Announcement
Collapse
No announcement yet.
MOTO GP
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Odg: MOTO GP
Po meni najveca prijetnja Rossiju ce biti Stoner,pored toga sto je izvrstan vozac,nagovjestava i agresivniji pristup u duelima,a da ne pominjem motor,koji je po svemu sudeci izvrstan i definitivno je sampionskog potencijala,a takodjer zna kako je to biti sampion.Sto se tice Lorenza,on ce imati jos tezi posao ove sezone da nesto ucini protiv Doktora,jer nema vise dijeljenja podataka,covjek i dalje ima enorman pritisak,iako to vjesto skriva,ali dovoljno je da Doktor puhne za vratom i paravan se otkriva,a osim pritiska tu je i njegov problem sto se koristi fintama Doktora,tako se Vale nikad nece dobiti.Sto se tice Pedrose,on ce prije svega morati duele dobijati,kao sto je to radio u 250cc.Ali glavni faktor za sve ce biti izdrzljivost motora,mislim da je ovo pravilo unazadilo moto gp,jebala ih stednja,6 motora za 18 trka $%&65%
Comment
-
[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg115378#msg115378 date=1266243527]
Po meni najveca prijetnja Rossiju ce biti Stoner,pored toga sto je izvrstan vozac,nagovjestava i agresivniji pristup u duelima,a da ne pominjem motor,koji je po svemu sudeci izvrstan i definitivno je sampionskog potencijala,a takodjer zna kako je to biti sampion.Sto se tice Lorenza,on ce imati jos tezi posao ove sezone da nesto ucini protiv Doktora,jer nema vise dijeljenja podataka,covjek i dalje ima enorman pritisak,iako to vjesto skriva,ali dovoljno je da Doktor puhne za vratom i paravan se otkriva,a osim pritiska tu je i njegov problem sto se koristi fintama Doktora,tako se Vale nikad nece dobiti.Sto se tice Pedrose,on ce prije svega morati duele dobijati,kao sto je to radio u 250cc.Ali glavni faktor za sve ce biti izdrzljivost motora,mislim da je ovo pravilo unazadilo moto gp,jebala ih stednja,6 motora za 18 trka $%&65%
[/quote]
Comment
-
Ja se nadam da je ovo sve previse pesimisticki napisano... $%&5qw7 Prosle godine nam je savrsenu sezonu uskratio Pedrosa svojom ogromnom povredom pred pocetak sezone... Ove godine preti da to isto uradi i Lorenzo, ali sreca u nesreci je ta da ima jos mesec i po do pocetka sezone i dovoljno vremena za oporavak... Plus ove godine imamo i Spies-a i Melandri-a koji bi mozda mogli da umesaju svoje prste u borbu za pobedu...
Sve u svemu, nadam se da ce ova godina biti ona nezaboravna gde ce se mozda preko cetiri vozaca boriti za titulu... :fc-[
Comment
-
[quote author=vezara link=topic=1368.msg115421#msg115421 date=1266251152]
Ja se nadam da je ovo sve previse pesimisticki napisano... $%&5qw7 Prosle godine nam je savrsenu sezonu uskratio Pedrosa svojom ogromnom povredom pred pocetak sezone... Ove godine preti da to isto uradi i Lorenzo, ali sreca u nesreci je ta da ima jos mesec i po do pocetka sezone i dovoljno vremena za oporavak... Plus ove godine imamo i Spies-a i Melandri-a koji bi mozda mogli da umesaju svoje prste u borbu za pobedu...
Sve u svemu, nadam se da ce ova godina biti ona nezaboravna gde ce se mozda preko cetiri vozaca boriti za titulu... :fc-[
[/quote]Pored Pedrose,tu je bio i Stoner koji je uskratio da prosla sezona bude savrsena,a sto se tice Spiesa i Melandrija,oni nemaju sta da traze,sto se tice pobjede,borit ce se za petu poziciju,a prikljucit ce im se Dovi,Hayden i Edwards.Za pobjedu ce se boriti fantasticna cetvorka,level su ispred ostalih.
Comment
-
[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg115442#msg115442 date=1266259039]
Pored Pedrose,tu je bio i Stoner koji je uskratio da prosla sezona bude savrsena,a sto se tice Spiesa i Melandrija,oni nemaju sta da traze,sto se tice pobjede,borit ce se za petu poziciju,a prikljucit ce im se Dovi,Hayden i Edwards.Za pobjedu ce se boriti fantasticna cetvorka,level su ispred ostalih.
[/quote]
E da i to za stonera sam zaboravio da kazem...
