Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ljuba90 View Post
    Znaci ja ne smem da kukam zato sto to pravilo postoji par godina?

Tacno cu se ubiti ako pustimo Crnu Goru...
    A sto je najgore ni njima ta pobeda ne donosi nista, pa moze biti da gledamo mec drugih petorki
    sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Sacekaj, ako mi izgubimo od Letonaca ili ako ih ne pobjedimo sa 10+ razlika ondak nema da ima potrebe za pustanje.
      Vi ste danas dobili sut kartu,mi sutra dizemo Litvaniju i zavrsavamo sa kalkulacijama .
      Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Originally posted by chofy88 View Post
        A sto je najgore ni njima ta pobeda ne donosi nista, pa moze biti da gledamo mec drugih petorki
        CG nema drugu petorku, pomijesao si nesto. Izlazi uvijek prva petorka koja je ujedno i druga po kvalitetu.
        sigpic

Comment

To znaci da cemo gledati i Vucevica vise od 20 minuta na terenu...
          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
          -Jürgen Klopp

Comment

Sacekaj, ako mi izgubimo od Letonaca ili ako ih ne pobjedimo sa 10+ razlika ondak nema da ima potrebe za pustanje.
            Vi mozete da prodjete samo ako dobijete sa 10+ razlike, Litvanija pobedi Bosnu, a mi Crnu Goru.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
              Vi mozete da prodjete samo ako dobijete sa 10+ razlike, Litvanija pobedi Bosnu, a mi Crnu Goru.
              Znam, ali kazem ti da ne moras toliko da brines oko utakmice sa Crnom Gorom jer ako mi ne uspemo da dobijemo Letoniju sa 10+ razlike necete morati da izgubite protiv Crnogorce za da bi prenosili 4 bodova u sledecoj fazi. A Litvance ce dobiti Bosance u to sam siguran.
              OVAKO

Comment

Znam, ali kazem ti da ne moras toliko da brines oko utakmice sa Crnom Gorom jer ako mi ne uspemo da dobijemo Letoniju sa 10+ razlike necete morati da izgubite protiv Crnogorce za da bi prenosili 4 bodova u sledecoj fazi. A Litvance ce dobiti Bosance u to sam siguran.
                Videcemo, sve je moguce ako Bo poludi.

Comment

• Samo da kazem koja je prevara igrac onaj Antic. Covek bre uzima vise suteva za 3 nego bekovi. 3/14 ukupno u zadnje 2 utakmice, eeeeeeeeeejjjjj. Fizicki jedan od najjacih igraca, ako ne i najjaci u grupi a pod kos ne ulazi Profil mu se odlicno uklapa u ekipu Atlante.
                  Last edited by colke995; 09-09-13, 00:36.
                  sigpic

Comment

• Ovakav sistem se koristi i u rukometu. Ali prvi put vidim da se ovako namestilo da bi smo mi trebali da pustimo neku reprezentaciju da nas pobedi samo zato sto bi smo onda prenosili 4 boda. Uzas. Videcemo kako ce to sutra izgledati...
                    sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Cilj opravdava sredstva. Sto se mene tice, ako nam donosi vise bodova stelovao bih da se zavrsi 0:0.
                      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Sad kad Slovenci prenose samo 2 boda (bio sam ubedjen da ce veoma lako dobiti Hrvate), moramo preneti 4 kako bismo bili u najmanju ruku drugi, ako ne i prvi u sledecoj grupi i da idemo upravo na njih. Kontam da imao veoma male, skoro nikakve sanse protiv ostalih ekipa.
                        sigpic

Comment

• Ne ukrstamo se mi sa tom grupom, nego sa Francuzima, Ukrajincima, Belgijancima/Britancima/Nemcima.

Comment

• Koliko iz novoformirane grupe ide dalje?
                            sloboda ili ništa

Comment

Koliko iz novoformirane grupe ide dalje?
                              4. Cetvrtfinale.

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                                Cilj opravdava sredstva. Sto se mene tice, ako nam donosi vise bodova stelovao bih da se zavrsi 0:0.

Kazem im da sutiraju samo nogom i to kontra one koja im je jaca.
                                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...
                                X