Announcement

Collapse
No announcement yet.

MOTO GP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: MOTO GP

I ja jedva cekam povratak hiljadarke,puno je atraktivnija od 800cc u svakom pogledu.

Comment

E hteo sam da te pitam, a sve zaboravim, kako brate napravi skoro 2000 poruka??? ;D ;D ;D ;D ;D Kolko godina si na forumu? Stvarno svaka ?ast, ja dotle ne mogu da stignem za 2 godine
      The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.
      As soon as you believe you are the best, you are not the best any more.
      From that stage there is no progress.

Comment

Care razlog ovolikog broja poruka,je taj,sto sam prije bio dosta aktivan na teniskom dijelu foruma,jer sam dosta pratio tenis,pa sam se tamo mnogo zajebavo,tad skoro i da nije bilo moto gp fana na ovom forumu,pa nisam imao skim o tome raspravljati,ali sad hvala Bogu imam.

Comment

Scot out of MotoGP, de Angelis deal sunkhttp://www.crash.net/motogp/news/154...m_campaign=rss

Comment

• http://www.crash.net/motogp/news/154...ossi_mean.html
            http://www.autosport.com/news/report.php/id/80118
            The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.

Comment

• http://www.crash.net/motogp/news/154...ossi_mean.html
              http://www.autosport.com/news/report.php/id/80118

[/quote]Procito sam,slazem se da je jos vise naduvao onog smokljana,ali ce ga zato Doktor oduvati i sledece sezone ;)

Comment

• The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.

Comment

[quote author=Patriota link=topic=1368.msg104739#msg104739 date=1257879485]
                  [quote author=ferrari1 link=topic=1368.msg104738#msg104738 date=1257879256]
                  [tt]2010 provisional MotoGP calendar

Date Grand Prix (Circuit)
                  April 11th* Qatar (Losail)
                  April 25th Japan (Motegi)
                  May 2nd Spain (Jerez)
                  May 23rd France (Le Mans)
                  June 6th Italy (Mugello)
                  June 20th Great Britain (Silverstone)
                  June 26th** Netherlands (Assen)
                  July 4th Catalunya (Catalunya)
                  July 18th Germany (Sachsenring)
                  July 25th*** United States (Laguna Seca)
                  August 22nd Czech Republic (Brno)
                  August 29th Indianapolis (Indianapolis)
                  September 5th San Marino & Riviera di Rimini (Misano)
                  September 19th Hungary (Balatonring)
                  October 10th Malaysia (Sepang)
                  October 17th Australia (Phillip Island)
                  October 31st Portugal (Estoril)
                  November 7th Valencia (Ricardo Tormo Valencia)

Reserve Circuit: Motorland Aragon Circuit

* Evening race
                  ** Saturday race
                  *** Only MotoGP class[/tt]
                  [/quote]

ako bog da i sre?a juna?ka eto mene na nekom spektaklu
                  [/quote]

A i mene sa tobom....

Comment

• [/quote]

Pogledaj kolko ja imam

Comment

• [/quote]

Ja ljudi nisam znao da ima ovo postseason practice il sta vec.....

Comment

• [/quote]

Svidja mi se ideja.....

Comment

• [/quote]Slozio bi se i ja sa prijedlogom.

Comment

• [/quote]

Ja ljudi nisam znao da ima ovo postseason practice il sta vec.....
                            [/quote]Sad znas ;D ;)

Comment

• The most important thing is to stay truthful to who you really are, and be down to earth.

Comment

Sale, odlican post u vezi sa tehnickim detaljima... Nisam imao predstavu o dva razlicita koncepta... Znao sam jedino za V i redni raspored, cak sam bio ubedjen da samo ducati ima V raspored a da Yamaha, honda i suzuki imaju redne motore. Jos ranije sam nesto nacuo da su V motori elasticniji, dok su redni motori ujednaceniji... Voleo bih kada bi neko mogao da mi pojasni i detalje u razlikama izmedju V i rednih... Molim te mi reci gde si sve to procitao i da li ima jos nekih detalja, makar bili i najosnovniji...
                                Vec zamisljam kako ce jednog dana ponovo vratiti agregate ciji su klipovi postavljeni u krug, mislim da je to bio cest slucaj na propelerima na avionima... ;) ;D
                                Ne mislim da je izvodljivo da Rossi predje u sopstveni tim jer on razvija motor za Yamahu, te Yamaha svoj buduci razvoj bazira na razvojima Rossija. Kada bi imao sopstveni tim, Yamaha ne bi mogla da koristi negova unapredjenja jer bi u tom slucaju i Lorenzo koristio to isto! Mislim da je nemoguce da Rossi razvija motor u jednom pravcu a Lorenzo u drugom... To je kao da imas dve razlicite fabrike!
                                Do polovine ove sezone smo imali da Rossi i yamaha razviju neke novine, to samo rossi koristi, pa tek onda nakon nekoliko trka, tu inovaciju dobije i Lorenzo. Uslov u novom ugovoru je bio da Lorenzo dobije isto sto i Rossi, sto ne vidim da ce se ikada promeniti...
                                Sa jedne strane mislim da je Rossi i njegova ekipa mehanicara nesto najvrednije sto jedna fabrika moze da ima a sa druge strane, to sto Valentino zeli je skoro ne moguce. To bi znacilo da bi Yamaha imala Valentina Rossija i jos tri Edvardsa koji bi prihvatili da budu u podredjenoj ulozi to jest vozac number 2, koji bi bio Rossijev pomagac... To bi Spies verovatno i prihvatio ali samo na godinu dana dok ne nauci sve sto moze od najboljeg...
                                To bi znacilo odreci se jednog super talenta kao sto je Lorenzo, koji bi bez ikakvih problema mogao da nastavi tamo gde bi Valentino stao... Samo sto Rossi jos nije stao, na svu srecu, niti ce po svemu sudeci...
                                Ipak s obzirom na to koliko Doktor vredi, nijednu kombinaciju ne treba otpisati...

Comment

Working...
                                X