Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Finals - London 2013.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zna se ko izaziva najviše emocija i strasti i u tom smislu isključivo me Novak zanima. Jednog ne mogu da smislim i jedan me mnogo nervira... na ostale sam manje-više ravnodušna... možda ne na ove ostale iz Srbije... ali da ratujem zbog Ferera, Stana, lepog &co.... bože sačuvaj...
Ali sam uvek za dobar tenis, mada u ovoj kataklizmi istog...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNe zamijeramo, taman posla. Dobro je te ga Del Potro i Wawrinka uljepsavaju, osvojise svaki Slam i Masters.
David je bogami fino ulepsao zreb svima na RG-u, ko ono bese igrao finale iz njegove polovineTom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNe zamijeramo, taman posla. Dobro je te ga Del Potro i Wawrinka uljepsavaju, osvojise svaki Slam i Masters.sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!
Comment
-
Bercy i kalkulacije Uncle-a o izbegavanju Novaka do odlucujuceg susreta u Londonu nisu relevantni.....
Inace ja mu to ne zameram , naprotiv , bas mislim da je itekako dobra taktika.Npr. Fedova najveca greska u karijeri je igranje svih onih finala na sljakastim mastersima u 06,07 , sto je ubijalo njegovo a dizalo Rafino samopouzdanje.....Nema potrebe da ga Novak dobija u BrcijuLast edited by MarRF; 08-11-13, 23:32.sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!
Comment
-
Posle drugog seta bio sam skoro siguran da ce Rafa izgubiti ovaj mec. Mislio sam da je ljut na Stana zbog pljuvanja strikana, a zapravo sam zaboravio kako se on i Berdih ne vole. Setite se sta se desavalo u Madridu pre 7-8 godina... Rafa ni u ludilo ne bi pustio mec Berdiha. Bas mi je drago zbog Vavrinka, covjek je ovo zasluzio. Sutra cekam Roleta i Delpotra, da vidimo konacno neki dobar i kvalitetan mec, bar se nadam da ce biti tako.OVAKO
Comment
-
-
Sta ti je umor jbt ... samo sam na sekund sklopio oci pri rezultatu 1-1 u setovima ....
Vidim sad na Stanislasa idemo u 1/2 ... pa dobro, mozda sam vise zeleo Berdiha (najvise jer bi u tom slucaju Rafa morao da izgubi a svaki njegov poraz je i vise nego dobrodosao), ali nema veze .... Tomicu cemo i onako "peglati" u Areni za koji dan, mnogo bi mu bilo i ovde, Stanimira-Stanislava da "ispeglamo" jos jednom ove godine za kraj i to je to ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostSta ti je umor jbt ... samo sam na sekund sklopio oci pri rezultatu 1-1 u setovima ....
Vidim Tomica nije izdržao tempo iz drugog seta, a Rafa se prilagodio i odstupio od prvobitnog plana..
što ne osvojiti i tih 200 bodova, trebaće za sledeću godinu.
Nešto sad mislim što mi je drago što se turniri igraju nokaut sistemom, ove kalkulacije u grupi su stvarno jadne.
Ja se ne sećam da je Rafa onako nekad pao kao u drugom setu. Pa taj bi te do groba ganjao, izvukao bi pobedu iz malog mozga ili domalog prsta (nepovređenog). Novaku su takvi padovi mnogo svojstveniji (na moju žalost).
Kako god. Dobili smo Stana. Još jedan težak meč za Noleta u najavi, ako Nole bude imao padove u igri koje je imao u prethodna dva meča.
Drago mi je zbog Stana, ali mislim da je Tomica bio bolja opcija, ako ništa drugo sa njim bi meč bio manje fizički zahtevan nego sa Stanom. Poenta je ostaviti što više snage za Rafu, jer vidimo da je naložen jako da i pored svih ograničenja kojim podloga umanjuje efikasnost njegovog načina igre, on je ovde došao da pobedi.Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
Comment