Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vasi tiketi,Analize,Tipovi,Dojave...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne znam zasto svi igraju taj Fulam, a meni on nekako nije siguran

Comment

• Da l' je moguce da Salke gubi od Helsinkija

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
        Ne znam zasto svi igraju taj Fulam, a meni on nekako nije siguran
        Ja sam igrao jer su ipak Englezi i na svom terenu igraju odlicno a pre 2 godine su igrali finale Kup Uefa , ako proigraju jako su opasni , ne verujem da nece pobediti
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• To sto su igrali finale ne mora nista da znaci, i Salke igrao polufinale LS, i evo sada ih HJK rastura.

Ponovo sam bacio pare

Comment

• Gde ces Salke igrati , ja Nemce u Evropi na rezultat nikad ne igram , samo na golove Video si Mainza u proslom kolu Kup Uefa od koga ispade
            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Salke mrtvi.... Da Bog da svi noge slomili majku vam......!!!
              There's something wrong with me chemically
              Something wrong with me inherently
              The wrong mix in the wrong genes
              I reached the wrong ends by the wrong means
              It was the wrong plan
              In the wrong hands
              With the wrong theory for the wrong man
              The wrong lies, on the wrong vibes
              The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                Evo jedan tiket koji vrlo lako moze uci , kvote su sasvim uredu :

Zvezda - Ren - 3+ - Ovo ce biti vatrena utakmica i sigurno ce neko 2 puta pogoditi , ocekujem 2:1 samo nzm za koga xD , ne moze na prepunoj Marakani da bude manje od 3 nikako
                Shamrock - Partizan - 2 - Kvota je 1.8 sto je sasvim solidno a Partizan je mnogo kvalitetniji
                Fulham - Dnipro - 1 - Fulham je nekolicinu puta kvalitetniji tim , kvota oko 1.7 sto je po meni mnogo koliko su dali , Fulham ce slaviti bar 2:0
                Besiktas - Alania - 3+ - Besiktas je nekolicinu puta kvalitetniji tim i trebao bi bar 2-3 gola dati Alaniji i mislim da je 3+ realno a kvota je 1.7
                PAOK - Karpaty - 1 - Kvota na Paok je 1.8 sto je odlicno s obzirom da je PAOK kvalitetniji tim , Karpaty isto imaju odlican tim ali slabiji od PAOK-a koji bi ovo trebao lagano resiti
                Hannover - Sevilla - 3+ - Kvota 1.6 i mozda najsigurniji 3+ kola , jer oba tima mogu pogoditi dost ai moze lako ici preko 3 gola
                PAOK vodi 1:0 ... Prva na tiketu prolazi

EDIT ; Ovo je dobro , cim ukljucih stream i Besiktas poveo 1:0 xD
                Last edited by Mr.M; 18-08-11, 20:20.

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                  Salke mrtvi.... Da Bog da svi noge slomili majku vam......!!!
                  Da Bog da udju u cvajtu sledece sezone, pa ako Bog da one tamo da udju u 3. ligu, majke im ga!

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
                    Da Bog da udju u cvajtu sledece sezone, pa ako Bog da one tamo da udju u 3. ligu, majke im ga!
                    Dusane koliko si stavio na Salke ? Mene je jedne godine skinuo ceski Brno , ja igrao 3+ doslo 0:0 , imao sam kvotu oko 600 na 0.5 eura. Prosao sam 11 meceva 3+ sve i samo me oni skinuli xD

Comment

• Dao sam 1000 na onaj tiket na prosloj strani, nego u zadnje 2 nedelje sam bacio 7-8 'iljada, nikako da prodjem

Comment

• Pazi mi tiketa , Fulham vodi 2-0 , Paok vodi 2-0 , Partizan vodi 0-1 , Zvezda 1-1 , jso jedan treba za 3+ , Hanover vodi 2-1 , usao 3+ , Besiktas 56 minut samo 1-0 a igrao sam 3+ , ako me sruse stvarno

Comment

• 2-0 Besiktas!
                          Izgleda da cu i ja uzet neke pare veceras, samo jos Federer da dobije.
                          sigpic

Comment

• Ajde Besiktas jos jedan gol i imam 20 eura , bilo ko Besiktas ili Alania samo da dodje 3+ , ajdeee

Comment

• Bursa tri puta zaredom prelaz

Edit:http://www.mozzartbet.com/sr/kladjen...09-4449274-904
                              Last edited by Vule_89; 18-08-11, 22:04.

Comment

• Gol , 2-1 za Ren , usao 3+ ,ako Partizan pobedi imam tiket

Samo me srusi Partizan , o Boze me sacuvaj 1-1 sa Samrokom , ma daj molim te ppppppp
                                Last edited by Mr.M; 18-08-11, 22:34.

Comment

Working...
                                X