Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aragon MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by tasa01 View Post

Taso evo i tebi da se sekiras malo
    MESSI 10

Comment

• Ljudi iskreno nisam citao od 6 strane ima puno Al da se vratim na ovo moje misljenje je da nikad nece vise biti onog MotoGp od pre 6-7 godina to je (po meni) najbolji MotoGp ikada...Rosi,Stoner,Lorenco Pedrosa pocinje da vozi Yamaha se bori protiv Dukatija tu su Suzuki,Aprilia,Kawasaki..Honda se nije toliko cula koliko sada..Iskreno ja se ne razumem nesto u te motore po podesavanjima i tim al mi se ne svidja sto su pocela fabrike automobila da ulaze u fabrike motora tipa Audi,BMW motor je motor auto je auto bar ja razmisljam tako..Sto se ove trke tice opet bi bila ista prica da Pedrosa nije pao..Koliko onaj Rosi moze da me iznervira negde u sredini trke Al nema veze uvek se nadam barem drugom mestu pa makar vozio CRT kao sto je jedan lik pre rekao..Ovo sto pricate za njegove emocije meni je to bolje nego da ja ne vidim jer bi onda mislio da mu je sve ravnodusno a ovako pokazuje koliko hoce da se priblizi vodecima i daje mi pravo da verujem u bolje dane
      Iskustvo je suština,poenta,vrlina ;)
      sigpic

Comment

• ... tako da ne znam da li ima jos hard core Rossijevaca (ljudi koji podrzavaju Rossija i samo Rossija), mozda ima jos neko a mozda sam solo...kupio me je svojom istrajnoscu i beskompromisnom borbom ove sezone, time sto je na pitanje ko je bolji Agostini ili Hailwood odgovorio da je za njega Rossi najbolji ikada, to sto je juce nakon poraza u Spaniji i 99% predate titule krajnje ljudski cestitao i mm-u i celom timu Honde...

Nisi jedini... i ovaj post kao da sam ja pisao. Hondu ne podnosim jos od vremena kada je Rossi otisao iz nje (svi znamo zasto) i zato sad podrzavam Lorenca u borbi sa njima, narocito sa MM. I da, kad je toliko dobar, zasto on na konferenciji nije rekao ono sto je rekao Lorenco. I ono nije ulizivanje, videlo se da to stvarno i misli, a to misli i 99% ljubitelja MGP. A Role je poceo strasno da me nervira, on je taj koji treba te male da sece u koren (psihicki) a ne da ga hvali na sve strane

Comment

• Molio bih nekog clana foruma , ako ima, da prevede ovo, ja probao na translate , aman nista ne razumem mislim da je italijanski u pitanju
          http://www.infullgear.com/blog/38152...e-da-solo.html
          Last edited by tasa01; 30-09-13, 15:36.
          sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Originally posted by Mladenovic View Post
            ... tako da ne znam da li ima jos hard core Rossijevaca (ljudi koji podrzavaju Rossija i samo Rossija), mozda ima jos neko a mozda sam solo...kupio me je svojom istrajnoscu i beskompromisnom borbom ove sezone, time sto je na pitanje ko je bolji Agostini ili Hailwood odgovorio da je za njega Rossi najbolji ikada, to sto je juce nakon poraza u Spaniji i 99% predate titule krajnje ljudski cestitao i mm-u i celom timu Honde...

Nisi jedini... i ovaj post kao da sam ja pisao. Hondu ne podnosim jos od vremena kada je Rossi otisao iz nje (svi znamo zasto) i zato sad podrzavam Lorenca u borbi sa njima, narocito sa MM. I da, kad je toliko dobar, zasto on na konferenciji nije rekao ono sto je rekao Lorenco. I ono nije ulizivanje, videlo se da to stvarno i misli, a to misli i 99% ljubitelja MGP. A Role je poceo strasno da me nervira, on je taj koji treba te male da sece u koren (psihicki) a ne da ga hvali na sve strane
            upravo tako, ovi su kao drugari pa nista a dezurni negativac iskazao puno postovanje...
            VALENTINO ROSSI #46

Comment

Molio bih nekog clana foruma , ako ima, da prevede ovo, ja probao na translate , aman nista ne razumem mislim da je italijanski u pitanju
              Kaze kako nece insistirati na kazni za MM-a ali da bi trebalo postaviti neke limite i pravila kojih svi treba da se pridrzavaju. Kaze da pri kontaktu nije imao srece, presecen je kabel za traction control iliti kontrolu proklizavanja, a on to nikako nije mogao znati jer nije osetio i sve se desilo veoma brzo... nastavlja time da Mark mora da shvati da nije sam na stazi da je previse agresivan i da je vise puta tokom vikenda imao greske zbog toga kada je ispravljao krivine i kocio prekasno, nista se nije desilo do trke i to je dobro, ali u trci je doprineo tome da on padne. Izvinuo se, ali koliko meni znaci to njegovo izvinjenje, neke stvari se nisu smele desiti i to izvinjenje ne moze da ispravi. Srecom, ja sam dobro, samo mi je naglo opao pritisak i zadobio sam par udaraca u nogu.
              VALENTINO ROSSI #46

