Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

Ovde se ocigledno neko pravi lud, a sasvim sam sigurna da to nisam ja.
    To i ja znam, mislila sam kako se odredjuje pobednik kada u jadnoj pobedi jedan, a u drugoj trci neki drugi?

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg116671#msg116671 date=1267089946]
      Ovde se ocigledno neko pravi lud, a sasvim sam sigurna da to nisam ja.
      To i ja znam, mislila sam kako se odredjuje pobednik kada u jadnoj pobedi jedan, a u drugoj trci neki drugi?
      [/quote]

Comment

O.K. To je ono sto nisam razumela (mislila sam da se mozda racunaju vremena, nesto slicno kao u skijanju-kombinacija)
        Hvala

Comment

• Comment

http://betting.gamingsupermarket.com...reer-in-motogp

47 minute ago!

Comment

rezultati testova mi deluju jako zanimljivi... Raduje me da vidim prvih deset vozaca sa razlikom od samo jedne sekunde, od cega oba suzukija +*@WT*48*. Fenomenalni Capirosi i pravo iznenadjenje Bautiste... '65slif Dovi ispred Pedrose me moze samo radovati jer znamo da Dani moze bolje, predvidjam iznenadjenja od strane Dovija ove godine... Marko Melandri rame uz rame sa Pedrosom, sto je sjajno, ali mi se ipak cini da je Honda trebala da napravi veci napredak tokom zimskog perioda... Nisu losi ali im fali ona ostrica! Sve jedno 1.5 sec zaostatka od strane Aoyama, uopste nije tako lose....
              Najiskrenije se nadam da Marko Simonceli nesto isprobava jer su mu vremena katastrofalna... Istina je da je Melandri na fabrickoj masini za razliku od mladjeg imenjaka ali ipak... sto je mnogo, mnogo je.... //h*svb

Comment

[quote author=vezara link=topic=1368.msg116680#msg116680 date=1267100210]
                rezultati testova mi deluju jako zanimljivi... Raduje me da vidim prvih deset vozaca sa razlikom od samo jedne sekunde, od cega oba suzukija +*@WT*48*. Fenomenalni Capirosi i pravo iznenadjenje Bautiste... '65slif Dovi ispred Pedrose me moze samo radovati jer znamo da Dani moze bolje, predvidjam iznenadjenja od strane Dovija ove godine... Marko Melandri rame uz rame sa Pedrosom, sto je sjajno, ali mi se ipak cini da je Honda trebala da napravi veci napredak tokom zimskog perioda... Nisu losi ali im fali ona ostrica! Sve jedno 1.5 sec zaostatka od strane Aoyama, uopste nije tako lose....
                Najiskrenije se nadam da Marko Simonceli nesto isprobava jer su mu vremena katastrofalna... Istina je da je Melandri na fabrickoj masini za razliku od mladjeg imenjaka ali ipak... sto je mnogo, mnogo je.... //h*svb
                [/quote]

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=1368.msg116666#msg116666 date=1267087595]

Jel neko vidi ironiju ovdje, svake godine ista prica sa Lorenzom, daj vise, sjedni i vozi kao musko, daj sve od sebe pa gdje stignes.
                  [/quote]

Iako se slazem sa vecinu sto si rekao, ipak daj mi dokaz da on upravo ovo ne radi... jedini covek sa kojim je Valentino vodio borbu ove godine je upravo Lorenzo... Daj mi bilo kog vozaca koji moze da ponovi ono sto su Horhe i Doktor radili u Katalunji...? Naravno bolji je pobedio ali se divim Horheu za borbu koju je pruzio citave sezone. Previse je hteo i zato je padao... Lose se nosi sa pritiskom i to je jedina njegova mana... Sem toga, uvek prizna kada pogresi, bori se do krajnjih granica, cak i preko toga, postize odlicna vremena, ne zali se, itd. Ne razumem sta ti toliko imas protiv njega? ok vodi medijsku borbu sa Valentinom i za jednakost u timu... ja i dalje ne vidim nista lose u tome! Pa ne moze da kaze: "posto si ti najbolji vozac svih vremena, evo ja odustajem od borbe za titulu..."
                  Ja znam da on tebe iritira, i to ne samo tebe vec i mnoge druge, samo to nema nikakve veze sa tim kako on vozi ili kako se ponasa na stazi i na konferenciji nego samo ono sto prenesu novine...
                  Ponavljam, da ovo sto pisem, ne pisem da bih se svadjao, vec samo da bih odbranio drugu stranu, kada vec nema Lorenzovih fanova... :8-[/

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg116681#msg116681 date=1267101103]
                    [/quote][/quote]

Potpuno si u pravu +*@WT*48* ali se ja ipak nadam da ce ove godine Suzuki ipak biti ona masina kojoj se nadamo vec godinama...
                    Pedrosa je bio losiji i u prvoj i u drugoj, tj uspeo je da se popravi posle podne, mislim da bi i pored pada nasao bolji setup na rezervnoj masini, ali mozda se malo i povredio pa zato malo losije vozi... kao sto rekoh ranije, ne brinem se ja za njega, osvajace on i prva mesta.
                    Bilo je prvo price da ce simonceli voziti fabricku masinu ali sam ubedjen da je na kraju Melandri dobio fabricku masinu, ali ne drzi me za rec, ovo pricam iz glave, tako da postoji ogromna mogucnost da gresim... &Q45q@% h5g6k8 *YRFR(*
                    Edwards i spies standardno na jako visokom nivou... ali ce Hiroshi biti moj "underdog" miljenik ove godine... '65slif

