Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bitno da se Milan budi i da ima, po meni, dobrog trenera. Jos uvek neiskusnog, ali se razume u fudbal. Treba da se ulozi na leto i bice rezultata.

Ni Juve se nebi priblizio ovim rezultatima da nije Conte-a. Trener je pola ekipe ako ne i vise.

Comment

• Comment

• Comment

• Sedorf: "Samo tenk može da zaustavi Juve!"

Comment

• Comment

• Bio bi Ljorente jos bolji kada bi juventus igrao sa krilima, a za Teveza ne treba trositi reci, klasa je to.

Comment

• Slažem se, evo npr. juče nijednu upotrebljivu loptu na glavu nije dobio da ugrozi gol a govorimo o napadaču koji je najviše pogodaka glavom dao u Evropi u dosadašnjem delu sezone. Konkretno juče je imao dve upotrebljive lopte, kod gola i onu kada ju je celu promašio te je ona na kraju otišla do Lištajnera čiji je šut kasnije odlično odbranio Abijati, obe lopte na nogu. Mada ima i do priče da ga Konte dosta koristi okrenut leđima golu, tera ga da bude martinela za Teveza.
                Last edited by Brajkula; 03-03-14, 20:02.

Comment

• Nece Ljorente dalje od fosne kad se mocni Domeniko vrati s pozajmice.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                    Nece Ljorente dalje od fosne kad se mocni Domeniko vrati s pozajmice.
                    Berardi ? Nije on na pozajmici, 50/50 ona fora.

Ne verujem ja da će dogodine da ga otkupe, ukoliko se odlučimo da damo za Osvalda 19 miliona (u šta sunjam), tj. ne sumnjam da ćemo ga otkupiti već da ćemo uraditi to za manju svotu novca, klasika Zrikvai stil, dakle to su tri jaka napadača, gde bi Berardi bio 4. što bi bilo čisto uništavanje talenta, te ako je neko tamo pametan, a smatram da Konte jeste, ostaviće njega još godinu dana da igra negde, onda, za dve godine Ljorente ide u 31. godinu kada je vreme da ga se vrati u domovinu, dakle prodaja, a kako je došao za 0 zarada ne dolazi u pitanje na njemu.

Zrikavi stil, klasika, jačina

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                      Berardi ? Nije on na pozajmici, 50/50 ona fora.

Ne verujem ja da će dogodine da ga otkupe, ukoliko se odlučimo da damo za Osvalda 19 miliona (u šta sunjam), tj. ne sumnjam da ćemo ga otkupiti već da ćemo uraditi to za manju svotu novca, klasika Zrikvai stil, dakle to su tri jaka napadača, gde bi Berardi bio 4. što bi bilo čisto uništavanje talenta, te ako je neko tamo pametan, a smatram da Konte jeste, ostaviće njega još godinu dana da igra negde, onda, za dve godine Ljorente ide u 31. godinu kada je vreme da ga se vrati u domovinu, dakle prodaja, a kako je došao za 0 zarada ne dolazi u pitanje na njemu.

Zrikavi stil, klasika, jačina
                      Ja sam kontao da je na pozajmici, pogresno procitao.

Ne znam, ja da se pitam odmah bi mu otkupio pun ugovor, decko se zajebava. Nisam skoro nesto tako video od Italijana da igra s tom lakocom.
                      sigpic

Comment

• Istina, neverovatan talenat, ali od kada je dao ona tri gola Milanu nije se upisivao u strelce, što je možda posledica činjenice da igra za poslednjeplasiranu ekipu u ligi.

Comment

• Oscilacije su normalne za tako mladog igraca ali pre bih isao sa njim u neku ozbiljnu pricu nego sa Osvaldom i slicnima. Pablo ume ali je budaletina najveca, sa njim nikad nisi nacisto i nije za velike ekipe gde se trazi kontinuitet. Konte moze da napravi zver od Berardija vrlo brzo.
                          sigpic

Comment

• Istina za Osvalda da je šašav, ali ono što do sada pokazuje me iznenađuje, na 2 meča je bio starter postigao je 2 gola, pored toga velika požrtvovanost za ekipu, uklizava, bori se, grize i što je najbitnije u odličnim je odnosima sa saigračima, pogotovo sa Ljorenteom koji mu je direktan konkurencija za mesto u timu. Zna Konte sa igračima očigledno, jer je eto i Tevez problematičan, pa gledaj ga danas, npr.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                              Istina, neverovatan talenat, ali od kada je dao ona tri gola Milanu nije se upisivao u strelce, što je možda posledica činjenice da igra za poslednjeplasiranu ekipu u ligi.
                              4 komada dao Domeniko pokeras. Kanal od tad, ispada lako Sasuolo a da se ne lazemo jesu sprdnja od ekipe.
                              sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                                4 komada dao Domeniko pokeras. Kanal od tad, ispada lako Sasuolo a da se ne lazemo jesu sprdnja od ekipe.
                                Najgore što su dobru kintu uložili da ne ispadnu.

Comment

Working...
                                X