Comment

Molio bih nekog clana foruma , ako ima, da prevede ovo, ja probao na translate , aman nista ne razumem mislim da je italijanski u pitanju
                jeste italijanski,ja kao znam malo ne umem sve da prevedem,koliko sam razumeo rekao je da ne zeli da kazne marqueza,ali da treba da se postave ista pravila i granice za sve.kaze da je imao nesrecu da mu presece kabl od tog senzora i da se sve desilo mnogo brzo.rekao je da marc treba da shvati da nije sam na stazi,na srecu se jos nista nije ozbiljno desilo ali je imao par pogresnih kocenja,tj kasnih valjda,kaze da mu se marc izvinio,ali da to slabo vredi kad se vec nesto desi,poput ovog juce..i jos jednom je ponovio da marc treba da shvati da ne vozi sam..moj skromni prevod
                MESSI 10

Comment

• Originally posted by miha92 View Post
                  jeste italijanski,ja kao znam malo ne umem sve da prevedem,koliko sam razumeo rekao je da ne zeli da kazne marqueza,ali da treba da se postave ista pravila i granice za sve.kaze da je imao nesrecu da mu presece kabl od tog senzora i da se sve desilo mnogo brzo.rekao je da marc treba da shvati da nije sam na stazi,na srecu se jos nista nije ozbiljno desilo ali je imao par pogresnih kocenja,tj kasnih valjda,kaze da mu se marc izvinio,ali da to slabo vredi kad se vec nesto desi,poput ovog juce..i jos jednom je ponovio da marc treba da shvati da ne vozi sam..moj skromni prevod
                  sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

niente,niente
                    MESSI 10

Comment

• markez bi ocigledno u najmanju ruku nekog trebao dobro da osakati il ubije da bi dobio neki penal il sta vec.....jeste mlad i agresivan ....i sve je to ok ..ali mislim da preteruje

imao kontakt sa lorenzom pa ga izgurao....sad ispalio danija ....sta je sledece.....da pregazi sve vozace monster truckom na startnoj poziciji pre starta.....
                      Last edited by dzigi79; 30-09-13, 16:03.

Comment

I ono nije ulizivanje, videlo se da to stvarno i misli...
                        Pre bih rekao da je to ono - on je najbolji u istoriji, a ja ga evo mlatim... Rafa je to stalno radio kad je pobedjivao Federera u finalima...

A ono sto je iskreno od svih sportista - verujem im samo da su iskreni kad proslavljaju pobede, titule i ostalo, sve ostalo je danas prica za medije u 93,4658% slucajeva... I kad se desi neki ekces usled naglih emocija, to se relativno lako prepozna kad se zna sta se trazi.

Comment

• vezano za incident Marquez Pedrosa
                          http://m.motomatters.com/analysis/20..._up_part_.html
                          odličano napisano
                          obavezno pročitati
                          "Casey Stoner was a pitbull who tried to remain fair-minded. Also, his propensity to intentionally break traction with the rear tire and then use it to steer his bike around corners was a thing of beauty every time he did it."

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                            Pre bih rekao da je to ono - on je najbolji u istoriji, a ja ga evo mlatim... Rafa je to stalno radio kad je pobedjivao Federera u finalima...

A ono sto je iskreno od svih sportista - verujem im samo da su iskreni kad proslavljaju pobede, titule i ostalo, sve ostalo je danas prica za medije u 93,4658% slucajeva... I kad se desi neki ekces usled naglih emocija, to se relativno lako prepozna kad se zna sta se trazi.
                            ne bih da nagadjam zasto je neko nesto izjavio, moze biti da je ta tvoja teorija tacna ali i ne mora, cinjenica je da je izjavio to a isto tako cinjenica je da MM nije, cak ni iz kurtoazije, a poprilicno sam siguran da ni on kao ni Lorenzo nije mnogo upoznat sa voznjama Agostinija niti Hailwood-a. Pritom, Lorenzo se smatra Rossijevim velikim rivalom i gotovo neprijateljem dok mu je MM drugar, naslednik, ovaj njemu mentor itd cenim da je to zbog toga sto je MM itekako svestan svog raskosnog talenta i pozicije u kojoj se nalazi i da zato pretenduje na tu nezvanicnu ali laskavu titulu GOAT i da zato nece nikog drugog da proglasava istim... ne kazem da se Lorenzo ne nada potajno istom ali mu je svakako sa 26 godina daleko jasnije da od toga nema nista
                            VALENTINO ROSSI #46

Comment

... tako da ne znam da li ima jos hard core Rossijevaca (ljudi koji podrzavaju Rossija i samo Rossija), mozda ima jos neko a mozda sam solo...kupio me je svojom istrajnoscu i beskompromisnom borbom ove sezone, time sto je na pitanje ko je bolji Agostini ili Hailwood odgovorio da je za njega Rossi najbolji ikada, to sto je juce nakon poraza u Spaniji i 99% predate titule krajnje ljudski cestitao i mm-u i celom timu Honde...

Hajde hard core Rosijevci objasnite mi ovo: Na primer, Rosi je Zvezda, Lorenco Partizan. Zatim pojavi se odjednom super jaka Vojvodina (MM). E sad, iz neobjasnjivih razloga Zvezda se zakuca na cetrvto mesto, a Vojvodina i Partizan se bore za titulu i navijaci Zvezda pocnu da navijaju za Partizan. Sta ovde ne valja?

Neko jadikuje, neko likuje, ali cinjenica je da se Rosi trenutno ne pita mnogo. Ovo sto se desava je izmedju Marka i Jorgea. Mark je demolirao Jorgea i to je cinjenica. Zasto, to mozemo da diskutujemo, ali Rosija nema u ovoj prici. Nemojte da nam Rosi sluzi samo za podkusurivanje. Rosi je legenda i neka tako ostane

Comment

• Originally posted by crni View Post
                                Rosi je legenda i neka tako ostane
                                bas tako
                                MESSI 10

Comment

Working...