Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [/quote]Dote ne daj boze da ja krenem da vozam. Vozio sam 07gp i zavrsio
    [/quote]

Jao, koja navlaka, "skinuo" sam se na vreme... popila mi je DOTA mozak, ali uspeo sam da se is?upam %QWT&W ...

Comment

• Odg: MOTO GP

Moto gp 2 je dobra igrica,ali je superbike 2001 najbolja igrica ikad napravljena sto se tice motora,pa cak je i GP500 bolji od moto gp 2.

Comment

[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg116256#msg116256 date=1266827008]
        Moto gp 2 je dobra igrica,ali je superbike 2001 najbolja igrica ikad napravljena sto se tice motora,pa cak je i GP500 bolji od moto gp 2.
        [/quote]
        Da bre, SBK 2001, sa onim proklizavanjima i balansiranjem motora. '65slif . Dobro si me podsetio, moram da je iskopam negde +*@WT*48* .

Comment

• [/quote]Dote ne daj boze da ja krenem da vozam. Vozio sam 07gp i zavrsio
          [/quote]

Jao, koja navlaka, "skinuo" sam se na vreme... popila mi je DOTA mozak, ali uspeo sam da se is?upam %QWT&W ...
          [/quote]

E blagoslovljeni bili srecni. Ja pratim svaku mapu odavno i ne skidam se. Al dobro je i to dok ne pocnem WOW jer bi tu vezao svoj zivot .
          Sve je dobro dok ne pocne da ti utice na ostatak zivota. 2-3 partije dnevno po 45min = sve oke
          [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Sete Gibernaurespectslede?e sezoneparadox bio ve?i usko?io na njegovo mesto u Dukatiju
            E ZATO JE NEKO LJUDINA

Comment

Interesantno. Zasto ne bi napisao knjigu---istorija motogp-ja.Ja sam uglavnom gledala te trke, ali ne tako zainteresovano, jer sam imala vaznijih poslova u to vreme, pa mi je sada krivo zbog toga.
              Zato bi knjiga bila pun pogodak----ja odmah kupujem.(mogu da budem lektor)

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=1368.msg116272#msg116272 date=1266837200]

Interesantno. Zasto ne bi napisao knjigu---istorija motogp-ja.Ja sam uglavnom gledala te trke, ali ne tako zainteresovano, jer sam imala vaznijih poslova u to vreme, pa mi je sada krivo zbog toga.
                Zato bi knjiga bila pun pogodak----ja odmah kupujem.(mogu da budem lektor)
                [/quote]

Comment

A man should not think he will? live as long as the earth, That he will live as long as the earth, And he wil do what his thought is.
                  He shall live a day or two; And he'll be gone with the dew, He shall live two days or three, Just like a dew he shall melt away.

odnosi se na zivot i smrt

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg116266#msg116266 date=1266835186]
                    Sete Gibernaurespectslede?e sezoneparadox bio ve?i usko?io na njegovo mesto u Dukatiju
                    E ZATO JE NEKO LJUDINA[/quote]

Comment

Thanks Ferarri, a namu?io se jesam...trebalo je ovo i otkucati u p...u materinu... @(*6sd$% h5g6k8

Comment

Pa sta mislite o Stonerovoj izjavi?

Comment

l5'%9 [ftp][/ftp]http://www.crash.net/motogp/news/157035/1/i_am_valentino_rossi.html l5'%9

Comment

[quote author=N_Trooper link=topic=1368.msg116266#msg116266 date=1266835186]
                            E ZATO JE NEKO LJUDINA, a neko adolescentska pla?ipi?ka. [/quote]
                            The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
                            As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
                            From that stage there is no progress.

Comment

• Comment

Having been fastest during both days of the first 2010 MotoGP test at Sepang earlier this month, Rossi probably won't be gardening any time soon.
                                *YRFR(* *YRFR(* *YRFR(* *YRFR(* *YRFR(* *YRFR(* *YRFR(* *YRFR(* *YRFR(* *YRFR(* *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR
                                [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Working...
                                X