Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [/quote]

Ma da, JB i Vale uvijek imaju neshto u rukavu to je jasno. Vidjecemo sad warm up kako ide jel ima tu po neshto za trku
    [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Comment

• The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
        As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
        From that stage there is no progress.

Comment

• Odg: MOTO GP

Evo sad ce trka na eurosportu iz supersport wch,jedva cekam,tamam do glavne poslastice u 14h.

Comment

Stvarno mi nije jasan ovaj SK,prvo forum im ne funkcionise kako treba,onda moto gp fanovi cekaju mjesec dana do trke,a oni nama snimke pustaju ???

Comment

Lorenzo sa druge planete sto se tice ove utrke,Stoner odlican kao i Pedrosa,Vale i JB definitivno nisu podesili motor kako treba,Rossi nikako nije mogao da isprati ritam ove trojice,tako da se trenutno samo vozika iza ove trojice i trenutno za Lorenzom zaostaje vise od 10sec.

Comment

• The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.

Comment

Rossi je uradio pravu stvar,prednost je i dalje ogromna,pogotovo sto naredne dvije trke odgovaraju najvise Rossiju,tako da nije frka,covjek se nije vozio ko baba,jednostavno nije imao pravi setup i to bi bilo to,pa se je odlucio za najpametniji potez u datoj situaciji,pa Lorenzo nema sta da izgubi pa gura maksimum,dok Rossi ima niz opcija,zasto zapeti na jednoj stazi za koju nije pronasao optimalan setup,kad imaju jos tri trke,od kojih dvije favorizuju Rossija,ja se uopste ne brinem.

Comment

Comment

Nista ne brigaj,nece se ponoviti sezona 2006,Vale i dalje kontrolise stvari,pa mora i Lorenzo doci nekad do pobjede,ubjedjen sam da ce ih Vale isprasiti na ostrvu.

Comment

Moram prizanti da je super bike ovog vikenda bio puno zanimljiviji od moto gp-a,a i drago mi je sto sam dobro prognozirao za race 2,gdje je Haga pobjedio i preuzeo vodstvo u sampionatu ;D

Comment

• Comment

http://www.motomatters.com/news/2009...pra.html<br />

?isto da upotpunimo uvod u genijalnu 2010.

Comment

• [/quote]Mislim da Spis nema sta traziti u moto gp-u,bi ce on jos jedan looser u nizu koji je dosao iz super bike-a u moto gp,a i stil voznje mu nije adekvatan za ultra preciznu voznju kakva se zahtjeva u moto gp-u,a za simoncelia imam posve druga predvidjanja,mislim da ce biti izuzetno opasan i da ce se boriti za pobjede cim se domogne fabricke ekipe.

Comment

Nadam se,da ce sledeca trka ici uzivo,a ne u snimci,mrsko mi gledati na DSF-u.

Comment

Working...
                                X