Originally posted by V.Patcev
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Vasi tiketi,Analize,Tipovi,Dojave...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Evo jedan tiket koji vrlo lako moze uci , kvote su sasvim uredu :
Zvezda - Ren - 3+ - Ovo ce biti vatrena utakmica i sigurno ce neko 2 puta pogoditi , ocekujem 2:1 samo nzm za koga xD , ne moze na prepunoj Marakani da bude manje od 3 nikako
Shamrock - Partizan - 2 - Kvota je 1.8 sto je sasvim solidno a Partizan je mnogo kvalitetniji
Fulham - Dnipro - 1 - Fulham je nekolicinu puta kvalitetniji tim , kvota oko 1.7 sto je po meni mnogo koliko su dali , Fulham ce slaviti bar 2:0
Besiktas - Alania - 3+ - Besiktas je nekolicinu puta kvalitetniji tim i trebao bi bar 2-3 gola dati Alaniji i mislim da je 3+ realno a kvota je 1.7
PAOK - Karpaty - 1 - Kvota na Paok je 1.8 sto je odlicno s obzirom da je PAOK kvalitetniji tim , Karpaty isto imaju odlican tim ali slabiji od PAOK-a koji bi ovo trebao lagano resiti
Hannover - Sevilla - 3+ - Kvota 1.6 i mozda najsigurniji 3+ kola , jer oba tima mogu pogoditi dost ai moze lako ici preko 3 golaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
5150 Atl.Madrid-Guimaraes (TP) 18.08. 22:00 1 1.65
2 575 Bogomolov A.-Murray A. 18.08. 17:00 2 1.20
3 578 Verdasco F.-Nadal R. 18.08. 17:00 2 1.15
4 579 Fish M.-Gasquet R. 18.08. 18:15 1 1.40
5 580 Ferrer D.-Simon G. 18.08. 20:30 1 1.55
6 441 C.Zvezda-Rennes 18.08. 20:30 X2 1.35
Comment
-
Dale, Rennes X2 ako dodje ja se skidam go na sred Marakane veceras. ;)
Od mene za veceras nista, igracu onako navijacki i od srca 30 evra na Zvezdu i 20 na Almagro-a...sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostDale, Rennes X2 ako dodje ja se skidam go na sred Marakane veceras. ;)
Od mene za veceras nista, igracu onako navijacki i od srca 30 evra na Zvezdu i 20 na Almagro-a...sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Celtic-Sion 1
Jankovic-Schiavone 2
Atletico Madrid-Guimaraes 1
Fulham-Dnipro 1
Kohlschreiber-Monfils 2
Kvota:16,26 Ulog:5 KMTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
-
Ja na Zvezdu nikako ne bih igrao 1 ... Pa Zvezda ne mzoe Suboticu pobediti a da pobedi jedan od 4 po meni najbolja tima u Francuskoj , to je cista 2 samo ja nemam hrabrosti da stavim cistu 2 pa sam igrao 3+ ali ce doci 1:2Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment