Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aragon MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by crni View Post
    E sad, iz neobjasnjivih razloga Zvezda se zakuca na cetrvto mesto, a Vojvodina i Partizan se bore za titulu i navijaci Zvezda pocnu da navijaju za Partizan. Sta ovde ne valja?
    ne valja to sto cu ja kao zvezdin navijac malo teze u toj prici poceti da navijam za partizan
    don't be scared homie
    sigpic

Comment

Hajde hard core Rosijevci objasnite mi ovo: Na primer, Rosi je Zvezda, Lorenco Partizan. Zatim pojavi se odjednom super jaka Vojvodina (MM). E sad, iz neobjasnjivih razloga Zvezda se zakuca na cetrvto mesto, a Vojvodina i Partizan se bore za titulu i navijaci Zvezda pocnu da navijaju za Partizan. Sta ovde ne valja?

Neko jadikuje, neko likuje, ali cinjenica je da se Rosi trenutno ne pita mnogo. Ovo sto se desava je izmedju Marka i Jorgea. Mark je demolirao Jorgea i to je cinjenica. Zasto, to mozemo da diskutujemo, ali Rosija nema u ovoj prici. Nemojte da nam Rosi sluzi samo za podkusurivanje. Rosi je legenda i neka tako ostane
      Ali ko kaze da je Lorenco Partizan? Meni su najveci partizanovci bili Bjadji, Stoner i Honda od 2003 na dalje. A kao zvezdas nikada ne bih mogao da navijam za Vojvodinu, nego bi za Zvezdu pa makar bila i zadnja na tabeli.

Nadam se da smo se razumeli.

PS. Nemam nista protiv MM, imam protiv Honde i to Repsol (da je MM na jamahi, a mozda se to i desi ako zeli da bude GOAT ko sto mnogi kazu bilo bi mi drago kad dere ostale, ali to tada nikako).

Comment

Hajde hard core Rosijevci objasnite mi ovo: Na primer, Rosi je Zvezda, Lorenco Partizan. Zatim pojavi se odjednom super jaka Vojvodina (MM). E sad, iz neobjasnjivih razloga Zvezda se zakuca na cetrvto mesto, a Vojvodina i Partizan se bore za titulu i navijaci Zvezda pocnu da navijaju za Partizan. Sta ovde ne valja?

Neko jadikuje, neko likuje, ali cinjenica je da se Rosi trenutno ne pita mnogo. Ovo sto se desava je izmedju Marka i Jorgea. Mark je demolirao Jorgea i to je cinjenica. Zasto, to mozemo da diskutujemo, ali Rosija nema u ovoj prici. Nemojte da nam Rosi sluzi samo za podkusurivanje. Rosi je legenda i neka tako ostane
        Sta onda ne valja u tome sto vecina navijaca Zvezde odjednom pocinje da navija i za Zvezdu i za Vojvodinu?
        Karijera Valentina Rossija traje od 1996. godine dok se sa Lorenzom u istom sampionatu nalazi tek 6 godina, tako da se ne mogu nazvati niti vecitim niti najvecim rivalima, sto cini ovo poredjenje prilicno neadekvatnim, no nije to poenta, uzmimo i da jeste ok poredjenje, niko se ovde nije deklarisao kao novi navijac Lorenza usled Rossijevih rezultata koji ne zadovoljavaju... bar ja nisam niti cu ikad, ko pazljivo cita moje postove zna da ne gajim simpatije ni prema jednom vozacu sem Rosija, sto se tice pomenutog dvojca, ne volim niti jednog niti drugog niti me interesuje ko ce osvojiti titulu posto Rossi nece sigurno. Svaki covek je drugaciji i ukusi su razliciti i o tome ne vredi raspravljati, ne volim ni Lorenza ni MM-a, MM me jednostavno vise nervira tj vise ga ne volim kao i Repsol Hondu i to je to... mozda se u podsvesti bojim da ne pretekne Rossija i ne zaseni ga, nisam siguran ali znam da ga bas ne volim... ako mislis na to sto sam stao na stranu Lorenza u ovoj situaciji, stao sam vise jer mi smeta sto mnogi ljudi analiziraju svaki njegov gest i izraz lica i tome se smeju i likuju, ja sam svestan toga sta ovi ljudi cine i necu se podsmevati nikome, za mene je onaj Sukipto s kojim se sprdaju i Srdjan i Aca pojam, o drugima da ne govorim, zato imam postovanje prema ovim modernim gladijatorima, sto vise ljudi bude imalo takav stav i sto se vise ljudi zapita ko su i sta su naspram jednog motoGP vozaca, nebitno kog, bice vise postovanja i zdrave, korisne i pre svega kvalitetne diskusije.
        VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post
          [B]ja sam svestan toga sta ovi ljudi cine i necu se podsmevati nikome, za mene je onaj Sukipto s kojim se sprdaju i Srdjan i Aca pojam, o drugima da ne govorim, zato imam postovanje prema ovim modernim gladijatorima, sto vise ljudi bude imalo takav stav i sto se vise ljudi zapita ko su i sta su naspram jednog motoGP vozaca, nebitno kog, bice vise postovanja i zdrave, korisne i pre svega kvalitetne diskusije.
          mislim da previse ozbiljno shvatas to nase "podsmevanje" niko ovde nikoga ne ponizava,potcenjuje i sl.bar ja kad tako nesto napisem ne mislim nista uvredljivo nego jednostavno zaj****am konkurenciju,narodski receno,svi mi znamo da svaki vozac moto gp zna itekako dobro da vozi,ako neko kaze da ima onih koji ne znaju,taj moze odmah kod laze ili u kovin,svejedno
          MESSI 10

