Ta Crvena zvezda u Železniku ima halu za treninge, ovu su, ako se dobro sećam obećali Partizanu pre nekoliko godina, zbog uspeha u Evroligi... kako je sada uopšte došlo do toga da Zvezda dobije još jednu halu za treninge?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA LIGA 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
neko se tu zesce umesao i ugradio cim je sad ova dvorana za zvezdu a zna se koliko puta je obecana nova dvorana partizanu zbog uspeha u evropi
mislim da je i 2010 tadasnja ministarka sporta potpisala ugovor o izgradnji dvorane za potrebe kk partizanLast edited by rope; 25-03-14, 12:35.Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Pa jbg drugari dosta je ministarka sporta bila iz DS-a, sad je ministar i SNS-a, tako ti je to, promeniće se po nepisanom pravilu za 10 godina.
I da, nema Zvezda halu u Železniku, nego FMP korisnik franšize KKCzv. Kada istekne ugovor o franšinzingu i program reorganizacije KKCzv hala neće biti Zvezdina (to nije ni sada već rekoh), već je to FMP-ova hala. Tako da bih molio bar malo vladanje činjenicama, a pored toga nzm što vam je toliko teško da delimo halu za treninge, pa Pionir delimo od kada je istog i niko se nije bunio ? Pakost klasična, meni totalno ne smeta da bude zajednička hala za trening, samo da džentlmenski rasporede termine u istoj i lepota.
Comment
-
nije bitno iz kog je tabora ministar sporta bitno je da se ispostuje ono sto je obecano i potpisano a ne da se u ugovor sad ubacuju neka treca lica
i na kraju valjda je partizan zbog uspeha u evropi zasluzio vise tu halu nego zvezdaНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Comment
-
Ajde stvarno naucite vise sta je taj franšizing da ne moraju svaki put navijači suprotnog tabora da se ponavljaju. I ne znam koje to uspehe Partizana spominjete. Jedini uspesi u evropi se racunaju od kada su napredni ljudi na vlasti, tako da su obe ekipe zasluzile halu.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostPa jbg drugari dosta je ministarka sporta bila iz DS-a, sad je ministar i SNS-a, tako ti je to, promeniće se po nepisanom pravilu za 10 godina.
I da, nema Zvezda halu u Železniku, nego FMP korisnik franšize KKCzv. Kada istekne ugovor o franšinzingu i program reorganizacije KKCzv hala neće biti Zvezdina (to nije ni sada već rekoh), već je to FMP-ova hala. Tako da bih molio bar malo vladanje činjenicama, a pored toga nzm što vam je toliko teško da delimo halu za treninge, pa Pionir delimo od kada je istog i niko se nije bunio ? Pakost klasična, meni totalno ne smeta da bude zajednička hala za trening, samo da džentlmenski rasporede termine u istoj i lepota.Tako da tvoje price vezane za SNS/DS padaju u vodu.URS je pokazao vise puta proslosti da im se ne treba verovati i zbog toga imaju ovakav rezultat kakav je danas.Na ovome cu stati.
Comment
-
Tejić i Čekovski neće igrati mečeve poslednjeg kola regularnog dela za svoje timove
http://www.mvp.rs/vesti/domaca-kosar...i-suspendovani
Comment
-
Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Najinteresantniji deo teksta je meni ovaj
Na ovaj način rešen je spor između grada Beograda i Republike Srbije u vezi sa susvojinom nad novom sportskom dvoranom. Zbog ovog spora izgradnja sportske dvorane, najavljena pre nekoliko godina, još uvek nije počela.
Comment
Comment