Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA LIGA 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O kakvoj raspodeli novca se ovde radi? Pa, Partizan na osnovu rezultata
    u tom istom periodu treba da dobije jedno 35 puta vise u odnosu na Zvezdu.
    Ponavljam jos jednom: radi se o parama koje se raspodeljuju na osnovu
    rezultata.

U sezoni 2011/12 Zvezda je bila na 10. (desetom) mestu u ABA ligi.
    To je ljudi moji bilo pre 2 (dve) sezone. Da ne vadim rezultate pre toga,
    i ne pricam da se nije znalo ni da li postoji Zvezda, ni gde je joj je
    sediste, ni da li je vodi Lale Lucic, ili Mirko Pavlovic. Necu se opste
    doticati price o fuziji i fisiji.

Partizan je u tom istom periodu ucestvovao na F4 Evrolige, igrao dva puta
    1/4 finale EL, i jednom bio u Top16, ove godine je ponovio Top16.

Za taj isti period domacu ligu osvajali onoliko godina koliko je navedeno
    na papiru, ABA ligu jedanput manje.

Realno, kako ljude nije sramota da uopste porede ta dva kluba???

Mislim, ne pratimo bas svi kosarku od ove, ili od prosle sezone. Nije moguce
    da se svima resetovao mozak, i da su poceli racunati vreme od juce.

To sto dva coveka (znate im imena) rade po Beogradu sta hoce, ne znaci da
    su ostali ljudi sisali vesla. Ako je nesto obecano, onda, izvolite molim
    ispostuje dogovor. Druga stvar sto je neko obecavao Top16, cak se i ovde
    pricalo o tome kao "realnosti", neko se cak zaletao i na F4, posle se i
    Eurocup osvajao... Kamo lepe srece da se to desi, jer postoji sansa da se
    povuku sva cetiri kluba sa ABA F4 u Euroligu, ali ljudi sagledajte realnu
    sliku, posebno za taj period, pre nego sto krenete da postujete kojestarije.
    It is not the violence that sets a man apart.
    It's the distance he's prepared to go.

Comment

• @apacrow,ja cu se sloziti,ali ne bih rekao da se radi o tome..Konkretno se radi o tome,da je veliki mag Dule vise puta apostrofirao da je drzava najvise para dala Crvenoj Zvezdi.

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
      sigpic

Comment

• Niko nije rekao da pkk treba da dobije manje ili više novca od KKCzv, akcenat je bio na Duletu i njegovo konstantno kukanje, evo kako dani prolaze sve više se tripujem da pravi sebi alibi za eventualni neuspeh. Da, sad će neko reći "ne treba Duletu alibi, dominira prostorima godinama", ja bih pre rekao da mu ne treba ovo kukanje, jer dok nije dobio ozbiljnog rivala nije pomenuo novce, sada kada neko drugi posle dosta godina hoće na najviše postolje, e onda se problem traži u finansijama, tj. koliko se kome daje.

Deceniju si prvi čoveče a tebi svaka preska priča o Crvenoj zvezdi. Kad je tako fin i dobar i pošten, što nije izašao u medije kada se Zvezda gasila i rekao, alo dajte malo i tamo, nek budu 8. u ABA kao Radnički danas nema smisla da se ugasi klub za koji navija 60%, možda i veći deo nacije.
        Last edited by Brajkula; 06-03-14, 19:24.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
          ...nema smisla da se ugasi klub za koji navija 60%, možda i veći deo nacije.

Ovo u sustini sublimira sve. Dalja rasprava je totalno nepotrebna.

Comment

• Juče je zavedena tabela po kojoj se za plasman u osminu i četvrtfinale Evrokupa dobije 4,5 miliona dinara, a za plasman u Top 16 fazu Evrolige četiri miliona dinara.
            Da se ispostuje klub za koji navija 60%, možda i veći deo nacije.

Comment

• Daj da igramo taj Evrokup dok ne sredimo finansijsku situaciju i uzmemo pare a onda posle nazad u EL.
              sigpic

Comment

• Originally posted by apacrow View Post
                Da se ispostuje klub za koji navija 60%, možda i veći deo nacije.
                Pa reče ovaj iz grada Beograda da dobijate te pare

Prema „Pravilniku o kriterijumima, uslovima i načinu finansiranja beogradskih sportskih organizacija za učešće i postignute rezultate u evropskih i regionalnim klupskim takmičenjima“, KK Partizan je ostvario pravo kroz plasman u fazu top 16 Evrolige na 4.000.000,00 dinara. Ovaj iznos će biti uplaćen u narednom periodu, u skladu sa finansijskim mogućnostima grada. Napominjemo da je „Pravilnik o kriterijumima, uslovima i načinu finansiranja beogradskih sportskih organizacija za učešće i postignute rezultate u evropskim i regionalnim klupskim takmičenjima“ jedini važeći dokument po kome radi Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda usvojen od nadležnih organa i objavljen u Službenom listu grada Beograda 08/14, dana 07.02.2014
                Dakle biće isplaćen samo verovatno ne u kešu, tj. verovatno kad prođu izbori.

