Announcement

Collapse
No announcement yet.

GP Aperol di San Marino e Riviera di Rimini MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nema Lorenzo nista manje cojones od MM-a samo vise razmislja unapred i kalkulise, mozda je stvar godina i zrelosti ali ima tu dosta i do karaktera... To da je prestao da se bori zbog nadmoci neke druge masine nema veze sa zivotom, to demantuju i ove dve uzastopne pobede...
    VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Zato sto je decko klao svicarski sat,na treninzima izadje iz boxa,vozi 10 krugova a razlika izmedju najbrzeg i najsporijeg je 0,3 sec.9 od 10 tih krugova je brze od najbrzeg Rossijevog.
      Tako i u utrku udje,bez kalkulacija,100% od prve krivine u nadi da ce pratioci da popuste nakon 5/10/15 "kvalifikacijskih" krugova.

Comment

• Dobar si ti Damire, dobar...

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
          Naravno da Vettel nije bolji od Alonsa, sa Kimijem vec verovatno moze da se nosi...

Konsultuj se sa nekim strucnijim sajtovima, misljenjima, naravno - stranim prevashodno. Ako hoces, izlistacu ti ovde neke mnogo dobre linkove, cisto da budemo na manje-vise istom nivou sto se tice informacija...

Sta znaci kad se novac slije, mogu da se menjaju oplate i ko zna sta jos pred kraj sezone...
          Para vrti gde burgija nece. Doso je cika doctor i sad ce da pokaze kako se pravi motor. A ti mali ne mesaj se u sta se ne razumes i samo uzivaj u voznji...

Comment

• TEk sad skontah da je onaj cika sa kacketom u pozadini Doca

Comment

• Sta mislite,da li ce Bradl ikada sesti na neku dominantnu masinu i pokaze da nije nista losiji od "vanzmaljaca"?

Comment

• Originally posted by miha92 View Post
                au boze..ako je hondinim vozacima "toliko" lakse..kako to da ih lorenzo uopste pobedi,ili kako uspe da im pobegne u prvim krugovima ako je honda toliko brza..ova dvojica verovatno ne daju pun gas nego ono na ler a
                pa zato sto ga oni pustaju , vole igre misa i macke,ma hajde molim te bre o cemu se prica pa da je honda jaca od yamahe to bi se na kraju trke i videlo razlikama od 10, 15 sekundi, kao sto vetel pravi u f1,a ovo je jedina trka koju je neko napravio razliku od 4 sekunde onda tom logikom koja se ovde pise ispada da je sada yamaha jaca od honde , ostajem pri tome da ce klinac na Lorencovu i Pedrosinu zalost da ih u sledece 5 trke izrabati da nece znati gde se nalaze
                sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Originally posted by Gargamel View Post
                  Sta mislite,da li ce Bradl ikada sesti na neku dominantnu masinu i pokaze da nije nista losiji od "vanzmaljaca"?
                  jedino ako na zadnje 5 trka nesto uradi a honda to vidi i u 2015.ga angazuje, ovako mrka kapa

Drezik
                  hahah cika Doca se sakrio hahahahahaha
                  Last edited by tasa01; 16-09-13, 18:02.
                  sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Originally posted by tasa01 View Post
                    pa zato sto ga oni pustaju , vole igre misa i macke,ma hajde molim te bre o cemu se prica pa da je honda jaca od yamahe to bi se na kraju trke i videlo razlikama od 10, 15 sekundi, kao sto vetel pravi u f1,a ovo je jedina trka koju je neko napravio razliku od 4 sekunde onda tom logikom koja se ovde pise ispada da je sada yamaha jaca od honde , ostajem pri tome da ce klinac na Lorencovu i Pedrosinu zalost da ih u sledece 5 trke izrabati da nece znati gde se nalaze
                    hahahah da,njima zanimljivo da ga jure da,da slazem se..bice jos spustenih vizira i mrkih pogleda
                    MESSI 10

Comment

• Originally posted by Gargamel View Post
                      Sta mislite,da li ce Bradl ikada sesti na neku dominantnu masinu i pokaze da nije nista losiji od "vanzmaljaca"?
                      tezak deficit kvalitetnih masina postoji, o tim dominantnim da i ne pricam... tako da mu je sansa da se pokaze sledece sezone pa na Pedrosino sediste u Repsol 2015. uz neke mnogo jake sponzore, alternativa je malo... dobio je vec fabricku masinu, nije on na magarcu nekom kao recimo Janone pa da se nada velikom napretku samo na osnovu masine...
                      VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Ne trebaju njemu nikakvi sponzori, treba mu veca brzina. Mislio sam iskreno da je kandidat za Pedrosino mesto, ali nekako rezultati i nisu na nekom zavidnom nivou. Dovi, na primer, je pokazivao vise sa manje u prvoj godini, a Stefanu je ovo vec druga... Moguce je naravno, cak realno gledajuci nema ko drugi i da zameni Pedrosu (Espargaro mladji ce na Yamahu), a Redding posle godinu dana i to na production racer spec Hondi - pa tesko. Mada ne i nemoguce... Nekako je jos uvek to malo predaleko za predvideti...

I sve to naravno ako Lorenzo ne podvije rep pa ode do Honde i prihvati ponudu koju su mu prosle godine nudili...

Comment

• Marc Màrquez Jornada de pruebas!! / Test journey!!

The Doctore!!!
                          Last edited by tasa01; 16-09-13, 19:47.
                          sigpic

Comment

• Mislim da bi za Moto GP bilo lose kad bi Lorenzo otisao u Hondu,Yamahe vise nigdje ne bi bilo tako da bi Moto GP postao Honda's Land.

Comment

• Ako bi se Marquez prebacio u Yamahu, onda bi bilo Yamaha Land... Basically, zavisi od Marqueza...

Ali, drugo je nesto meni na umu... Nije li to malo u koliziji sa tvojim zeljama?

Originally posted by Damir View Post
                              Zato Jorge ako budes ima priliku bjezi u Hondu
                              Izgleda mi da ti je u ovom sportu bitnija zdrava konkurencija od toga da ti miljenik bude sampion, skidam kapu zaista...

Comment

• To se nece desiti,nije Marquez lud da sjase s konja na magarca.

Marquez ce iz RH preci u Yamahu kad Vettel iz RB predje u Lotus (koji se muci s sponzorima kao i Yamaha).
                                Last edited by crni; 16-09-13, 19:37.

Comment

Working...
                                X