Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg151268#msg151268 date=1280530878]
    Ali ovo iznajmljivanje i ovaj 24l ovaj 21 rezervoar je po meni glupost.
    Ne znam vidjecemo kad dodju al ja neshto ne vidim svijetliju buducnost GP-a.
    [/quote]

Profit. To je ono sto pokrece planetu %QWT&W

Sve jasno.
    Dozivece sudbinu F1, gde svako moze da stiska gas i kocnicu.

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=1368.msg151270#msg151270 date=1280531026]
      Profit. To je ono sto pokrece planetu %QWT&W

Sve jasno.
      Dozivece sudbinu F1, gde svako moze da stiska gas i kocnicu.
      [/quote]

Upravo tako, imaces dominantne timove a ne vozace isto kao u F1, pa ce
      da pocnu da iskljucuju traction control, pa onda ni to nece biti dovoljno...
      Pare stvarno unistavaju sport.
      [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

prvo da mahnem svima (*#^R^, posto sam, jel'te, nova.

ja sam za 1000. bez nekog racionalnog objasnjenja, jednostavno od 2007 trke su losije. u dve sezone pre toga, jer od tad pratim moto gp, bilo je vise dobrih trka nego u celom dosadasnjem 800 periodu. zato jedva cekam da im vidim ledja.

Comment

[quote author=Aenima link=topic=1368.msg151276#msg151276 date=1280531545]
          prvo da mahnem svima (*#^R^, posto sam, jel'te, nova.

ja sam za 1000. bez nekog racionalnog objasnjenja, jednostavno od 2007 trke su losije. u dve sezone pre toga, jer od tad pratim moto gp, bilo je vise dobrih trka nego u celom dosadasnjem 800 periodu. zato jedva cekam da im vidim ledja.
          [/quote]

Razumno potpuno, ne volim ih ni ja, al samo se pitam dal idemo u bolje ili u jos jednu 2007?

Comment

naravno za 1000cc...

nekako,800cc mi se cini da motor igra mnogo vecu ulogu nego sto je bilo na 1000...

ok,jaki timovi ce uvek biti jaki timovi,al pre 800ica su i satelit i privatni timovi mogli da se bore za pobede,sto je sjajno...

zanimama me kako ce Jorge da se privikne (mada ne verujem da ce mu biti problem),pa i Casey...

i da,jel zna neko da li ce doci do jos nekih promena na elektronici,tipa zabrane treksn kontrola ili tako nesto?

2012. verujem da ce Vale sigurno biti u Ducatiju tako da verujem da on na hiljadarkama moze da osvoji...i Capirossi je uspevao na tom Ducatiju da pobedjuje par puta u sezoni,tako da ne vidim zasto Rossi to ne bi mogao da uradi jedno 11 puta

Comment

Za Jorge-a 2012 ne mogu da tvrdim ali znam da Stoner vec sad u Hondi mora da dokazuje koliko moze da razvije motor
              a moje misljenje je da ne moze. 2007 je sjeo na motor koji je razvio Loris i Preciosi u Hondi sjeda na Motor koji razvija
              fabrika i Pedrobot sa svojim inputima koji nisu bas uvijek dobri. Godinama nisu rijesili problem "point of enetry in apex" sto
              je Stoneru najaca strana njegove voznje i njegovog stila. Na izlascima je honda dobra, al oduzmi covjeku njegove najace
              adute i on postaje prosjecan vozac. Morace to da rijesi, zanima me dal ce Livio Suppo da mu obezbjedi motor koji ce biti jak na ulasku u krivinu. Drugo teleskopska viljuska koja krasi Hondu dal ce to njemu da odgovara, jer Honda ima problem sa prednjim ogibljenjem a vidjeli smo da jer Stoner to u Ducatiu rijesavao sa proslogodisnjom viljuskom. Vidjecemo.

