Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2013 - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mac, nisi bas puno ni pogrijesio, nismo bas mnogo losi, ali nismo nesto ni dobri veceras.
    Ali mislim da pobjeda ne bi smjela doci u pitanje.

Comment

• momci dominiraju, ako litvanije dobije ove 2 utakmice a makedonija dobije letoniju mimoramo da izgubimo od crne gore da bi u drugu fazu preneli 4 boda, bar ja tako milsim ako neko zna vise nek kaze
      Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
      Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

• Originally posted by cleoo View Post
        momci dominiraju, ako litvanije dobije ove 2 utakmice a makedonija dobije letoniju mimoramo da izgubimo od crne gore da bi u drugu fazu preneli 4 boda, bar ja tako milsim ako neko zna vise nek kaze
        Stvarno su zamrsili to bodovanje i prenosenje u drugu fazu,ma bitno je da mi prodjemo prvi pa posle cemo da vidimo sta ce se dogadjati ;)

Comment

• Gde ces Seibutis-e jebem ti familiju, najgori startni bek u istoriji litvanske reprezentacije.
          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Fali mi poen Jeffa za naplatu i ovaj ga izvodi iz igre
            sloboda ili ništa

Comment

• Rajssssssssss.Treca sreca

Comment

• Bila bi fora da idu u produzetke, ali i dalje mi nije jasno ne igranje Vucevica, Pavicevic tera neki inat izgleda...
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• Kako smesna ekipa ova Litvanija, da Bog da ispali familiju vam jebem.
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Od Litvanije ove godine nisam ocekivao ovako losu igru,ali Makedonci su me razocarali.Usput Rajs nastavio da sije :P

Comment

• Ja majke mi ne znam za koga trebam navijati na ovom mecu.
                      Ovaj Bjelica tacno ne zna napraviti faul.
                      sigpic

Comment

• Ispustiše Slovenci prednost i propisno se ispromašivaše. Mogli su dotući Hrvatsku početkom 2. poluvremena, napravili su finu seriju, raspucali se pravo, ali onda obrat na terenu kada su Hrvati počeli ubacivati apsolutno sve. Dobra utakmica, fino je gledati još 5 minuta ovako uzbudljive utakmice.
                        sigpic
                        Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                        don't support us when we win."

Comment

• Sta nama odgovara na mecu Litvanija vs Cg?

Comment

• Glava me boli koliko je Seibutis los...

Sehovici nmg nista da ubodu, pogotovo Suad, 0-7 za tri...

Odgovara nam pobeda Litvanije Ljubo...
                            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                            -Jürgen Klopp

Comment

• Ne mogu da verujem da ce Litvanija dobiti mec! Znaci nevera !

Comment

• Originally posted by Ћоми_БГ View Post
                                Ne mogu da verujem da ce Litvanija dobiti mec! Znaci nevera !
                                Sto?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X