Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hertz British Grand Prix MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Odjednom valja jamaha, sad ce da zacuti, ne treba seamless, i radosno mase publici.

Comment

Samo se nadam da je dislokacija, da nema frakture... Konjska doza anestetika, vrate ga na mesto i nek uzme 10 poena makar...

Comment

Originally posted by Vanja #66 View Post
        Samo se nadam da je dislokacija, da nema frakture... Konjska doza anestetika, vrate ga na mesto i nek uzme 10 poena makar...
        Jak je to bio udarac a i nesto cudno je pridrzavao ruku.

Comment

Znam, toga se i bojim... Bem ti Silverstone i dzombe... Brate mili, od 2010. se zale na dzombe i nista se ne preduzima...

Undergoing treatment for shoulder dislocation...
          Aj, ce da vidimo...
          Last edited by Vanja #66; 01-09-13, 10:21.

Comment

Steta za danasnju trku. Bas sam se radovao lekciji koju bi danas Lorenco odrzao malom napaljenku

Inace sam Rosijevac ali posle tri godina polako gubim strpljenje. Nema opravdanja za 7 mesto na zagrevanju iza crvenog magareta i privatnih timova. Sramota! VReme je za penziju.

Comment

Pre ce biti da bi "napaljenko" drzao lekcije... Pao je i opet bio najbrzi na WUP-u...

Comment

Zato Maverick Brutalisk nastavlja... 7 desetinki i 4 kruga ispod i oko 2:15...

Zvanicno, "samo" dislokacija za Marqueza... Recimo da je dobro, kako je moglo biti. Vozice on, vozio je i u gorim stanjima...
                Last edited by Vanja #66; 01-09-13, 10:29.

Comment

Cal pao ponovo

Last edited by bruda; 01-09-13, 11:14.

Comment

bice marquez na podijumu garantujem..ludo je to bre
                    MESSI 10

Comment

Redding... Sjajno, bas kako je morao, bas kako je trebao... Sampionski.

Takaaki izuzetan, Luthi solidan, Zarco me razocarao bas... Nepotreban pad na WUP, nepotreban posao za ekipu koji nsiu uspeli da odrade kako treba ipak...

Comment

Redding mi polako ulazi medju omiljene vozace. Posle toliko problema, losih iskustava, Soje Tomizave, sumnji, osporavanja, sve je nadjacao i pokazao da je veliki. Naklon do poda.
                        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Sve cestitke Reding Uvek mi je moto 2 interesantniji bio

Comment

To sa Shoyom ga je bacilo u totalni out celu 2011...

Comment

Originally posted by Vanja #66 View Post
                              To sa Shoyom ga je bacilo u totalni out celu 2011...
                              Razumljivo, pogotovo u tim godinama.
                              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Naravno... Pregazis nekog sa 17 i kusur, strasno... Ono sto je jako dobro je sto je on Marquezovo godiste, ima sasvim dovoljno vremena da se navikne sledece i one tamo godine na MGP i da opet ima 10 godina da nesto uradi... A ima prilicno potencijala...

Comment

Working...
                                X