Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oni su mi najveca misterija ikad. Imaju strasne igrace i nista van Turske ne mogu. Lice mi na Bernarda Tomika. On nema strasne igrace ali nista van Australije ne moze
    sigpic

Comment

• mnogo bolji format takmicenja.
      It is not the violence that sets a man apart.
      It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Nema Turska bekove, tako da i da im je ok bila atmosfera u drzavi/savezu/ekipi, opet ne bi nesto preterano daleko dogurali, posebno sa onakvim Hedo-om.

EDIT: Meni licno sranje sto Kanada nije uspela da se plasira, oni iduce godine sa kompletnom ekipom bi mogli verovatno da dobiju svakoga.
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Dace Turci lovu, osecam da ce ih nekako progurati. Grcka bi isto trebala dobiti, mada ne znam ni koji je kriterujum za dobijanje iste, znam samo da nmg svi dobiti iz Evrope jbg...
          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
          -Jürgen Klopp

Comment

• Italijanima treba obavezno dati wildcard, sigurno su vise zasluzili od Turaka ili raspalih Rusa.
            Tu je jos u igri i Grcka, ali svakako ne bi bilo fer ukoliko je Italija ne bi dobila.

Danilo Gallinari, Andrea Bargnani, Marco Belinelli, i Luigi Datome su imena koja ne smeju biti
            izostavljena sa jednog takvog takmicenja.

Comment

• A na koju foru se Brazil i Kina nisu kvalifikovali, pa i Kanada?
              sigpic

Comment

• I ja sam za to da oni prvi dobiju, steta da ne dobiju, kakav tim mogu sastaviti, bruka. Dace verovatno i Grcima i to je to iz Evrope, osim ako nesto Turci izmuljaju. Kina dobija sigurno, a ko ce cetvrti, ne bih znao, mozda Brasil...
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• Bolje da daju Italiji nego Turskoj. Turci su bas raspad ako nisu domacini. Nikada nesto da urade van svoje zemlje, a Italija ima zanimljivu ekipu, jos kada bi Gallo bio spreman..

Neka Italija plati vise od Turaka, ma koliko to nestvarno delovalo.
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                    A na koju foru se Brazil i Kina nisu kvalifikovali, pa i Kanada?
                    Za Kinu ne'am pojma, ali Brazil i Kanada su dosli na FIBA Americas 2013 sa nekim levackim sastavima.
                    Brazil je zavrsio takmicenje bez ijedne pobede, ali su znali da ce zbog sledecih Olimpijskih igara dobiti
                    wild card. Mislim tako se prica. Kanada ce za par godina biti prava kosarkaska sila u to nema sumnje,
                    na ovom prvenstvu su izgubili na najgluplji moguci nacin od Venecule koja je bila i organizator turnira,
                    i tako se nisu plasirali u prve cetiri.

Comment

• Oće li se organizovati neke dodatne kvalifikacije za svetsko na teritoriji evrope? Ali zaista bi bila šteta da Grčka i Italija ne igraju svetsko, nadam se da će oni dobiti te pozivnice.
                      Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

• Originally posted by Brajkula
                        Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Italijani, Turci, Grci, Rusi. Ne znas ko ima jaci lobi i vise para. Glas za divljaka ce biti skup.
                          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Rusi i Turci sigurno.
                            Originally posted by Brajkula

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Grci i Italijani tradicionalno nenormalno jaki u FIBA, prakticno medjusobnim dogovorom sa Spanijom i Turskom odredjuju ko ce u koje organr. Bice klanica za dva Wild Carda, bukvalno.
                              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Kome bi mogle da odu ove specijalne pozivnice a de ne dobiju ove 4 evropske reprezentacije ? Kina ? Brazil ? Ne pada mi ništa na pamet.
                                Originally posted by Brajkula

Brajkula, 2014. N.E

Comment

Working...
                                X