A sto se tice zarade u 2012 Yamaha i Honda ce zavrsiti kao ovaj Leprikon ^a%v

OT: Jorge da razvije masinu? Mislim da ce prije Yamaha odluciti da uzme nekog jakog tehnicara. Po mom misljenju Jerry-a, mada je Jerry izjavljivao da nema vise motivaciju da jos jednog covjeka pretvori u sampiona i to kad Valentino ide iz GP-a. A ovaj je jos tu. Mozda kao strucnog konsultanta ili Team Developera da ne upada u oci dok je u Lorenzov box, to moze biti neki scenario ili da nadju nekog novog mladog genijalca za motore. Al Lorenzo, hmmmm tesko da on umije da razvije masinu, mada on i njegov menadzment vec sada resavaju probleme na Yamahi oko kojih se Jerry i Valentino muce vikendima 7&@%q

Comment

Moje misljenje je da je Lorenco sposoban da razvija dalje Yamahu. Uostalom to je i pokazao ove sezone. Vrlo lako su nalazili prava podesavanja, za razliku od druge strane garaze, koji nisu nikako mogli da nadju pravo resenje.Uostalom, nece je on sam konstruisati, a i Yamaha nece dozvoliti da tapkaju u mestu.Lorenco i sada ima odlican tim iza sebe, a ako se pridruzi jos neko, taj ce sigurno biti odlican strucnjak. Ali oni su ionako izjavili da ostaju na 800cc, pa cemo videti, sta jos tu moze da se uradi, ili bolje receno, koliko jos moze da se unapredi taj motor. (%fsd%&j

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg151304#msg151304 date=1280570755]
                  Za Jorge-a 2012 ne mogu da tvrdim ali znam da Stoner vec sad u Hondi mora da dokazuje koliko moze da razvije motor
                  a moje misljenje je da ne moze. 2007 je sjeo na motor koji je razvio Loris i Preciosi u Hondi sjeda na Motor koji razvija
                  fabrika i Pedrobot sa svojim inputima koji nisu bas uvijek dobri. Godinama nisu rijesili problem "point of enetry in apex" sto
                  je Stoneru najaca strana njegove voznje i njegovog stila. Na izlascima je honda dobra, al oduzmi covjeku njegove najace
                  adute i on postaje prosjecan vozac. Morace to da rijesi, zanima me dal ce Livio Suppo da mu obezbjedi motor koji ce biti jak na ulasku u krivinu. Drugo teleskopska viljuska koja krasi Hondu dal ce to njemu da odgovara, jer Honda ima problem sa prednjim ogibljenjem a vidjeli smo da jer Stoner to u Ducatiu rijesavao sa proslogodisnjom viljuskom. Vidjecemo.

A sto se tice zarade u 2012 Yamaha i Honda ce zavrsiti kao ovaj Leprikon ^a%v

OT: Jorge da razvije masinu? Mislim da ce prije Yamaha odluciti da uzme nekog jakog tehnicara. Po mom misljenju Jerry-a, mada je Jerry izjavljivao da nema vise motivaciju da jos jednog covjeka pretvori u sampiona i to kad Valentino ide iz GP-a. A ovaj je jos tu. Mozda kao strucnog konsultanta ili Team Developera da ne upada u oci dok je u Lorenzov box, to moze biti neki scenario ili da nadju nekog novog mladog genijalca za motore. Al Lorenzo, hmmmm tesko da on umije da razvije masinu, mada on i njegov menadzment vec sada resavaju probleme na Yamahi oko kojih se Jerry i Valentino muce vikendima 7&@%q
                  [/quote]

Slazem se sa tobom da je tesko,gotovo nemoguce,da jorge razvije tu masinu,jer svi znamo ko ju je "napravio" i osposobio tako da su Repsol Honde i Ducatti totalno izgubili dotadasnju veliku nadmoc.
                  E sad,mislim da Rossi ispoljava neku vrstu bojkota prema Yamahi,obzirom da je direktno ponizen time sto su njemu smanjili platu,a lorencu povecali...Mislim,na njegovom mestu uopste se ne bih cimala da im vise otklanjam bilo kakve kvarove i resavam probleme. +*@WT*48*