Comment

Nemoj porediti fudbal i MotoGP, Zvezda i Partizan postoje 50 godina i postojace jos toliko, vozaci MotoGP dolaze i odlaze svakih 5,6-10 godina. Navijaci odlaskom jednog pre ili kasnije prelaze da navijaju za drugog. Za trideset godina od kako pratim Moto trke istinski sam navijao za dvojicu, desetak su mi bili dragi. Lorenco ne spada ni u jedne od njih ali mu se ne moze osporiti da je jedan od 2-3 najboljih u zadnjih 15 godina. I nije njega demolirao Markez nego Honda. Pre neki dan u temi WSBK si napisao da te Laverti podseca na Lorenca, vozika se i ceka da vidi sta ce biti, pogledaj neku Lorencovu trku iz 2008-9-10 i prebroj broj direktnih okrsaja, preticanja .

Comment

• Originally posted by Mladenovic View Post
              da je MM na jamahi, a mozda se to i desi ako zeli da bude GOAT ko sto mnogi kazu bilo bi mi drago kad dere ostale, ali to tada nikako.
              ma da mu posaljete uslove i spisak fabrika i motora na kojima mora da osvoji titule da biste mu vi (VI??) mnogi priznali da je najbolji
              don't be scared homie
              sigpic

Comment

• Originally posted by Mladenovic View Post
                Ali ko kaze da je Lorenco Partizan?
                Za mene jeste. Imaju zanemarljivo mali broj navijaca

Znam ja da vas interesuje samo Rosi, ali gledate trke, pratite sampionat i morate da imate bilo kakav stav o Marku i Jorgeu. Makar jedan promil mozga navija za nekoga od ove dvojice kad se bore za pobedu. Zato mi je i cudno da je to Lorenco

Comment

• Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post
                  Kaze kako nece insistirati na kazni za MM-a ali da bi trebalo postaviti neke limite i pravila kojih svi treba da se pridrzavaju. Kaze da pri kontaktu nije imao srece, presecen je kabel za traction control iliti kontrolu proklizavanja, a on to nikako nije mogao znati jer nije osetio i sve se desilo veoma brzo... nastavlja time da Mark mora da shvati da nije sam na stazi da je previse agresivan i da je vise puta tokom vikenda imao greske zbog toga kada je ispravljao krivine i kocio prekasno, nista se nije desilo do trke i to je dobro, ali u trci je doprineo tome da on padne. Izvinuo se, ali koliko meni znaci to njegovo izvinjenje, neke stvari se nisu smele desiti i to izvinjenje ne moze da ispravi. Srecom, ja sam dobro, samo mi je naglo opao pritisak i zadobio sam par udaraca u nogu.

Samo da se nadovezem , ne na tvoj post i prevod nego na Pedrosinu izjavu..
                  Ako me pa met dobro sluzi, i jedan Sumaher u formuli 1 je bio poznat po kasnom kocenju , i maltene izbacivanjem protivnika u krivini, ne branim Markeza u ovoj sizuaciji, ali decko uci i vezba svaku stazu, drugacije vozi agresivnije,sto se juce i ovih dana u Aragonu i videle, ma ne samo u Aragonu nego od pocetka sampionata..Gledajuci stil voznje , kao da i sam jos nije ukapirao da je presao u kraljevsku klasu, primera radi Lorenco , Rosi , Pedrosa, u osmoj krivini , ugao ulaska u krivinu su imali 55 stepena, dok je Markez imao 60%, u pojedinim krugovima cak i 62, 63 stepena ..Jos samo ovo , Pedrosi u sustini , ne odgovaraju agresivni vozaci, ako uspe da ih obidje brzinski , to je to, ako ne, onda je kraj, to se za ovih 6, 7 godina koliko je u motogp i pokazalo vise puta , od Pok Simoncelija, pa sada evo do Markeza ..eto od mene toliko , jos jednom hvala #Valentinik Rossifumina prevodu ..
                  sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

Za mene jeste. Imaju zanemarljivo mali broj navijaca :ha
                    hhaahahha..ovo je bilo doktorski
                    MESSI 10

Comment

• Originally posted by Alen P View Post
                      Pre neki dan u temi WSBK si napisao da te Laverti podseca na Lorenca, vozika se i ceka da vidi sta ce biti
                      Ne Laverti, Gintoli. Ubice me zbog tebe

Comment

• Dobro , nisam mogao da listam.

Comment

Ne Laverti, Gintoli. Ubice me zbog tebe
                          sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Originally posted by Alen P View Post
                            Pre neki dan u temi WSBK si napisao da te Laverti podseca na Lorenca, vozika se i ceka da vidi sta ce biti
                            nesto si ti tu pobrkaonikada nije uporedio lavertija i lorenca,znam jer ne izbijam iz teme.da li si ti nekad gledao lavertija?ako jesi znas da bi poredjenje bilo prosto nemoguce,razlika je oooooogromna (zna se u ciju korist).
                            don't be scared homie
                            sigpic

Comment

• @tasa To za kasno kocenje je povezano sa izletanjem van idealne putanje, ispravljanjem krivina, promasivanjem apex-a a sve zajedno sa agresivnom voznjom nisam dobro napisao, dakle rekao je da previse agresivno vozi i previse kasno koci i da je zato vise puta tokom vikenda imao "izlete"
                              slazem se stilovi su im potpuno drugaciji medjutim Honda je toliko dobra da se moze podrediti bilo kakvom stilu cini mi se
                              Last edited by Miletić; 30-09-13, 20:29.
                              VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Jos jednom, pogresio sam.

Comment

Working...
                                X