Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hertz British Grand Prix MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma klinac je vec sampion.....cestitke Lorencu, ali MM je heroj dana i pobednik...
    sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
      Cemu, ali cemu se on raduje...
      ..pobedio sampiona covek,i ja bih se radovao..
      sigpic

Comment

• Kaaakvaaa trka , strasno , sva ka im cast , najezio sam se kad je Markez obisao Lorenca ali je i uzvratio Lorenco na vrhunski nacin obojici .
        Kakva sezona

Comment

• E sad me Aca malo iznervira, uzvratio Lorenco udarac, ma ajde molim te klinac mu u aspuhu bio celo vreme tri sata posle pada, celu trku ga drazao na stotinku, da nij pao , obisao bi ga vec na pola trke , ovako je i odlicno ......

to je ta lekcija , uzvacen udarac .., ma ajde molim te...
          Last edited by tasa01; 01-09-13, 14:35.
          sigpic

Dobar deo svojih para potrosio sam na pice, zene i brza kola. Ostalo sam procerdao.!!!

Comment

• sigpic

Comment

• Ljudi, vi ne shvatate da je sve to zbog honde. Zar niste znali da se honda lakse vozi sa povredjenim ramenom.

Comment

• Originally posted by crni View Post
                Ljudi, vi ne shvatate da je sve to zbog honde. Zar niste znali da se honda lakse vozi sa povredjenim ramenom.
                Moguce, ima tu istine
                sigpic

Comment

• Dijelite mi opomene za neke komentare Boli istina

Nego ko pobjedi i koliko kasni timski kolega (razumio bih da je Rendi, ali Rossi, koji ce i naredne sezone biti najbolji)

Honda ubedljivo najbolji motor. Honda - Markez i Dani - ne bude velika razlika na trci, Ducati - Hajden i Dovi, budu blizu. Ali zato Yamahe - ovu Lorenzo - Rosi 13s, proslu trku skoro 9s, Indianapolis - 15s.

Comment

• Markez dobio dva kaznena poena, zbog ne postovanja zute zastave...Nesto u vidu kao kod nas u sabracaju , bodovno stanje na tabeli se ne menja..
                    Last edited by tasa01; 01-09-13, 14:39.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by rivaldo View Post
                      Dijelite mi opomene za neke komentare Boli istina

Nego ko pobjedi i koliko kasni timski kolega (razumio bih da je Rendi, ali Rossi, koji ce i naredne sezone biti najbolji)

Honda ubedljivo najbolji motor. Honda - Markez i Dani - ne bude velika razlika na trci, Ducati - Hajden i Dovi, budu blizu. Ali zato Yamahe - ovu Lorenzo - Rosi 13s, proslu trku skoro 9s, Indianapolis - 15s.
                      Da, Rosi je imao bolji motor i 2009. u Katalunji. Zalosno da kompleksi traju, koliko 5 godina?

Comment

• Vinales... Opako sam razocaran. Nadam se da je i on i nadam se da ce da se mane Lorenza i njegovih saveta, titule se ne osvajaju glatkim voznjama i pracenjem glavnih konkurenata u najslabijoj klasi. Ne, tu se titule osvajaju laktovima, kolenima i pobedama... Lorenzo nije osvojio titulu u 125ccm, sta se hvata njega kog djavola... Ni on sam nece uspeti da odbrani titulu, a ovaj ga pita za savete.

I manite rivalda, ljudi koji nemaju zivot pokusavaju da ga zagorcaju drugima...
                        Last edited by Vanja #66; 01-09-13, 15:22.

Comment

• Da li je neko razocaran zbog pobede Lorenca i sto mali nije peti put zaredom pobedio?
                          I zbog cega se ovde hejtuje Lorenco?Sta tacno nije u redu sa ovom pobedom?

Comment

• Upravo ono o cemu je Vanja pricao !

http://www.crash.net/motogp/news/195...e_marquez.html

Comment

• sigpic

Comment

• Necu vise Rosijevcima dosadjivati. Vec su poceli odredjeni clanovi sa neprimjerenim komentarima.
                                Jos kad vidim da Vanja#66 - ne moze da prati Moto 3 i tu mu je kriv Lorenzo... Uvjek je kriv bio Lorenzo, Stoner, Ducati, sada Yamaha ....

Ja cu se povuci i nastaviti da uzivam u voznjama 99-tke.

Comment

Working...
                                X