Jedan od gorih dana za kladjenje od kad igram. Bacio sam pogled na Spartu preko nekog sajta. Ono je bila kriminalno nezainteresovana igra.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vasi tiketi,Analize,Tipovi,Dojave...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Dusan View PostDa Bog da udju u cvajtu sledece sezone, pa ako Bog da one tamo da udju u 3. ligu, majke im ga!There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ja danas necu nista igrati bar ne verujem , ako odigram izbacit cu ali mi je jako krivo zbog tiketa juce , jos vode do 82Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Fortuna Dizeldorf - Minhen1860 1
Fortuna je dosta dobra kod kuce,ima dobru ekipu,a i kvota je odlicna 2,05,po meni jedni su od glavnih favorita za ulazak u bundesligu.
Mgladbah - Volfsburg 1X
Mgladbah ima odlicnog trenera,defanzivna su ekipa,ali znaju da pogode iz kontre.Glavna snaga Volfsburga prethodnih sezona bio je napad,medjutim odlaskom Dzeka i Grafitea izgubili su veliki kvalitet,nisu ubedljivi u napadu,a odbrana ima je busna.
Comment
-
Nadal
Federer
Murray
Zvonareva
Petkovic
Kvota 6 i nesto
Moenchengladbach - Wolfsburg 1/2
Comment
-
Fish-Nadal 2
Federer-Berdych 1
Djokovic-Monfils 1
Porto-Gil Vicente 1
Monaco-Amiens 1
Kvota:5,42 Ulog:10 KMTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Mene kopka mec Fish i Nadal , ja cu tu morati na Fisha staviti jer Rafa to gubi , nemojte na Rafu igrati , on je ocajan na ovoj podlozi a Fish razbija...
Morao sam :
Last edited by Mr.M; 19-08-11, 15:39.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment