Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg191867#msg191867 date=1289178631]
    GO MIKA KALIO +*@WT*48* &^@4( brani cast finaca u motogp-u tj moto2 klasi,finci su legende a nema ih nigde vise sem u wrc-u i hejkija u f1!
    [/quote]
    Bojim se da se nece ni tu proslaviti.U Moto2 imaju svi iste masine i tu je gomila duel igre,a to mu nije jaca strana.Mislim da ce Iannone,Sofouglu i braca Espargaro da ga nauce nekim stvarima.
    sigpic

Comment

Sto se tice moto3 kategorije jos se u Ceskoj sastala Grand Prix komisija kako bi odlucila o ovoj kategoriji.
      Jedna stvar je jako bitna da nisu svi clanovi komisije bili za prelazak u moto3 kategoriju. Vjerovatno neki ljudi
      jos ne mogu da prezale 250cc (kao npr ja) i sada ne zele da se 125ice promjene.

Sto se tice pravila znam da proizvodjaci motora koji planiraju da ucestvuju
      moraju da obezbjede svoj agregat za minimum 15 timova ako se agregat trazi od njih
      i ne smije ga prodavati po cijeni vecoj od 10.000e. Naravno bice dozvoljen samo 1 cilindar i svoje shasije.
      Ostala pravila cje se dodavati vremenom to se za sada drzi ono na granici puste glasinu pa ako
      se kome svidi dodaju u pravilnik
      [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg191885#msg191885 date=1289209115]
        Vjerovatno neki ljudi
        [/quote]
        Sto ne mozes da prezalis?
        Po meni je Moto2 pun pogodak.Svi iste masine i vidi se ko je stvarno najbolji.Jako retko bude isti poredak u vrhu i situacija se za cas okrene u trci.Ovogodisnje trke u Moto2 su bile fenomenalne,imali smo to i u 250 ali je po meni ovo bolje.S tim da je ove godine bilo dosadno to sto je Elias mnogo iskusniji i trenutno jaci vozac od ovih mladjih u Moto2 i pokazao je to.Mislim da ce dogodine biti mnogo zanimljivije sto se tice borbe za titulu.
        sigpic

Comment

Suzuki confirms single-bike MotoGP team

Suzuki officially confirms its plans to scale-back to a single MotoGP entry in 2011 with just Alvaro Bautista signed to ride the GSV-R
          Suzuki will reduce its MotoGP involvement to a single rider in 2011, the Japanese factory has officially announced.

The long-rumoured cut-back means that Alvaro Bautista will be the only GSV-R rider next season. Present team-mate Loris Capirossi has already signed for Pramac Ducati.

Suzuki's scale-back follows in the footsteps of Kawasaki, which replaced its two-rider factory team with an unofficial single rider project for 2009, before withdrawing from MotoGP altogether at the end of the year.

Suzuki last won the premier-class world championship in 2000, but has won just one race since the start of the four-stroke era, in 2002. The team's most recent podium finish was in 2008.

MotoGP rights holder's Dorna Sports are said to feel that Suzuki is contractually obliged to field two bikes until the end of the current MSMA contract, which expires at the end of next season.

But having allowed Kawasaki to cut back to one bike, Suzuki will have a strong case for doing likewise. Suzuki has also reduced its involvement in the World Superbike Championship, due to the tough economic environment.

Full time MotoGP grid numbers should remain at 17 next season, with the lost Suzuki replaced by a new sixth Ducati for Czech rider Karel Abraham.

It is not known if title sponsor Rizla will stay on board for 2011.

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=1368.msg191908#msg191908 date=1289213563]
            [quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg191885#msg191885 date=1289209115]
            Vjerovatno neki ljudi
            [/quote]
            Sto ne mozes da prezalis?
            Po meni je Moto2 pun pogodak.Svi iste masine i vidi se ko je stvarno najbolji.Jako retko bude isti poredak u vrhu i situacija se za cas okrene u trci.Ovogodisnje trke u Moto2 su bile fenomenalne,imali smo to i u 250 ali je po meni ovo bolje.S tim da je ove godine bilo dosadno to sto je Elias mnogo iskusniji i trenutno jaci vozac od ovih mladjih u Moto2 i pokazao je to.Mislim da ce dogodine biti mnogo zanimljivije sto se tice borbe za titulu.
            [/quote]
            Znash kako mene su 250ice bile pun pogodak godinama. ja nisam mogao da im nadjem manu iz njih su izasli sjajni vozaci koji su godinama vozili, jaki vozaci...Simonceli, Lorenzo, Doviciozo, Pedrosa, Stoner, Rossi sve danasnji lideri motogp sampionata....ja nisam imao nikakvu manu 250cima i svidjale su mi se. Nije da je moto2 losa al prosto mene su 250ice bile posebne.

