Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mi imamo samo dva vrhunska evropska igraca u timu i to je to.
    Ako Gagic udje na sekundu protiv Francuza i ne zasluzujemo pobedu.

Mozda i moze odigrati koju akciju i dati 6 poena kad s tim timom gde trenira 5 sati dnevno, svaki dan godinu-dve. On u ovim reprezentativnim sistemima nema sta traziti.
    Last edited by Black Mamba 24; 13-09-13, 18:56.
    sigpic

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
      Suvise je glup, odnosno kosarkaski neinteligentan. Bez uvrede.
      Pa to je njegova najveca mana. Nesto slicno je bilo i sa Kostom, Vranjesom...

EDIT: Slazem se da Gagic nije za repku.

Comment

• Ja bi prvo pitao Ivkovica ,sta je on video u Gagicu ,a sta u Andjusicu...
        Mislim da ni on sam ne zna sta je video pogotovo u ovom prvom ,ali dobro ..
        Duda osim one prve utakmice sa Litvanijom ,ocajno vodi meceve od tog duela.Iz svakog meca igramo sve losije i losije.Na ove 2 poslednje utakmice protiv Belgije i Ukrajine,igra nam se raspala.Ove prve dobismo na kvalitet,ali ovi drugi nam pokazali sve mane ove reprezentacije.A to se najvise ogleda u selekciji gde igras sa 8 igraca,a 4 su neupotrebljiva,od cega dvojica imaju minutazu,ali bolje da je nemaju ...

Lose nam se pise u nedelju protiv Francuza,kako igramo,rasturice nas ko Spanija,Hrvatsku u prvom kolu ...

Ova reprezentacija deluje kao da ima zelju da igra samo protiv jakih,dok protiv slabijih ekipa od sebe,igraju totalno hladno tokom celog dela meca,u fazonu lako cemo ...
        Ne postaje se veliki igrac,odnosno tim ,ako igras dobro samo protiv jakih ekipa,na malim utakmica se pokazuje ko je kakav igrac ,a na velikim se pokazuje ko ima m*da...

Comment

• Originally posted by Crna Zmija View Post
          Ako Gagic udje na sekundu protiv Francuza i ne zasluzujemo pobedu.
          Ako njima u igru udju Florijan Pjetrus ni oni ne zasluzuju.Veci kloc od naseg Gagica trenutno, Francuzi znaju zasto.

Gagic, Andjusic i Kalinic igraju tu sticajem okolnosti.Ako u narednim godinama ne dodje do ovoliko otkaza, ova trojica ce nositi dres reprezentacije samo u pripremnim utakmicama.
          Last edited by Ricma; 13-09-13, 18:58.

Comment

• Gagic je smejurija od igraca. Dule ume da ga iskoristi tu i tamo u 1-3-1 zoni i to je to. Problem je sto je Musli isto kanal i sto Dzoni jos nije za prvog centra pa onda ima minutazu.

Ne znam sto se cudite spisku kad je opste poznato sta Duda radi zadnjih godina.
            sigpic

Comment

• Meni nije jasno zasto Duda povremeno npr kad je rasulo u timu ne pokusa sa Stimcem, covek je uneo zivota npr u mecu sa makedoncima ne znam dal se secate. Previse tupimo ispod kosa nema nikakve dominacije od pocetka turnira ni na jednom mecu. Previse je lopta u posedu centara unutar reketa, cini mi se da je u toku diskusije malopre bilo reci o tome zasto centri ne odigravaju povratni pas npr naekom na 6,75.
              Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

• Originally posted by Bledi View Post
                MA ne ispadamo, prolazimo bre, jedino da Ukrajinci nabiju Litvance 20 razlike, a Francuzi nas 20 razlike. Jer u scenariju da Letonija dobija Francusku veceras, i Belgiju u sledecem kolu, Ukrajinci Litvaniju, a Francuzi nas, svih pet timova imaju 3/2 ucinak, i onda nas vadi to, sto je Letonija otkinula Ukrajinu 34 razlike. Ukrajinci imaju trenutno poen razliku (-34 -6 + 7 = -33), mi imamo (+7+9-7 = +9). Ovo je razlika sa timovima sa kojima smo igrali, Belgija se ne racuna. Znaci oni Litvaniju 21 razlike i Francuzi nas 21 razlike, i ispadamo Sve pod uslovom da Letonija dobije veceras Francusku. Tako da opusteno, prolaz imamo, vise brine pad forme, i osnovni cilj plasman na SP se dovodi u pitanje.
                Evo da se aktiviram na forumu, da se Ljuba i Wada obraduju
                Sta ti je elektrotehnika, koja preciznost.

Samo da nam svi budu razpolozeni protiv Letonije u utakmici za sedmo mesto.

@Nash

Pa koga je mogao pozvati? Svi su ili povredjeni ili su otkazali, poput Macvana.
                sigpic

Comment

Sta ti je elektrotehnika, koja preciznost.

Samo da nam svi budu razpolozeni protiv Letonije u utakmici za sedmo mesto.

@Nash

Mozda je Bobija Marjanovica trebalo pozvati ?
                  Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

Znam da cu uskociti sebi u usta, i da ce se verovatno pitati da li sam normalan, but here it goes. Jorovica.
                    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Takodje da dodam, pobedom protiv Francuza mi smo prvi u svakom slucaju, porazom a pobedom Francuza nad Letoncima, treci smo. Najrealnije je da zavrsimo kao treci.
                      I da idemo na Spance, posto ce Vizigoti latini da nameste sve u zadnjem kolu samo da igraju protiv nas, ako vec ne mogu da nasteluju Letoniju, mada bi cini mi se radije nas!

Comment

• Gledao sam 3/4, o poslednjoj me Mambara izvestavao.

Onaj ko je rekao da mi mozemo bez Tea evidentno blage veze nema. Bez njega mi ne mozemo na postavljenu odbranu nista, ono je strasno. Nedovic je igrao na pocetku odlicno, sada sa malo pogubio. Al' na kraju krajeva, imamo najmladji tim i za ocekivati su oscilacije. Steta sto smo izgubili, ali verujem da cemo biti dosta bolji protiv Francuske.
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Mi smo ljudi repka koja ako ima dan moze da dobije svakog sem mozda Spanaca. Bolje da ispucamo ovu losu igru i srecu sad, nego kasnije.
                          sigpic

Comment

@Nash

Milosavljevic. Tacka.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by NIGHTBIRD View Post
                              Mozda je Bobija Marjanovica trebalo pozvati ?
                              Originally posted by NebojsaNS View Post
                              Znam da cu uskociti sebi u usta, i da ce se verovatno pitati da li sam normalan, but here it goes. Jorovica.
                              Iz Igokee, da Krle igra za Igokeu ne bi dobio poziv. Stvarno imam tako cudan osecaj da se uopste nije ni razmisljao o njemu.

@Nocna 'tico
                              Videli smo Bobija 2011. godine.

@Nash

Umesto Gagica?
                              Last edited by Black Mamba 24; 13-09-13, 19:12.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by colke995 View Post
                                Mi smo ljudi repka koja ako ima dan moze da dobije svakog sem mozda Spanaca. Bolje da ispucamo ovu losu igru i srecu sad, nego kasnije.
                                Ovo nije losa sreca. Ovo je losa igra.
                                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Working...
                                X