Odg: MOTO GP
KO JE TATA, KO JE TATA, BRAVOOOOO MALI +*@WT*48* +*@WT*48* +*@WT*48* @R&}* @R&}* @R&}* '65slif '65slif '65slif
#$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r
Ko je ovde THE DOCTOR? &8@^J ''One and only''
Vožnja iz udžbenika, briljantno - šta više da se kaže osim:
''VOZAČ KOJI JE NAJSPORIJI NA PRAVCU OD 1KM JE POBEDIO I NAJBRŽI JE U TRCI''
&8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J
To može samo VALENTINO ROSSI, i niko više na planeti &+I}\ &+I}\ &+I}\
(kad se malo smirim biće analiza - bilo je dosta materijala...)
Slušajte sad ovo, života mi, stvarno je tako bilo, živa istina - spremam se da gledam trku sa ćaletom i pred početak:
ĆALE: Ko je treći na startu?
JA: Lorenco.
ĆALE: On će pobediti, videćeš...
JA: Nema šanse, videćeš ti
Kreće trka, prolaze cilj i prelaze u drugi krug (na ekranu 21 do kraja):
ĆALE: Sad će neko da padne, videćeš, neko će da se zabije u pesak...
JA: Ma nema šanse čoveče, lud si...
I dolazi Stonerovo izletanje, i ja u neverici ga gledam:
ĆALE: Čekaj, majku mu, šta sam ti rek'o a?
JA (pokušavam na sve načine da mu ne priznam): Rek'o si da će u drugom krugu, a sad je šesti...
ĆALE: Ma šta sam ti rek'o, jel to onaj što je na startu navlačio crvene rukavice?
JA: Taj
ĆALE: Video sam kako mu se tresu ruke dok ih je navlačio, to je suština, slušaj ti mene - još si ti mlad, nemaš pojma
I prolaze cilj, kraj trke, Lorenco završava na 1s iza Rosija:
ĆALE: Šta sam ti rek'o? (po 60. put) Zamalo, samo na 1s iza tvog Rosija - dobro pazi ovog Španca, najopasniji je...
I tako perfektan start sezone u pustinji za Valentina, raspisaću se sutra - kad se emocije slegnu... (*#^R^
KO JE TATA, KO JE TATA, BRAVOOOOO MALI +*@WT*48* +*@WT*48* +*@WT*48* @R&}* @R&}* @R&}* '65slif '65slif '65slif
#$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r #$&+|r
Ko je ovde THE DOCTOR? &8@^J ''One and only''
Vožnja iz udžbenika, briljantno - šta više da se kaže osim:
''VOZAČ KOJI JE NAJSPORIJI NA PRAVCU OD 1KM JE POBEDIO I NAJBRŽI JE U TRCI''
&8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J
To može samo VALENTINO ROSSI, i niko više na planeti &+I}\ &+I}\ &+I}\
(kad se malo smirim biće analiza - bilo je dosta materijala...)
Slušajte sad ovo, života mi, stvarno je tako bilo, živa istina - spremam se da gledam trku sa ćaletom i pred početak:
ĆALE: Ko je treći na startu?
JA: Lorenco.
ĆALE: On će pobediti, videćeš...
JA: Nema šanse, videćeš ti
Kreće trka, prolaze cilj i prelaze u drugi krug (na ekranu 21 do kraja):
ĆALE: Sad će neko da padne, videćeš, neko će da se zabije u pesak...
JA: Ma nema šanse čoveče, lud si...
I dolazi Stonerovo izletanje, i ja u neverici ga gledam:
ĆALE: Čekaj, majku mu, šta sam ti rek'o a?
JA (pokušavam na sve načine da mu ne priznam): Rek'o si da će u drugom krugu, a sad je šesti...
ĆALE: Ma šta sam ti rek'o, jel to onaj što je na startu navlačio crvene rukavice?
JA: Taj
ĆALE: Video sam kako mu se tresu ruke dok ih je navlačio, to je suština, slušaj ti mene - još si ti mlad, nemaš pojma
I prolaze cilj, kraj trke, Lorenco završava na 1s iza Rosija:
ĆALE: Šta sam ti rek'o? (po 60. put) Zamalo, samo na 1s iza tvog Rosija - dobro pazi ovog Španca, najopasniji je...
I tako perfektan start sezone u pustinji za Valentina, raspisaću se sutra - kad se emocije slegnu... (*#^R^
Comment