Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA LIGA 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• U posljednjem kolu će se definitivno svašta dešavati. Tek sada pogledah kao Partizan ika težak raspored do kraja. Mogli bi se desiti da Zvezda tuče Cibonu da bi ih imala u polufinalu. A kao igra Cedevita trebaće nam puno sreće da imamo opet 2 u EL.
    Zna lu neko kakvi su izgledi da ABA dobije još jednog predstavnika, jer obzirom koliku regiju pokriva, svakako to i zaslužuje.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Comment

• Radnicki nije ozbiljna ekipa koja ce da ugrozi Partizan, jer ih u tome sprecava njihov gubitnicki mentalitet kao i kompleksi koje vuku za sobom.Olimpija se uglavnom u ovo doba raspada, sada ne znam da li im je neko otisao ali uglavnom nakon pocetka sezone odlaze stranci.A i ekipa koja ima nikad losiju sezonu od kada znam za njih ne bi trebalo sa njima biti ikakvih problema(nalaze se u donjem domu).Da su kojim slucajem u poslednjih pet kola Cibona i Igokea, onda bih rekao da je uzasno tezak raspored.Ovako ce biti problematicna samo poslednja dva kola, jer su to glavni rivali za F4.

Comment

• Originally posted by 80Vlado View Post
        U posljednjem kolu će se definitivno svašta dešavati. Tek sada pogledah kao Partizan ika težak raspored do kraja. Mogli bi se desiti da Zvezda tuče Cibonu da bi ih imala u polufinalu. A kao igra Cedevita trebaće nam puno sreće da imamo opet 2 u EL.
        Zna lu neko kakvi su izgledi da ABA dobije još jednog predstavnika, jer obzirom koliku regiju pokriva, svakako to i zaslužuje.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
        Gleda se valjda tu malo i kvalitet lige, neće oni tamo da puste svakoga da igra, jer realno u ABA samo Zvezda i pkk imaju kvalitet za EL, i to da jedan tim ispadne u grupi a drugi da prođe na jedva što se kaže. Šta će EL jedna Cibona koju Mega nabije sa 20+, tako da igraju dva odmah u grupi, treći kroz kvalifikacije pa ako je kvalitetan da dobije te neke klubove kao što je ove godine bio Ritas neka i njih u EL, u suprotnom EK. Sasvim dosta ako uzmemo taj kriterijum.

Što se gostovanja Ciboni tiče, meni to lagano, dok je Zadar nagazna mina, klasika ti neki mečevi koje znamo da izgubimo, msm KKCzv jer nikako da izvalim za koga ti zapravo navijaš, čak nekada i pomislim da nas ozbiljno troluješ jer si iz Sarajeva, a iz tog dela BiH i nema baš puno ljubitelja srpskih klubova.

Comment

• Originally posted by poacher View Post
          Партизан има ужасно тежак распоред до краја, једини лак меч је Солнок у пиониру.
          Поред солнока у пионир долази Раднички (следеће коло), а гостоваће Олимпији, Будућности и у последњем колу Цедевити.

Звезда има гостовање у Задру и последње коло са Цибоном
          Cedevita dolazi u Beograd u poslednjem kolu.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
            Cedevita dolazi u Beograd u poslednjem kolu.
            Тачно, ја сам у брзини лоше видео

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
              Gleda se valjda tu malo i kvalitet lige, neće oni tamo da puste svakoga da igra, jer realno u ABA samo Zvezda i pkk imaju kvalitet za EL, i to da jedan tim ispadne u grupi a drugi da prođe na jedva što se kaže. Šta će EL jedna Cibona koju Mega nabije sa 20+, tako da igraju dva odmah u grupi, treći kroz kvalifikacije pa ako je kvalitetan da dobije te neke klubove kao što je ove godine bio Ritas neka i njih u EL, u suprotnom EK. Sasvim dosta ako uzmemo taj kriterijum.

Što se gostovanja Ciboni tiče, meni to lagano, dok je Zadar nagazna mina, klasika ti neki mečevi koje znamo da izgubimo, msm KKCzv jer nikako da izvalim za koga ti zapravo navijaš, čak nekada i pomislim da nas ozbiljno troluješ jer si iz Sarajeva, a iz tog dela BiH i nema baš puno ljubitelja srpskih klubova.
              hahahhah kad sam ja to govorio....ko zna ciji je on

Zadar ..upravo! Uvjek je tamo tesko.

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
              sigpic

Comment

• Novica se vratio u Megu

Posle raskida ugovora sa Bambergom, Novica Veličković nije dugo čekao na novi angažman. Njegov "novi" klub je Mega Vizura, čije boje je branio u prošloj sezoni. Debi Veličkovića očekuje se u utakmici protiv Crvene zvezde.

Comment

• Derbi iz ugla Edina Avdića i Nenada Kostića

Comment

• http://www.b92.net/sport/kosarka/ves...&nav_id=820273

kad kažu lepo ljudi, a ne manipulisanja ostala i razna.

Comment

• Svakom po zasluzi.
                      Originally posted by Brajkula
                      Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Originally posted by Mladen View Post
                        Svakom po zasluzi.
                        Sindžo

Gak je naveo da dogovori i tabele koje je Vujošević pokazao novinarima na konferenciji, a tiču se raspodele novca nikada nisu bile zvanične odluke Skupštine grada.
                        No nebitno, bitno je dokle će dotični da kuka, evo dobio je više i opet govori kako je dobio manje, ili i je i ovo laž, svi se ukrotili protiv pkk čak i veštice iz Bakua što bi rekao brat ometeni ?

Comment

• Postoji neka viša sila, siguran sam.
                          Originally posted by Brajkula
                          Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Bice interesantno sacekati odgovor od onoga kome je ovo upuceno..svi mediji su to objavili,cak i mocart da ne povjerujes

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                            sigpic

Comment

• toliko o tome...neznam sta ce debeli reci na ovo
                              http://mondo.rs/a669684/Sport/Kosark...od-Zvezde.html

Comment

• I nisu neke pare za 1 godinu a kamoli za 6. Nebitna priča po meni za ovo sponzorisanje od grada... Kao da je Beograd Zagreb pa onda su tu neki višemilionski iznosi u evrima namenjeni sportskim klubovima.

OK, plasirali su se na F4 EL i trebali su da dobiju više od Zvezde...

A ovde je čovek postavio vrlo dobro pitanje.
                                IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                                ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                                C'E SOLO L'INTER

Comment

Working...
                                X