Comment

Ja, kao neko ko je uvek za Rosija, ne slazem se sa konstatacijom da Lorenco nece znati da razvija Yamahu bez Rosija.
                    Ostaje cinjenica da je Rosi najzasluzniji, pored JB i drugih, za njeno danasnje izdanje, ali ce i Lorenco i te kako znati da nastavi da radi u tom pravcu.
                    Uostalom, na pocetku sezone, pre Mudjela, ROsi je bio resen da ostane u Yamahi, pa ipak, ako se setimo Katara, videcemo da nisu mogli da srede tu Yamahu kako treba, a to se videlo i na naredne dve trke.Prema tome, da je to Rosijeva neka vrsta osvete, ne stoji. Rosi ce sve uraditi da uzme neku pobedu u nastavku sezone. A za to ce mu itekako biti potreban dobro podesen motor.I cvrsto verujem da ce uspeti u tome. To ce biti, ta njegova "osveta". Da sto vise uzme poena Lorencu.

Comment

Gledam ovaj superbike, od trenutka kad su usli BMW i Aprillija u ovaj sport ta konkurencija je dobila novu dimenziju. Svaka moguca trka minimum 5 vozaca u okviru sekunde, preticanja, obilazenja, neizvjesne trke.

Ova dva proizvodjaca moraju uci u motogp konkurenciju i ocekujem ih 2012 kad pocnu hiljadarke, ako bude tako mozemo dobiti mozda malo zdrave konkurencije u tom slucaju navijao bih da Valentino ili Doviciozo predju na Apriliju.

Comment

[quote author=perlez link=topic=1368.msg151616#msg151616 date=1280706775]
                        E sad, ovo vise nije Forum, sada je Akvarijum. #$&+|r @R&}*
                        Drage dame, dobrodosle vi nama. (*#^R^ :8-[/ [0)-*
                        [/quote]

^*#(- hvala $#^%RT
                        <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                        *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                        *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                        LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                        Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                        JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Pobrisao sam tvoje postove, moras da znash kako da se obracas curama I#^@8

Comment

[quote author=perlez link=topic=1368.msg151844#msg151844 date=1280785421]
                            Sa ovoliko ribica ne moze da se pohvali ni jedan Forum, koji se bavi ovom tematikom. #$&amp;+|r
                            [/quote]

Verovatno si hteo da kazes, sa ovoliko dama, verovatno je doslo do lapsusa. *(z$8

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg151848#msg151848 date=1280785634]
                              [quote author=perlez link=topic=1368.msg151844#msg151844 date=1280785421]
                              Sa ovoliko ribica ne moze da se pohvali ni jedan Forum, koji se bavi ovom tematikom. #$&amp;+|r
                              [/quote]

Verovatno si hteo da kazes, sa ovoliko dama, verovatno je doslo do lapsusa. *(z$8
                              [/quote]
                              ako smo mi ribice on je som sigurno,izvinjavam se na ovome ali jace je od mene $#^%RT
                              <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                              *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                              *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                              LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                              Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                              JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=1368.msg151654#msg151654 date=1280745228]
                                [quote author=perlez link=topic=1368.msg151616#msg151616 date=1280706775]
                                E sad, ovo vise nije Forum, sada je Akvarijum. #$&amp;+|r @R&amp;}*
                                Drage dame, dobrodosle vi nama. (*#^R^ :8-[/ [0)-*
                                [/quote]

^*#(- hvala $#^%RT
                                [/
                                quote]
                                Ne preteruj sa moralisanjem. Cak mislim da su ovo Dame prihvatile sa simpatijama. Metafore su dozvoljene, ako ti uopste znas sta je to. I#^@8
                                Novcem se ne moze kupiti sreca ali moze pivo, a to je skoro isto.

Comment

Working...
                                X