I opet Dule o Zvezdi, mada ovaj put je očekivano jer svi smo znali da će da odgovori ovima iz gradskog sekretarijatra, sad jbg što Dule zna bolje odluke gradske škupštine od same te institucije, mađija je to.

Pisao sam već u početku su me te izjave nervirale, kako su se nastavljale iz preske u presku postajale su mi simpatiče, sad već prelazi u smešne, lepo se ismejem, kao da Partizanu neko nešto otima, kao Partizan se ne tretira dobro od strane države itd. Sve državni monopoli i giganti sponzori, gledaš tu konferenciju za novinare i pogledaš šta je na panou iza i jednostavno sve što dotični gospodin priča moraš da shvatiš kao ironiju, moraš.

Sad jedino što drugi klub, taj sa 60% navijača među nacijom je tretiran isto ili slično (ne znam detalje koliko ko dobija, a u ostalom ko to i zna), a rezultati ni približni, ja bih poljubio ove "naše" u dupe da sam na vašem mestu, jer kada pogledaš kako smo mi tretirani kada su bili "vaši" u foteljama vi ste vanvasionski, tj. jednaki ste sa nama, čak sam čitao i bolji na par nezvaničnih mesta. Kad već moramo da se delimo na naše i vaše.

U ostalom kolika je halapljivost jednog kluba bila kada je ovaj propadao govori u činjenici da su ovom koji propada otimani i igrači od strane ovog drugog koji je danas "zapostavljen" i koji se ne ceni, dokle ide ljudsko licemerje ? Ili i to nije istina te su i ti momci igrali "iz ljubvi" !?

Smešna stvarno priča gde se jedan klub koji je mešetario ne samo državom već i regionom predstavlja kao žrtva, ne kažem da smo i mi naivni, ali....

EDIT: Sad tek vidoh da je 4.5 za nas, a 4 za vas....to je smejurija, evo priznajem
                Last edited by Brajkula; 07-03-14, 13:18.

Comment

• E bre ljudi manite se corava posla, tuga me uhvati kad vidim koliko vremena trosite na ovim temama a nista ne postizete. Pratite svoj klub,nervirajte se oko njega,idite na tekme, radujte se pobedama,sad hvala bogu oba tima fino cepaju i konkurentni su gde god da se pojave. Ovde i po celoj Srbiji u kaficima, kladionicama ubise se "pametni" ljudi raspravljajuci o nekim stvarima koje apsolutno ne mogu da promene, ti covici, vujosevici,djilasi itd.su mnogo mocniji ljudi od nas i dovoljno je sto nam unistavaju klubove, drzavu i narod dok trpaju pare u dzep i to vise nego sto mogu za 7 zivota da potrose.
                  Ja ne pratim nasu fudbalsku ligu vec nekih par godina i mnogo mi je lepse zbog toga. I prvi cu da opet odem na stadion JNA i da iskidam grlo za neke likove koji se kidaju za klub koji normalno posluje. Sta meni vredi sad da odem da brinem dal ce neki idiot iz zabranjenih da napravi neko sranje oko mene, dok ja navijam za likove koji provode noci na splavovima i cekaju strani angazman i navijam klub na cijem celu su ljudi koji ce tu pobedu i sve pare od toga da isisaju u sopstvenu korist.

Zato mi je utociste kosarka i jedini sport koji i dalje uzivo pratim kod nas jer mi je puno srce kad vidim te momke da se stvarno kidaju,i tu me opet ubija sto ne smem da se vezem ni za koga jer im prosecno karijera u Partizanu traje godinu ili dve, ali boze moj protiv toga se ne moze,uzivam u onome sto imam.

Uzivajte ljudi, ne vredi da se grizemo medjusobno, nadjite neko svoje zadovoljstvo koliko god to mozete

Btw ja sam vam obrisao postove <3
                  It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Brajki, pre nego sto krenes da pises traktate, koji ne vode nicemu, prvo se informisi o temi. Dakle za
                    onoga ko nije upoznat sa situacijom na koju se poziva Vujosevic:

Odlukom grada Beograda, koja je zavedena u Sluzbeni glasnik jasno stoji da nagradna suma za klubove koji
                    izbore ucesce u Top 16 fazu Evrolige iznosi 10.000.000 dinara. Dakle, ne pomoc, vec NAGRADA!!!

Ta odluka je donesena u momentu kada su u Evroligi nastupala nasa dva najveca kluba: Partizan i Zvezda.

Kada je bio jasno da Zvezda nece izboriti plasman u Top 16, brze bolje se sastao privemeni organ grada
                    Beograda u kome konce vuku Covic i Vesic, i odluceno je da nagrada za ucesce u Top 16 bude svedena na
                    4.000.000 dinara, jer se grad "nalazi u krizi", ali isto tako, posto se promenila situacija i za njihov klub,
                    od jednom je odluceno da se za ucesce u 1/8 i 1/4 finalu Evrokup takmicenja dodeli nagrada od 4.500.000
                    dinara. Ko god je realan, mora priznati da se radi o smejuriji. Pa, po ovome ispada da je igrati sa
                    kosarkaskim velicinama kao sto su Nizhny Novgorod ili Panionios, jace nego u grad dovesti ekipe poput
                    Real Madrida, CSKA,... U kojoj Liliputaniji se moze dogoditi da kikiriki takmicenje bude vece od elitnog?

