Announcement
Collapse
No announcement yet.
Aragon MotoGP 2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by nixa View PostPretpostavljam da se ovo gore odnosi i na mene?
Odakle ti ideja,gde si procitao da sam napisao da zelim da odem sa foruma, bez obzira sto se,na osnovu tvog pisanja vidi da bi ti to zeleo!Zar zbog toga sto se ne slazem sa tobom i vecinom?Zbog cega sam trebao da pitam nekoga u vezi bilo cega,posebno u vezi Lorenca?Pa nisam ja psihoanaliticar niti ste vi na grupnoj terapiji.Vecina ste,i to ogromna,ali je ona sastavljena od slabih pojedinaca...mora da bude tako jer si im ti duhovni vodja.
Dakle,ne idem nigde a moje postove nece niko brisati.licno bi voleo da Rossi ima Lorencove rezultate ove sezone pa nek je namrsten non stop
VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
sve statistike ovog sveta su nista u odnosu na ono sto ja osecam dok ih gledam na stazi.samo to je vredno,ne moze da se iskaze brojkama,ali je jedino sto bi trebalo da se racuna.tako zbog nekog vozaca imam tremu i tresem se tri dana pred pocetak trke,kada on sedne na motor srce mi preskoci,preticanja i nacin na koji se bori me ostavljaju bez daha,pobede i proslave istih me rasplacu,posle njegovih trka buljim u ekran i kad prodju sve zavrsne spice i odjave pokusavajuci da shvatim kako jedno ljudsko bice uopste moze da uradi tako nesto.u mom svetu takav vozac je #1don't be scared homiesigpic
Comment
-
Originally posted by denia_el View Postsve statistike ovog sveta su nista u odnosu na ono sto ja osecam dok ih gledam na stazi.samo to je vredno,ne moze da se iskaze brojkama,ali je jedino sto bi trebalo da se racuna.tako zbog nekog vozaca imam tremu i tresem se tri dana pred pocetak trke,kada on sedne na motor srce mi preskoci,preticanja i nacin na koji se bori me ostavljaju bez daha,pobede i proslave istih me rasplacu,posle njegovih trka buljim u ekran i kad prodju sve zavrsne spice i odjave pokusavajuci da shvatim kako jedno ljudsko bice uopste moze da uradi tako nesto.u mom svetu takav vozac je #1MESSI 10
Comment
-
P1020753.jpg
@ VAlentinik - Nisi jedini , ovo su cika i teta iz Australije . Koliko sam cuo putuju po citavom svetu i gledaju svakog meseca trke i nisu propustili ni jednu do sad. Ne znam od kad ih prateI kao sto vidis veliki ali jako veliki su obozavaoci Rosija.Koliko sam cuo upoznali su i Simoncelija jednom prilikom.
Comment
-
Nisam stigo da pratim temu,kada sam video da ima preko 17 strana mislio sam da se komentarisala trka od trojki do GP krug po krug kad ono.....sve ovo mi se nikako ne svidja neki ljudi ulaze u raspravu bez dovoljnog znanja ili pravih argumenata i tu je najveci problem prosto ostale isprovociraju da ih napadnu,ja sam navijac Stonera i nikako ne volim Rosija i dosada nisam imao nikakvih problema niti rasprava sa bilo kim na forumu,slazem se da je ocigledno vise ljudi naklonjeno Rosiju (a gde nije?) ali ruku na srce i vise je zasluzio to sto sam navijac Stonera ne znaci da je bolji i da treba da pricam kako je jedini ukrotio Ducati i da Rosi to nije uradio i da je kesa od vozaca...olako se zaboravlja sta je Rosi sve dao Moto GP i da nije tog istog Rosija vecina nas nikada ne bi cula za Moto GP....sto se tice ljudi sa kojima ste usli u rapravu Vanja,Valentinik itd da ne nabrajam,bilo bi vam mnogo pametnije da malo citate sta pisu i skupljte informacije ima sta i da se nauci i bez njih ma kome da su naklonjeni ovaj forum nebi bio isti kao i u zadnje vreme bez Tasinih slika
....Iskreno se nadam da ovakvih bespotrebnih rasprava nece vise biti na forumu ovde smo svi iz ljubavi prema moto sportu
....Svako dobro!!!
