ће то избалансирати и да ће следеће сезоне бити страх и трепет!!!
                  sigpic

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
                    A ti si vidim ustao na levu nogu..
                    Ne uopste stvarno, nego sam sinoc citao komentare al sam bio previse umoran da napisem nesto.

Zgadite ceo mec komentarima i onda posle vas covek popisa i pobedi i onda kao ajde ma promenio je plan.

Al dobro i ja kreten kao da nisam vec navikao da su na ovom pdf-u mnogo bitnije nege igre i spletkarenja van terena , nego komentarisanje same igre, pracenje statistike, uzivanje u poenima i navijanje za svog tenisera
                    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Comment

• Fed - Delpo, sta ocekivati? Neki ocekuju derbi , bas se i ne slazem.. Delpov forhend bi mogao prilicno terorisati Rogera i na ovoj podlozi je trenutno sigurno favorit. Roger pokazuje znake umora i nesto me dosad nije ubedio da moze do kraja...mislim da Delpo ide na megdan Rafi.
                        sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Stan the man, ipak ide na trening
                          OVAKO

Comment

• Samo da nije linija kao u Rafe Shminko , ne bismo podneli jos jednog koji se cacka...
                            sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                              Most top10 wins this season:

Rafael Nadal (23)
                              Novak Djokovic (20)
                              Stanislas Wawrinka (9)

shminka,

Zbog kompletnosti slike daj i broj poraza i jos kojeg igraca.

Comment

• Koga da ti da kad nikog drugog ne vredi ni pominjati? http://www.atpworldtour.com/Reliabil...rent-List.aspx
                                Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

Working...
                                X