Vesicevi dekreti pojedinim sportskim TV stanicama sta sme da se pusta u toku predizborne kampanje, a sta ne,
                    su vrhunac koliko jedna strana moze da ode. I jos jednom kazem, svako ko to ne vidi, ili je slep pored ociju,
                    ili jednostavno ne zeli da vidi, jer situacija ne moze biti jasnija. I papiri postoje, crno na belo. Bez obzira
                    koliko bili navijacki obojeni, to je REALNOST!!!

I da, na kraju, najveci moguci biser citave situacije je da ce nagrada za koju se Partizan izborio na terenu,
                    a po vazecim pravilnicima grada, biti data "kad i kako se bude moglo". SRAMOTA!!!

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                      ti covici, vujosevici,djilasi
                      Pretera ga sad, ne moze Dule da se izjednacava sa ovima. Sramota je.
                      sigpic

Comment

• Ma kako tog Vujosevica ili kako se vec zove nije sramota. Ljudi nemaju za hleb, a on bi da ga neko nagradjuje. Pa ni kod babe više nema dzabe.

Comment

• Inace tu famoznu nagradu cemo dobiti isto kao i cuvenu halu.
                          sigpic

Comment

• Ali ova patetika sa uplitanjem dece i decijeg sporta je stvarno dno...
                            Izgleda da zlobni Dule i Partizan zele da uzmu hleb gladnoj deci...

Comment

• Originally posted by K.Garnett 5 View Post
                              Ali ova patetika sa uplitanjem dece i decijeg sporta je stvarno dno...
                              Izgleda da zlobni Dule i Partizan zele da uzmu hleb gladnoj deci...
                              Uzima deci hleb iz usta da bi kupovao slike.

Sledece sto ce da plasiraju je da Danilovic ide utokom na tu decu.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by apacrow View Post
                                Brajki, pre nego sto krenes da pises traktate, koji ne vode nicemu, prvo se informisi o temi. Dakle za
                                onoga ko nije upoznat sa situacijom na koju se poziva Vujosevic:

Odlukom grada Beograda, koja je zavedena u Sluzbeni glasnik jasno stoji da nagradna suma za klubove koji
                                izbore ucesce u Top 16 fazu Evrolige iznosi 10.000.000 dinara. Dakle, ne pomoc, vec NAGRADA!!!

Ta odluka je donesena u momentu kada su u Evroligi nastupala nasa dva najveca kluba: Partizan i Zvezda.

Kada je bio jasno da Zvezda nece izboriti plasman u Top 16, brze bolje se sastao privemeni organ grada
                                Beograda u kome konce vuku Covic i Vesic, i odluceno je da nagrada za ucesce u Top 16 bude svedena na
                                4.000.000 dinara, jer se grad "nalazi u krizi", ali isto tako, posto se promenila situacija i za njihov klub,
                                od jednom je odluceno da se za ucesce u 1/8 i 1/4 finalu Evrokup takmicenja dodeli nagrada od 4.500.000
                                dinara. Ko god je realan, mora priznati da se radi o smejuriji. Pa, po ovome ispada da je igrati sa
                                kosarkaskim velicinama kao sto su Nizhny Novgorod ili Panionios, jace nego u grad dovesti ekipe poput
                                Real Madrida, CSKA,... U kojoj Liliputaniji se moze dogoditi da kikiriki takmicenje bude vece od elitnog?

Vesicevi dekreti pojedinim sportskim TV stanicama sta sme da se pusta u toku predizborne kampanje, a sta ne,
                                su vrhunac koliko jedna strana moze da ode. I jos jednom kazem, svako ko to ne vidi, ili je slep pored ociju,
                                ili jednostavno ne zeli da vidi, jer situacija ne moze biti jasnija. I papiri postoje, crno na belo. Bez obzira
                                koliko bili navijacki obojeni, to je REALNOST!!!

I da, na kraju, najveci moguci biser citave situacije je da ce nagrada za koju se Partizan izborio na terenu,
                                a po vazecim pravilnicima grada, biti data "kad i kako se bude moglo". SRAMOTA!!!
                                http://mondo.rs/a670074/Sport/Kosark...ujosevicu.html da ne dužim ja sad nešto i da se ne pravim pametan, jer stvarno nisam obavešten kao ovaj Gak. Pokrali smo vas, jbg nama 3 miliona, vama samo milion više, Dule je otac, Danilović častan čovek izboden tipa neka priča kao ona sa Bir festa kada je onaj neandertalac ubadao ljude redom, zadesio se tu nije on kriv i tako....tu bih stavo svoju tačku na ovu temu, jer nema smisla.
                                Last edited by Brajkula; 07-03-14, 17:07.

Comment

Working...