sigpic http://caseystoner.com.au/
Comment
-
Originally posted by Drezik View Post[ATTACH=CONFIG]11253[/ATTACH]
@ VAlentinik - Nisi jedini , ovo su cika i teta iz Australije . Koliko sam cuo putuju po citavom svetu i gledaju svakog meseca trke i nisu propustili ni jednu do sad. Ne znam od kad ih prateI kao sto vidis veliki ali jako veliki su obozavaoci Rosija.Koliko sam cuo upoznali su i Simoncelija jednom prilikom.
ovim ljudima svaka cast, malo ljudi je toliko bogato ali vremenom da moze da uziva i priusti sebi zadovoljstvo ovakvog tipa...
Last edited by Miletić; 30-09-13, 14:10.VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
-
Originally posted by nixa View PostPretpostavljam da se ovo gore odnosi i na mene?
Odakle ti ideja,gde si procitao da sam napisao da zelim da odem sa foruma, bez obzira sto se,na osnovu tvog pisanja vidi da bi ti to zeleo!Zar zbog toga sto se ne slazem sa tobom i vecinom?Zbog cega sam trebao da pitam nekoga u vezi bilo cega,posebno u vezi Lorenca?Pa nisam ja psihoanaliticar niti ste vi na grupnoj terapiji.Vecina ste,i to ogromna,ali je ona sastavljena od slabih pojedinaca...mora da bude tako jer si im ti duhovni vodja.
Dakle,ne idem nigde a moje postove nece niko brisati.
Originally posted by nixa View PostA sta je sa 2011 i 2012 i 2013?!Rosi je vozio sta?WRC?Pa i Stoner je vozio Dukca!
Tako da...tu tvoju statistiku ti okaci.Kako se mogu porediti 2 motora, pod uslovom da su ostali isti, a Stonerovi progresivno slabiji rezultati u toku 4 godine sa Ducatijem pokazuju da nisu ostali isti, od kojih je jedan na gumama koje su posebno radjene za njega, za njegove potrebe, tako da se savijaju u zidovima onako kako je za taj motor optimalno, koje imaju radnu temperaturu koju taj motor najlakse dostize i sve ostalo i motor koji je na gumama koje su za sve motore apsolutno iste (u granicama koje proces vulkanizacije dozvoljava)...
Comment
-
Originally posted by nixa View PostA sta je sa 2011 i 2012 i 2013?!Rosi je vozio sta?WRC?Pa i Stoner je vozio Dukca!
Tako da...tu tvoju statistiku ti okaci.Naravno takodje mislim da Stoner na Yamahi ne bi imao sta da trazi upravo zbog stila voznje. 2013 ne racunam jer nije gotova a i nema vise Stonera. 2010 Rossi polomio nogu, Lorenco koju sezonu ranije, Stoner imao problema sa tolerancijom itd... Jedino su te 4 godine bili najravnopravniji i po problemima a i bili su na pravim motorima i trke su bile zanimljivije sa vise borbi i preticanja, psiholoskih igrica jos su imali i Pedrosu koji je svima znao da otkine po koji bod i pobedu. Drugo ti sad pominjes rezultate Stonera i Lorenca u najboljim godinama i gledas sada Rossijeve rezultate u poslednjim godinama karijere. Ako cemo tako onda poredi i rezultate Rossija u najboljim godinama a svi znamo kakvi su. Hoces da kazes da Rossi nije imao protivnike tada, da ljudi tada nisu znali da voze pa su njima i nama Stoner i Lorenco otvorili oci??? Ponavljam te 4 godine su pravo merilo poredjenja njih kao vozaca.
Comment
Comment