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg192188#msg192188 date=1289230486]
              Znash kako mene su 250ice bile pun pogodak godinama. ja nisam mogao da im nadjem manu iz njih su izasli sjajni vozaci koji su godinama vozili, jaki vozaci...Simonceli, Lorenzo, Doviciozo, Pedrosa, Stoner, Rossi sve danasnji lideri motogp sampionata....ja nisam imao nikakvu manu 250cima i svidjale su mi se. Nije da je moto2 losa al prosto mene su 250ice bile posebne.
              [/quote]
              Pa voleo sam i ja 250cc ali po mom misljenju je ovo jos bolje.Mada nesto nemam dobar osecaj za Moto3.Iz Moto2 takodje ce doci neki novi vozaci.Nema mane kod 250cc ali po mom misljenju je ovo bolje jer svi imaju istu masinu i onda se stvarno vidi ko je najbolji,videlo se i u 250cc ali recimo ona Aoyamina Honda je bila dosta slabija od Aprilie i Gilere.Nekako kad svi imaju istu masinu se ustvari vidi da su razlike izmedju vozaca vrlo male i da nijanse odlucuju.
              sigpic

Comment

Aoyamina Honda je bila dosta slaba i jadna tu nema price, ali i pored toga je uzeo titulu pa sam se radovao kao dijete kad se to desilo. Da su makli 125 i ostavili 250ice to bi bilo potpuno ok i sasvimr razumna odluka. Pa ides iz 250 u moto2 ili ti 600ice pa u hiljadarke sad od 2012 zar ne bi bilo genijalno?

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg192288#msg192288 date=1289242818]
                  Aoyamina Honda je bila dosta slaba i jadna tu nema price, ali i pored toga je uzeo titulu pa sam se radovao kao dijete kad se to desilo. Da su makli 125 i ostavili 250ice to bi bilo potpuno ok i sasvimr razumna odluka. Pa ides iz 250 u moto2 ili ti 600ice pa u hiljadarke sad od 2012 zar ne bi bilo genijalno?
                  [/quote]
                  Pa Moto3 ce biti 250 kubika masine,cetvorotaktne.Kakve ce biti i ko ce ih proizvoditi to ne znam.
                  Ja sam se jako radovao kad je Aoyama osvojio titulu,jer je stvarno fenomenalno vozio cele sezone.
                  Tako da sto se kubikaze tice bice 250-600-1000.A oce biti manje elektronike od 2012?

A ko sve iz 125cc prelazi u Moto2 sledece sezone?Znam samo za Espargara za sada.
                  sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=1368.msg192294#msg192294 date=1289243130]
                    [quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg192288#msg192288 date=1289242818]
                    [/quote]
                    Pa Moto3 ce biti 250 kubika masine,cetvorotaktne.Kakve ce biti i ko ce ih proizvoditi to ne znam.
                    Ja sam se jako radovao kad je Aoyama osvojio titulu,jer je stvarno fenomenalno vozio cele sezone.
                    Tako da sto se kubikaze tice bice 250-600-1000.A oce biti manje elektronike od 2012?

A ko sve iz 125cc prelazi u Moto2 sledece sezone?Znam samo za Espargara za sada.
                    [/quote]I smit prelazi,ce vozi u teh tri sa di melja.
                    FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=1368.msg192294#msg192294 date=1289243130]
                      [/quote]

Marquez
                      Mistakes make us who we are.

Comment

[quote author=Miss Poison link=topic=1368.msg192319#msg192319 date=1289245775]
                        Marquez
                        [/quote]
                        A kom timu ce Marquez voziti?
                        sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=1368.msg192335#msg192335 date=1289247063]
                          A kom timu ce Marquez voziti?
                          [/quote]

Tech 3, isto kao i Smith...

Comment

[quote author=Miss Poison link=topic=1368.msg192343#msg192343 date=1289247331]
                            Tech 3, isto kao i Smith...
                            [/quote]
                            Znaci Di Meglio,Smith i Marquez.A Sofouglu dolazi mesto Eliasa.Bolju zamenu nisu mogli naci.
                            sigpic

Comment

Mislim da ce sledeca sezona pogotovo biti jaka za Moto2. Previse kvalitetnih, dobrih i jakih vozaca. Ocekujem stalne borbe, a jedva cekam da vidim Iannone-a i Marqueza u duelima, jer po mom misljenju su oni ipak za nijansu ispred ostalih. Sledeca sezona definitivno predobra sto se tice sve tri klase, jos kad bismo imali stalan prenos...

Comment

[quote author=Miss Poison link=topic=1368.msg192346#msg192346 date=1289247667]
                                Mislim da ce sledeca sezona pogotovo biti jaka za Moto2. Previse kvalitetnih, dobrih i jakih vozaca. Ocekujem stalne borbe, a jedva cekam da vidim Iannone-a i Marqueza u duelima, jer po mom misljenju su oni ipak za nijansu ispred ostalih. Sledeca sezona definitivno predobra sto se tice sve tri klase, jos kad bismo imali stalan prenos...
                                [/quote]
                                Pa Elias koji je trenutno dosta ispred mladje ekipe vozaca je osvojio titulu bez vecih problema sto se i ocekivalo.Svi su imali iste masine i pobedio je najbolji.Elias nije ni trebao da se vraca u Moto2.On je zver od vozaca,u duelima odlican.U Estorilu 2006 je pobedio Rossija u last lap duelu.Dogodine ce takodje biti zanimljivih trka ali verovatno i zanimljiva borba za titulu.

Gde se zaleti sa Marquezom?Tek je zavrsio sa 125cc ima samo 17 godina,sa 125cc ide na 600,velika je to promena.Vozice sa vozacima koji su zveri u duelima.Moze on biti dobar ali u borbi za titulu tesko.Iannone,Sofouglu,Alex Espargaro,Simon to je po meni cetvorka gde treba traziti sampiona.

Sto se tice prenosa,ja cu ti uvek naci link a nadam se da ce ipak SK regulisati neke stvari.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X