Comment

[quote author=vezara link=topic=1368.msg116683#msg116683 date=1267102117]
                      [quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg116681#msg116681 date=1267101103]
                      [/quote][/quote]

Potpuno si u pravu +*@WT*48* ali se ja ipak nadam da ce ove godine Suzuki ipak biti ona masina kojoj se nadamo vec godinama...
                      Pedrosa je bio losiji i u prvoj i u drugoj, tj uspeo je da se popravi posle podne, mislim da bi i pored pada nasao bolji setup na rezervnoj masini, ali mozda se malo i povredio pa zato malo losije vozi... kao sto rekoh ranije, ne brinem se ja za njega, osvajace on i prva mesta.
                      Bilo je prvo price da ce simonceli voziti fabricku masinu ali sam ubedjen da je na kraju Melandri dobio fabricku masinu, ali ne drzi me za rec, ovo pricam iz glave, tako da postoji ogromna mogucnost da gresim... &Q45q@% h5g6k8 *YRFR(*
                      Edwards i spies standardno na jako visokom nivou... ali ce Hiroshi biti moj "underdog" miljenik ove godine... '65slif
                      [/quote]

Ni ja nisam 100% siguran, znam da Melandriju nije bilo pravo u jednom intervjuu, ali ok.. vide?emo.
                      Hiroshi je legenda, simpati?an lik i dobar fighter... +*@WT*48*

Comment

Dovizioso,Capirossi i Spies-prijatno iznenadjenje l5'%9

Comment

[quote author=gagaj link=topic=1368.msg116687#msg116687 date=1267105794]
                          Dovizioso,Capirossi i Spies-prijatno iznenadjenje l5'%9
                          [/quote]

Comment

[/quote]

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg116690#msg116690 date=1267106946]

[/quote][/quote]
                              Nije mozda nego sigurno... /6%^JH
                              Dobro je ipak sto Spies nije otisao u Suzuki... Ne verujem da bi ni njima a verovatno ni njemu to bio bas neki dobar potez... Njima treba neko ko je vozio ove zveri i ko zna sta hoce. A Spiesu treba upravo ono sto je dobio, najbolja all round masina na kojoj moze da uci i jednog dana mozda moze i cuda da napravi...
                              Suzuki ipak ima odlicnu reputaciju na "ulici". Ok, nije honda po kvalitetu ali je blizu, cini mi se da prave motore koji su po performansama bolji nego honde...GSX i hajabusa... Yamaha je tek u poslednjih nekoliko godina isplivala na sam vrh. Ipak kada bi mi ponudio bilo koji motor na trzistu, odabrao bih Hondu i BMW, ali to je zato sto vise volim enduro motore koji rade na manjim brojem obrtaja od zujalica...
                              Ovo sve nema puno veze sa motogp-em ali hocu da kazem da je Suzuki gigant koji bi mogao da ulozi kao sto je to i Yamaha uradila i da profitira... Sumnjam da bi Rossi hteo sada da ide u Suzuki, ali da sam na njihovom mestu, i ako za to imaju mogucnosti, trebalo bi da se otvore sledece godine i da angazuju najboljeg vozaca ove godine (ne racunajuci Rossija), znaci Lorenza, Pedrosu ili Stonera, i da krenu sa ozbiljnim razvojem i povratkom na vrh... (%fsd%&j

Comment

[quote author=vezara link=topic=1368.msg116697#msg116697 date=1267108048]
                                [quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg116690#msg116690 date=1267106946]

[/quote][/quote]
                                Nije mozda nego sigurno... /6%^JH
                                Dobro je ipak sto Spies nije otisao u Suzuki... Ne verujem da bi ni njima a verovatno ni njemu to bio bas neki dobar potez... Njima treba neko ko je vozio ove zveri i ko zna sta hoce. A Spiesu treba upravo ono sto je dobio, najbolja all round masina na kojoj moze da uci i jednog dana mozda moze i cuda da napravi...
                                Suzuki ipak ima odlicnu reputaciju na "ulici". Ok, nije honda po kvalitetu ali je blizu, cini mi se da prave motore koji su po performansama bolji nego honde...GSX i hajabusa... Yamaha je tek u poslednjih nekoliko godina isplivala na sam vrh. Ipak kada bi mi ponudio bilo koji motor na trzistu, odabrao bih Hondu i BMW, ali to je zato sto vise volim enduro motore koji rade na manjim brojem obrtaja od zujalica...
                                Ovo sve nema puno veze sa motogp-em ali hocu da kazem da je Suzuki gigant koji bi mogao da ulozi kao sto je to i Yamaha uradila i da profitira... Sumnjam da bi Rossi hteo sada da ide u Suzuki, ali da sam na njihovom mestu, i ako za to imaju mogucnosti, trebalo bi da se otvore sledece godine i da angazuju najboljeg vozaca ove godine (ne racunajuci Rossija), znaci Lorenza, Pedrosu ili Stonera, i da krenu sa ozbiljnim razvojem i povratkom na vrh... (%fsd%&j
                                [/quote]

Comment

Working...
                                X