Ali ne mislim da ova dvojica nemaju sta da traze... Ne naravno u meri da se svaku trku bore za prvo mesto, ali vise nego sto su Dovi, Edwards, Capirosi, Elias, DePuniet i jos po neko, radili svi zajedno... Bice kisnih dana (sto manje nadam se), bice padova (jos manje nadam se) a bice i pogresnih setup-ova... Tako da ce biti prilike za sve koji budu dovoljno hrabri da konkurisu za podijum... Videli smo Melandrija da osvaja trke ranije, videli smo da i Spies ume da se nosi sa vremenima top cetvorice... Ne ocekujmo cuda ali ce biti po neko iznenadjenje. Plus Dovi takodje vozi fabricku Hondu, iako prosla nije bila njegova omiljena godina, nema razloga da mu ova ne bude bolja... *#AI&D
Comment
-
[/quote]
Ne verujem da se masine mogu unistiti padom... Sem ako nije bas onakav kao sto Lorenzo ume... &Q45q@% /6%^JH
Ekipa sme na motoru valjda da zameni sve sem bloka... tako da ako ne uleti neki kamencic ili naprsne blok prilikom pada, mislim da nece biti problema...
Zao bi mi bilo da Kawasaki ne nastavi takmicenje jednog dana. Kriza jos nije prosla tako da je ocekivano sto se nisu pojavili ni ove godine. Iskreno se nadam da ce doci dan kada ce Kawa ponovo uci u motoGP. Moj mini favorit ce biti Czys moto koji je pokusao da udje u motogp ali su ih zeznuli sa prelaskom na 800ccm. A dragi su mi jer su neka minijaturna ekipa koja je razvila gomilu nekih inovativnih resenja, toliko su bili optimisticki raspolozeni ali... Bila je emisija o njima na discovery-u. Nikkada necu zaboraviti kada su unajmili profesionalca da im testira prototip. Profesionalac je bio John Hopkins! $%&RQa. Obrnuo je par krugova i pao... $%&RQa $%&65% Bili su ocajni jer im je unistio motor... *YRFR(* $%&65% *T_*@SR . Upeo sam da napisem dve kontradiktorne stvari na pocetku i kraju texta.... /#*^D
Comment
-
Mr Gold, mislim da ce Stoner i ove godine biti mnogo jak, i da ce biti blizi Valentinu nego Lorenzo (mozda grijesim) (%fsd%&j. Citao sam ovaj Ferrarijev txt i ko god da ga je pisao zaboravio je da upravo 2007 je sve mirisalo da nece Ducati imati spreman motor a odjednom napravise onu azdaju na pravcu. E sad neka me svi demantuju ali ni 2007 ne bi Casey vidio ni T od titule da Michellin nije napravio onoliko gresaka sa gumama i Yamaha s motorom. Podsjetimo se samo Doningtona gdje Edwards vodi trku, gdje Valentino vozi solidno i odjednom guma pocinje da se raspada Vermulen prelece Valentina kao da je zakopan u mjestu, a Stoner obilazi Edwardsa koji je vozio perfektno do tok trenutka. Jos bolji primjer je Sepang gdje Valentino u krivinama nadoknadjuje po nekih 3-4 sekunde i dva pravca u zadnjim krivinama prva petorka sve to nadoknadi, a da i Makoto Tamada koji ima veci Top Speed od njega na Tech 3 Yamahi. Nevjerovatno. Svejedno i pored toga odvozio je onaj savrsen Assen i perfektan Mugello protiv onih azdaja na pravcu. Poenta price ako Valetino bude dobio konkurentan motor ove godine kao prosle i 2008 da ne zaostaje i ove godine ce Valentino da nosi trofej kuci da ga Graziano i Stefania poliraju dok on uzme jos koji %QWT&W[pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]
Comment
-
1999 World Superbike Nurburgring - The Oil Spill
Nadajmo se da nece doci do ovakvih situacija h5g6k8
Comment
-
[quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg115490#msg115490 date=1266308146]
1999 World Superbike Nurburgring - The Oil Spill
Nadajmo se da nece doci do ovakvih situacija h5g6k8
[/quote]
Comment
-
[/quote]Sto se mene tice,ja sam za,da raspravljamo o WSBK-u,koji ce biti izuzetno zanimljiv.
[/quote][/quote]
U, da da, obavezno. Ne pratim ih toliko revnosno kao motogp ali sam odgledao preko 70% trka, sto uzivo, sto na motors tv-u... $%&5qw7 &@/+W
Kada pocinju?
Hoce li se moto2 prenositi kao sto su se prenosile 125 i 250, pre ili posle motogp-a?
Comment
Comment