nema Lorenzo nista manje cojones od MM-a samo vise razmislja unapred i kalkulise, mozda je stvar godina i zrelosti ali ima tu dosta i do karaktera... To da je prestao da se bori zbog nadmoci neke druge masine nema veze sa zivotom, to demantuju i ove dve uzastopne pobede...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
GP Aperol di San Marino e Riviera di Rimini MotoGP 2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zato sto je decko klao svicarski sat,na treninzima izadje iz boxa,vozi 10 krugova a razlika izmedju najbrzeg i najsporijeg je 0,3 sec.9 od 10 tih krugova je brze od najbrzeg Rossijevog.
Tako i u utrku udje,bez kalkulacija,100% od prve krivine u nadi da ce pratioci da popuste nakon 5/10/15 "kvalifikacijskih" krugova.
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostNaravno da Vettel nije bolji od Alonsa, sa Kimijem vec verovatno moze da se nosi...
Konsultuj se sa nekim strucnijim sajtovima, misljenjima, naravno - stranim prevashodno. Ako hoces, izlistacu ti ovde neke mnogo dobre linkove, cisto da budemo na manje-vise istom nivou sto se tice informacija...
Sta znaci kad se novac slije, mogu da se menjaju oplate i ko zna sta jos pred kraj sezone...
Comment
-
Originally posted by miha92 View Postau boze..ako je hondinim vozacima "toliko" lakse..kako to da ih lorenzo uopste pobedi,ili kako uspe da im pobegne u prvim krugovima ako je honda toliko brza..ova dvojica verovatno ne daju pun gas nego ono na ler a,ma hajde molim te bre o cemu se prica pa da je honda jaca od yamahe to bi se na kraju trke i videlo razlikama od 10, 15 sekundi, kao sto vetel pravi u f1,a ovo je jedina trka koju je neko napravio razliku od 4 sekunde onda tom logikom koja se ovde pise ispada da je sada yamaha jaca od honde , ostajem pri tome da ce klinac na Lorencovu i Pedrosinu zalost da ih u sledece 5 trke izrabati da nece znati gde se nalaze
sigpic
Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!
Comment
-
Originally posted by Gargamel View PostSta mislite,da li ce Bradl ikada sesti na neku dominantnu masinu i pokaze da nije nista losiji od "vanzmaljaca"?
Drezik
hahah cika Doca se sakrio hahahahahahaLast edited by tasa01; 16-09-13, 18:02.sigpic
Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!
Comment
-
Originally posted by tasa01 View Postpa zato sto ga oni pustaju , vole igre misa i macke,ma hajde molim te bre o cemu se prica pa da je honda jaca od yamahe to bi se na kraju trke i videlo razlikama od 10, 15 sekundi, kao sto vetel pravi u f1,a ovo je jedina trka koju je neko napravio razliku od 4 sekunde onda tom logikom koja se ovde pise ispada da je sada yamaha jaca od honde , ostajem pri tome da ce klinac na Lorencovu i Pedrosinu zalost da ih u sledece 5 trke izrabati da nece znati gde se nalaze
da,da slazem se..bice jos spustenih vizira i mrkih pogleda
MESSI 10
Comment
-
Originally posted by Gargamel View PostSta mislite,da li ce Bradl ikada sesti na neku dominantnu masinu i pokaze da nije nista losiji od "vanzmaljaca"?VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Ne trebaju njemu nikakvi sponzori, treba mu veca brzina. Mislio sam iskreno da je kandidat za Pedrosino mesto, ali nekako rezultati i nisu na nekom zavidnom nivou. Dovi, na primer, je pokazivao vise sa manje u prvoj godini, a Stefanu je ovo vec druga... Moguce je naravno, cak realno gledajuci nema ko drugi i da zameni Pedrosu (Espargaro mladji ce na Yamahu), a Redding posle godinu dana i to na production racer spec Hondi - pa tesko. Mada ne i nemoguce... Nekako je jos uvek to malo predaleko za predvideti...
I sve to naravno ako Lorenzo ne podvije rep pa ode do Honde i prihvati ponudu koju su mu prosle godine nudili...
Comment
-
Ako bi se Marquez prebacio u Yamahu, onda bi bilo Yamaha Land... Basically, zavisi od Marqueza...
Ali, drugo je nesto meni na umu... Nije li to malo u koliziji sa tvojim zeljama?
Originally posted by Damir View PostZato Jorge ako budes ima priliku bjezi u Hondu
Comment
Comment