Announcement

Collapse
No announcement yet.

Paris 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    Tata preko puta, mora to tako
    1.
    Na zalost si u pravu. Nisam mogao vjerovati da jos uvijek ima takvo strahopostovanje prema Federeru.

2.
    Rekavsi to, Federer je sjajno poceo, miksao, odlicno igrao na mrezi, veleji iza su mucili Novaka... Mislim da je Federer bio zbunjen koliko mu dobro ide. I onda mu je igra malo pala kad je poveo 2:0 u drugom. Istina, Novak je popravio svoju igru ali je i Federer poceo promasivati zicere.

3.
    Novak na pocetku hiper nervozan, promasuje elementarne stvari. Trebalo mu je vise od pola sata da se koliko toliko stabilizuje. Za jedno mu moram odati priznanje. Izgubio je smouvjerenje u svoju ekzekuciju, ali si ni jedno trenutku nije pokoleba sto treba raditi. Ni za trenutak nije izgubio smouvjerenje u svoju igru kao takvu (taktiku).

4.
    Kad se stabilizirao, shavtio je da ne mora biti brljantan da samo treba biti solidan, servirati dobro, a return ce staviti previse pritiska na Federera koji ce na kraju poceti da grijesi. Zato je dobi treci set rutinski.
    Last edited by NI; 02-11-13, 19:34.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
      Vidi što ovaj prskaj stalno moje i Vladanovo ime piše malim slovom.
      sama si ga napisala malim slovom a vlajko ni ne zasluzuje bolje
      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• novak je hibrid rodzerove i rafine igre i kad je u fokusu slabo ko tu moze sta..

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
          Nisu to gluposti, to su cinjenice ... On ce svakako biti prvi na kraju godine, a bolje da u narednu udje bez nepotrebnih poraza od glavnog konkurenta, koji ce mu samo otezati naredne susrete ...
          To je suština, a to ko je trol od nas trojice nije ni bitno, kao ni to da neki izigravaju Viteza Koju Pitam lijepo za jedan meč gdje Nadal igrao sa toliko slice udaraca, gdje mu ovoliko nabacivao, nema odgovora Protiv Ferrera je osnova da ne igraš slice, jer mu daješ vremena da se izvuče na FH, a on lagano izlazi na kraj sa tim udarcem, što zbog visine, što zbog načina na koji izvodi FH. I sad me samo treba ubijediti zašto to Nadal nije znao, da li mu je Ferrer nepoznat kao igrač ili mu ne odgovara pa je pokušao sa drugačijim stilom Zašto FH nije šibao iz sve snage, o tome ćemo u utorak.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
            sama si ga napisala malim slovom a vlajko ni ne zasluzuje bolje
            Uvelk me oslovljavaš sa olja
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kakav je smeker Zlatan, samo mu fali zlatna kajla preko dzempera. Velicina

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                Uvelk me oslovljavaš sa olja
                miloolja ne vidim falinku

Comment

• Nije poveo u drugom 2-0...da je poveo, mozda bi i dosao do pobjede...u tom gemu je izgubio mec

Zanimljiv mi je bio danas Rogerov BH, jer ga je pobjednako rasporedio u prvom setu po dijagonali i paraleli i time primorao Novaka da mu igra dosta na FH...

Kasnije se to dosta promjenilo, preko 70% BHa je islo po dijagonali...

Federer kasni za korak poslije par dobrih protivnikovih udaraca i to ce biti tako do kraja karijere...veliki problem
                  Last edited by shminka; 02-11-13, 19:34.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                    To je suština, a to ko je trol od nas trojice nije ni bitno, kao ni to da neki izigravaju Viteza Koju Pitam lijepo za jedan meč gdje Nadal igrao sa toliko slice udaraca, gdje mu ovoliko nabacivao, nema odgovora Protiv Ferrera je osnova da ne igraš slice, jer mu daješ vremena da se izvuče na FH, a on lagano izlazi na kraj sa tim udarcem, što zbog visine, što zbog načina na koji izvodi FH. I sad me samo treba ubijediti zašto to Nadal nije znao, da li mu je Ferrer nepoznat kao igrač ili mu ne odgovara pa je pokušao sa drugačijim stilom Zašto FH nije šibao iz sve snage, o tome ćemo u utorak.
                    Nije hteo da pobedi stigao je do Sf samo da bi se izmorio to mu je fora frka mu je bila sto ga je dobio 20 puta , zna se da mu je 21 nesrecan broj a znamo koliko je nadal sujeveran
                    kad citam tvoje postove prva rec koji mi pada na pamet je logika

Comment

• Ja sve mislio da je Ferrer bolji na brzem betonu dje ravni udarci odlucuju. Izgleda da sam se prevario.
                      sigpic

Comment

Nije poveo u drugom 2-0...da je poveo, mozda bi i dosao do pobjede...u tom gemu je izgubio mec
                        Tu ga je prevario prvi put Ima li snimak druge prevare, baš da vidim je li uticalo na Goaterera što je stao, prvi utisak je bio da jeste.

Comment

• Ma uticalo je sigurno...tacno je Roger malo zastao, oklijevao...dovoljno da promasi volej

Zna on i onako promasiti volej...ali je sad imao prazan teren...ne bi ga promasio da nije ometen sigurno
                          Last edited by shminka; 02-11-13, 19:37.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                            Nije hteo da pobedi stigao je do Sf samo da bi se izmorio to mu je fora frka mu je bila sto ga je dobio 20 puta , zna se da mu je 21 nesrecan broj a znamo koliko je nadal sujeveran
                            kad citam tvoje postove prva rec koji mi pada na pamet je logika
                            Dobro je što ti ne pada na pamet da normalno odgovoriš. Forum je mjesto gdje se iznose mišljenja, ako ti se ne sviđa, slobodno preskoči. Djetinjastim odgovorima se ganjaj sa Vitez Kojom i ostalima koji vode komunikaciju na taj način.

Shminka, i ja sam mišljenja da je uticalo, baš nesportska reakcija, ali i majstorija da ne digne ruku u djeliću sekunde Čini mi se da je zastao i pogledao u Novaka nakon promašaja, ovaj se rutinski napravio lud.

Comment

Nije poveo u drugom 2-0...da je poveo, mozda bi i dosao do pobjede...u tom gemu je izgubio mec

Zanimljiv mi je bio danas Rogerov BH, jer ga je pobjednako rasporedio u prvom setu po dijagonali i paraleli i time primorao Novaka da mu igra dosta na FH...

Kasnije se to dosta promjenilo, preko 70% BHa je islo po dijagonali...

Federer kasni za korak poslije par dobrih protivnikovih udaraca i to ce biti tako do kraja karijere...veliki problem
                              U pravu si. Htio sam reci kad je dosao do brejak u drugom. Od tog trenutka, mec je 6:2, 6:2,

Federer je danas pokazao da je majstor. On je odlicno koristio Novakovu nervozu. Odlicno je miksao BH u prvom, kasnije je poceo vise da se muci.

Mene su najvise impresionirali agresivni CC forhendi poslije Novakove paralele. Federer je zna da mora skracivati poene i radio je to maestralno.

Comment

• Ne osudjujem ja takve poteze kao vi...ali je uticao jbg...djelici su sekunde sve to...zato je i dobio lijep pozdrav na kraju meca...

Nema ljubavi medju njima, nije to tajna

Comment

Working...
                                X