Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

I ja verujem da ga Stoner gari ko lud, i da forsira do maksimuma, mora da uzvrati udarac, da spreči Rosijev ''perfect score'' na testiranjima. Evo već je oborio Rosijevo vreme, znači da je u ful modu za napad - ali to baš voli Valentino, ovo mi liči na one godine dominacije kad se poigravao sa svima. Ja sam miran skroz ^%@7f , meni je dovoljan onoliki kez na licu JB (u onom klipu) znači da se poigravaju sa vremenima +*@WT*48*
    The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
    As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
    From that stage there is no progress.

Comment

[quote author=Sale 46 link=topic=1368.msg119279#msg119279 date=1269024753]
      meni je dovoljan onoliki kez na licu JB (u onom klipu) znači da se poigravaju sa vremenima +*@WT*48*
      [/quote]

Da, JB totalno opušten...stiska štopericu i misli u sebi : A tek će da vam j...o kevu ...
      Ajde da vidimo šta će biti, ali Doca i da skine vreme na jučerašnje, pa je tu negde, što znači... biće vrućina na prvoj trci u Kataru...
      Jedino što može eventualno da ga omete je ako zaglavi na startu iza nekoga kao prošle godine, jer prvih nekoliko krivina (kao što ste videli na klipu) je veoma nezgodno za obilaženje, tu neko već na pola prvog kruga može da napravi 1 - 1,5 sekundu..

Comment

Znam ja da ce Rossi to da popravi {-8* ali nisam mirna dok to ne uradi $JS}|.Jao,fali nam ovde coveculjak sa cigarom,definitivno!!!!!

Comment

Following Stoner on the timesheet was Fiat Yamaha’s Rossi, by a margin of 0.507s, who is trying new Bridgestone tyres and continuing work on electronics,
          Ovo objasnjava neke stvari.
          A,uz to je Stejsi pao...odmah posle najbrzeg kruga.Limit...

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg119282#msg119282 date=1269026946]
            Following Stoner on the timesheet was Fiat Yamaha’s Rossi, by a margin of 0.507s, who is trying new Bridgestone tyres and continuing work on electronics,
            Ovo objasnjava neke stvari.
            [/quote]

Rekoh ja juce sto Valentinos sigurno misli: "Potukao sam ih par puta eto da vidite da mogu aj me sad pustite da testiram malo". Nemoj da brigas Valentino ne daje ni 50% od sebe. Testira, gleda mogucnosti ono o cemu smo pricali u toku zime. On sada jedino moze da ide putem elektronike, finih podesavanja, sasija, spustanje motora i sl, vala smo smorili cijelu zimu o tome . Juce je vidio da moze, danas trazi neshto drugo u tom motoru. Znam da on i JB su tokom minulih godina znali da ako imaju u dzepu sve preduslove za prve trk testiraju za neku drugu. Sjecam se da su jedne godine jos u Jerezu razmisljali o Brnu i da su govorili o tome kako pokusavaju da nadju setup za takvu stazu. Samo razmisljaju unaprijed da ne dodje voda do poda u toku sezone
            [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Baš k'o što smo rekli - Stoner kida da uzvrati udarac, na limitu je 200% , i onda BUM TRAS! Ben Spiz pokušava nemoguće na toj Tech 3, ipak je to privatna mašina, i isto BUM TRAS! Edwards pizdi što ne može da stigne kolegu, i on BUM TRAS! Hejden više ne zna šta da uradi da se približi Stoneru, i onda BUM TRAS! A Čika Doca? Walking in the park... &*%R*
              The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.

Comment

A kako je Lorenco prosao, da li je vozio?--Nisam bila u toku, juce i danas.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg119288#msg119288 date=1269029008]

[/quote]
                  Juce je bio na 7-om a danas,za sada, na 6-om mestu.Drzi se.

Comment

[/quote]

Vozio je i juče, a evo ga i sad, preko 1s je iza Rosija. Ja verujem i da je 100% zdrav, opet bi bio malo iza. Vrati se par stranica unazad, Lawliet je postavio tabelu sa svim vremenima.

Comment

[quote author=Sale 46 link=topic=1368.msg119292#msg119292 date=1269029218]

[/quote]

Vozio je i juče, a evo ga i sad, preko 1s je iza Rosija. Ja verujem i da je 100% zdrav, opet bi bio malo iza. Vrati se par stranica unazad, Lawliet je postavio tabelu sa svim vremenima.
                      [/quote]

http://www.motogp.com/fr/TestResults...sail+Test+2010
                      Evo da se ne muci
                      [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Hvala, Lawliet, sada cu da budem dosadna, sta se desava sa Pedrosom, pa je tako los?

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg119298#msg119298 date=1269029689]

Hvala, Lawliet, sada cu da budem dosadna, sta se desava sa Pedrosom, pa je tako los?
                          [/quote]

Definitivno ta Honda nije naštimana dobro, a pogotovo za Pedra. Evo ga Dovi, izjednačio Rosijevo vreme a Pedro ga nigde nema. To je veliko iznenađenje, i mnogo čudno za Pedrosu - ako nešto ne iskopa do kraja, onda je nadrljao, jer testova više nema &%@5w8&*

Comment

Hvala, momci, divni ste. Sada sam procitala, ako sam razumela nesto, posto je na italijanskom, da je Lorencu i temperatura smetala.

Comment

E,jbg bas,u pm i Stejsi &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6 !!!!Izvinite na izrazu,morala sam (&$E# (&$E# (&$E#

Comment

Ipak sam srecan nakon drugog dana testiranja... Na kraju smo dobili 6 vozaca u jednoj sekund, gde svakako treba svrstati i Lorenza, Melandrija i Pedrosu... bice zanimljivo trkanje, i mozda par dobrih rezultata Suzukija...

Comment

Working...
                                X