Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

sto manje elektronike to bolje,prepoznaju se pravi talenti ...
    <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
    *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
    *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
    LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
    Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
    JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

na motogp.com je bila njegova izjava gde je sam to rekao,al su oni to obrisali vec,al uspeo sam ipak da nadjem nesto...
      http://www.crash.net/motogp/news/160..._sequence.html
      &quot;The fast highside crash took place in Saturday practice at Mugello and is believed to have been caused by a cool rear tyre. &quot;

eeeejjj HIGHSIDE - ne tehnicki problem!!! GUMAAAA!!! ...a to za sporije vozace je sam izjavio...a i sta ti mozes da vidis na kameri koja snima 2 krivine???

Edit:izvinjavam se ostalim forumasima zbog ovve prepirke i sto sam sad offtopic

Comment

ne zelim stvarno da se uplicem u vasu raspravu i diskusiju i dajem svoje misljenje da ne komplikujem stvari samo sam htela da kazem da ove slike na ovom linku i mene bole kada ih gledam,jadan vale //h*svb a vratio se tako brzo i to na pobednicko postolje,ogroman respekt,car!!!
        <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
        *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
        *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
        LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
        Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
        JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Gde ste svi! $8#a
          FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

O zdravo MLADOSTE pa mi smo tu gde si ti... (*#^R^
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Zeka vec vidim da si joj oprostio znam ja da si ti dzentlmen pravi ^a%v
              [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

naravno...

e zanima me sta mislite kako ce se kretati ostatak sezone u Moto2 i u 125cc?

ne znam da li je bilo vec ideja da se otvori poseban topic za M2 i 125 ili je ovaj forum podrzava samo kraljevsku klasu!?
                mislim ja bih malo da cujem misljenja o vozacima iz Moto2,ko moze bolje a na slabijoj masini je i tako to...

Comment

[quote author=Zeka29 link=topic=1368.msg153476#msg153476 date=1281374171]
                  naravno...

e zanima me sta mislite kako ce se kretati ostatak sezone u Moto2 i u 125cc?

ne znam da li je bilo vec ideja da se otvori poseban topic za M2 i 125 ili je ovaj forum podrzava samo kraljevsku klasu!?
                  mislim ja bih malo da cujem misljenja o vozacima iz Moto2,ko moze bolje a na slabijoj masini je i tako to...
                  [/quote]
                  Tacno je da se ovde najvise pise o najjacoj klasi, sto je i razumljivo, ali pisemo i o 125cc i moto2.
                  Mozes slobodno da izneses svoje misljenje o vim klasama, o svojim favoritima, o vozacima koji su po tebi, najblizi tituli.
                  Mi cemo te slediti. %QWT&amp;W

Comment

Zapoceo sam temu Brno na Pdf-u, molio bih sve clanove foruma da sve na temu ovogodisnjih trka (komentare, novosti) ubuduce pisu na temu aktuelne trke koju ce moderatorski tim otvoriti svakog ponedeljka u nedelji u kojoj se odrzava trka.

Unaprijed zahvalan Moderatorski tim.

Comment

Ma Moto2 je najjaca kategorija, sve trke su bile zanimljive,a Elias je pokidao na poslednjoj trci, verovatno ce on i osvojiti, a gotivan mi je i Luthi ali izgleda da covek nije pobednik, nema nijednu pobedu u srednjoj klasi, a bio je sampion u 125cc. Iannone isto vozio kao lud, mada kad je on prvi nema borbre za tu prvu poziciju, nego samo za 2/3 mesto. A moram da priznam da sam ocekivao vise od 125cc, Marquezu svaka cast ali je ubio sezonu, a osim Espargara i Terola niko ne moze da unese malo zanimljivosti.
                      U Moto2 je vecini problem kontinuitet, samo Elias i Luthi( do prosle trke) su imali neki kontinuitet, ostali haos. Ovaj Claudio Corti u Silverstonu se borio za pobedu, sad ne moze da se kvalifikuje bolje od 35. mesta................. I Tomizawa je razocarao posle Qatara.

Comment

TK je unistio F1 a unistice i MotoGP.
                        Pitanje je vremena kada ce MGP postati F1 klon.

2-3 jake firme i ostali.

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=1368.msg153736#msg153736 date=1281452781]
                          TK je unistio F1 a unistice i MotoGP.
                          Pitanje je vremena kada ce MGP postati F1 klon.

2-3 jake firme i ostali.
                          [/quote]

Apsolutno cemo to to gledati u MotoGp-u a jos malo i u Superbike. Vec se nazire sezona 2007 u Superbike sa aprilijama. Tamo mozes da vidis jasno razliku izmedju prosle, ove a vidjeces vec sledece godine sta ces elektronika da uradi od tog sporta.

Mislim traction control samo cini sport nefer, treba da se drzis neke linije, treba da ulazis u krivine pod odredjenim uglom i nikako drugce. Vozac ne moze da uhvati neku svoju lniju, elektronika drzi sve pod kontrolom. To unistava sport i prave vozace.

Comment

Rossi najbolje poznaje svoju formu u njemackoj je izjavio kada se vratio da bi bio sjajan rezultat ako bude medju prvih pet i to je i ucinio bio cetvrti, u americi je rekao da mu je cilj podium sto je i ucinio zavrsio treci,za brno je rekao da ce tek tada biti spreman i da tada ocekuje pobjedu,ono sto kaze to i ucini...nadajmo se samo da ce tako biti i ovaj put i da ce biti vise konkurentat na treninzima i kvalifikacijama pozzzzz

PS: Pedrosa bi trebao uzeti br. od Lorencovog psihijatra da i on odradi koju terapiju jer Lorenco je pun samopouzdanja i toliko je stabilan da ga jednino moze sprijeciti otkazivanje agregata da ne zavrsi utrku.
                            Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”

Comment

[quote author=Zeka29 link=topic=1368.msg153377#msg153377 date=1281310342]
                              na motogp.com je bila njegova izjava gde je sam to rekao,al su oni to obrisali vec,al uspeo sam ipak da nadjem nesto...
                              http://www.crash.net/motogp/news/160..._sequence.html
                              &quot;The fast highside crash took place in Saturday practice at Mugello and is believed to have been caused by a cool rear tyre. &quot;

eeeejjj HIGHSIDE - ne tehnicki problem!!! GUMAAAA!!! ...a to za sporije vozace je sam izjavio...a i sta ti mozes da vidis na kameri koja snima 2 krivine???
                              Da,zadnja guma!!!!!!Pa,zar to ne spada u tehnicki problem???.Covece nebitno skroz.A ja sam gledala trku i videla sta i kako je bilo ,ponavljali su 10 puta njegov pad.Rekao si da je propustio sporije vozace i da je morao da koci????????????? (%fsd%&amp;j
                              Stvarno je nevazno da se vracamo na to sto je bilo.Ne zelim da se raspravljam i zameram ni sa kim,ali cinjenice su cinjenice &amp;+I}\

Pozz

Edit:izvinjavam se ostalim forumasima zbog ovve prepirke i sto sam sad offtopic
                              [/quote]

Comment

Nema potrebe za ostrom polemikom, stavovi se mogu braniti i u ljudskoj konverzaciji @(*6sd$%

Comment

Working...
                                X