Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NIGHTBIRD View Post
    Jasna je ovde stvar. Zaista sramni pristup utakmici, jeste mlad tim, ali pojedinci ove meni nikad vise nebi igrali, ne zelim da imenujem doticne. Nije sreca uvek u pitanju, ne smemo se na to vecito vaditi.
    Ja cu ako t ine zelis. Gagic definitivno nije profi kosarkas. Nesto poput Bavcica u BIH. Andjusic seronja mali, ne znam kako se probio do Virtusa ili gde vec. Nedovic seronja takodje, odigrao prve dve dobro, kasnije kanal. Samo kontam da ce on protiv Francuza da pruzi najvise, bice motivisan zbog imena protivnika.
    sigpic

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
      Летонија добије Француску, Украјина Литванију, Французи нас и ми смо испали. Разлике су небитне чини ми се.
      Sami smo zakomplikovali stvari, ovo cak nije ni toliko naivno, Letonci kako igraju veceras mogu dobiti lose Francuze, a bogami mogu i ovi Litvance.
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Ovo je hvala Bogu poslednji protivnik kojeg smo podcenili, od sada pa do kraja sve nas ozbiljne reprezentacije cekaju i ocekujem takav pristup.

Na stranu to sto im je plej sve ubacivao, glavni razlog naseg poraza je katastrofalno sutiranje slobodnih bacanja.Svi su podbacili u tom segmentu.

Originally posted by Crna Zmija View Post
        Ja cu ako t ine zelis. Gagic definitivno nije profi kosarkas. Nesto poput Bavcica u BIH. Andjusic seronja mali, ne znam kako se probio do Virtusa ili gde vec. Nedovic seronja takodje, odigrao prve dve dobro, kasnije kanal. Samo kontam da ce on protiv Francuza da pruzi najvise, bice motivisan zbog imena protivnika.
        1.Gagic je dobar samo u Duletovom sistemu.

2.Andjusicu je menadzer Misko.
        Last edited by Ricma; 13-09-13, 18:38.

Comment

• Razocaran sam. Najiskrenije sam bio ubedjen da cemo doci do medalje, sada sam siguran da od toga nema nista...

Comment

• ne znam dal smo goru odbranu odigrali na turniru, moramo da se poravimo inace ce nam cetvrtfinale biti krajnji cilj
            Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
            Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

Летонија добије Француску, Украјина Литванију, Французи нас и ми смо испали. Разлике су небитне чини ми се.
              Ok tebra. Ja se ipak nadam da ce Litvanija da odvali ove seratore, al celo prvenstvo je samo po sebi smejurija tako da me vise nista ne moze iznenaditi. Moramo hrabro protiv francuza.
              Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                Razocaran sam. Najiskrenije sam bio ubedjen da cemo doci do medalje, sada sam siguran da od toga nema nista...
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by NIGHTBIRD View Post
                  Ok tebra. Ja se ipak nadam da ce Litvanija da odvali ove seratore, al celo prvenstvo je samo po sebi smejurija tako da me vise nista ne moze iznenaditi. Moramo hrabro protiv francuza.
                  Veruj mi, ako Litvanci imaju scenario gde oni prolaze a izbacuju nas porazom uradice to u sekundi. Znamo se, a i dodjemo im sa te strane. Spanija , U19 2006.
                  Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Veruj mi, ako Litvanci imaju scenario gde oni prolaze a izbacuju nas porazom uradice to u sekundi. Znamo se, a i dodjemo im sa te strane. Spanija , U19 2006.
                    Igramo poslednju tekmu, tako da ne bi rizikovali, valjda.

Maricu, Gagic nigde nije dobar, to nije kosarkas.
                    sigpic

Comment

Razocaran sam. Najiskrenije sam bio ubedjen da cemo doci do medalje, sada sam siguran da od toga nema nista...
                      Plasim se da ako dobijemo Francuze prekosutra da ce se brzo ovaj poraz zaboraviti i ponovo ima da dizemo sebe u nebesa.Ne govorim za tebe, nego pricam generalno.Bez obzira na ovaj poraz mislim da mozemo da ih dobijemo, ali smo ga najebali ako naletimo u cetvrtfinalu na Spance, Grke ili Slovence.Po meni u tim mecevima nemamo sta da trazimo.

Gujo, gledaj cesce Partizan i videces zasto je prvi centar.Dule od njega izvlaci mozda i vise od maksimuma.
                      Last edited by Ricma; 13-09-13, 18:47.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                        Plasim se da ako dobijemo Francuze prekosutra da ce se brzo ovaj poraz zaboraviti i ponovo ima da dizemo sebe u nebesa.Ne govorim za tebe, nego pricam generalno.Bez obzira na ovaj poraz mislim da mozemo da ih dobijemo, ali smo ga najebali ako naletimo u cetvrtfinalu na Spance, Grke ili Slovence.Po meni u tim mecevima nemamo sta da trazimo.

Gujo, gledaj cesce Partizan i videces zasto je prvi centar.Dule od njega izvlaci mozda i vise od maksimuma.
                        Zato sto nemate boljeg.
                        sigpic

Comment

Da da svakako sam pomislio na to, zato mi lepo probamo da pobedimo francuze i zagarantujemo sebi sudbinu, a ne da se oslanjamo na druge, te kalkulacije su bile i dobre i lose kroz istoriju. Jbg sami smo zakomplikovali scenario u nasoj grupi. I ako prodjemo tamo sa drugom grupom se ukrstamo, bilo ko da nam zapadne bice jebeno, ali najmanje bih voleo da to budu slovenci.
                          Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

• Gagic je glavni igrac u Partizanovoj 1-3-1 zoni, a stvarno smo je strasno u drugoj polovini sezone. Ume da ukrade loptu, brz je za centra...
                            Ali je cinjenica da je los igrac u pitanju, s' tim da ima potencijal da postane veoma upotrebljiv. Dule ce pokusati da ga izbrusi, ali tesko ce to ici.

Comment

• MA ne ispadamo, prolazimo bre, jedino da Ukrajinci nabiju Litvance 20 razlike, a Francuzi nas 20 razlike. Jer u scenariju da Letonija dobija Francusku veceras, i Belgiju u sledecem kolu, Ukrajinci Litvaniju, a Francuzi nas, svih pet timova imaju 3/2 ucinak, i onda nas vadi to, sto je Letonija otkinula Ukrajinu 34 razlike. Ukrajinci imaju trenutno poen razliku (-34 -6 + 7 = -33), mi imamo (+7+9-7 = +9). Ovo je razlika sa timovima sa kojima smo igrali, Belgija se ne racuna. Znaci oni Litvaniju 21 razlike i Francuzi nas 21 razlike, i ispadamo Sve pod uslovom da Letonija dobije veceras Francusku. Tako da opusteno, prolaz imamo, vise brine pad forme, i osnovni cilj plasman na SP se dovodi u pitanje.
                              Evo da se aktiviram na forumu, da se Ljuba i Wada obraduju

Comment

Gagic je glavni igrac u Partizanovoj 1-3-1 zoni, a stvarno smo je strasno u drugoj polovini sezone. Ume da ukrade loptu, brz je za centra...
                                Ali je cinjenica da je los igrac u pitanju, s' tim da ima potencijal da postane veoma upotrebljiv. Dule ce pokusati da ga izbrusi, ali tesko ce to ici.
                                Suvise je glup, odnosno kosarkaski neinteligentan. Bez uvrede.
                                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Working...