FUCK, uključujem se sad i imam šta da vidim. Posle Interovog kornera brza kontra Bolonje... Još se Nagatomo povredio.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Svi kiksnuli ovo kolo od vodecih,Viola,Napoli,Inter pa i Verona moze se reci,samo Juve opravdao ulogu favorita,ceka se Roma sutra a ja bih voleo da bude neresenoDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostŠto se Juventusa tiče cenim da je isti svoje kikseve ispucao za prvu polusezonu, možda još jedan X tipa sa Romom, ali kako je taj meč u Torinu...Videćemo.
Posle onog lošeg početka, sad se tek jasno vidi da je Juve glavni kandidat za skudeto. Preduga klupa, Tevez i Ljorente proradili.
Danas vam je sam Ljorente doneo 3 boda. Moment of briliance kod prvog gola, a kod drugog se majstorski gradio i napravio Tevezu poziciju za šut. Ne vidim kako Vučko i Kvalja mogu do prve postave.
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostPrebahato, prebahato...Videćemo.
Posle onog lošeg početka, sad se tek jasno vidi da je Juve glavni kandidat za skudeto. Preduga klupa, Tevez i Ljorente proradili.
Danas vam je sam Ljorente doneo 3 boda. Moment of briliance kod prvog gola, a kod drugog se majstorski gradio i napravio Tevezu poziciju za šut. Ne vidim kako Vučko i Kvalja mogu do prve postave.
Udineze (H), Bolonja (A), Sasuolo (H), Atalanta (A), Roma (H), Kaljari (A) - realno je da Juve može sve ovo da pokupi, a lično više se pribojavam gostovanja Atalanti i Kaljariju nego utakmici sa Romom u Torinu.
Rotiraće Konte dosta opet napadače, evo protiv Udinezea sledeće kolo očekujem da bar jednog od dvojca iz jučerašnjeg meča odmori i da ubaci Vučka ili Kvaljarelu, jer nam se bliži odlučujući meč sa Galatom u LŠ u Turskoj. Naravno pre toga očekujem da se počisti Kopenhagen sa 4, 5 komada razlike.
Na kraju dodam i sliku koja nema baš puno veze sa postom, ali je impresivna statistika mlađanog perspektivnog napdača Azura
Last edited by Brajkula; 25-11-13, 12:58.
Comment
-
14 bodova uzimaju sa pola gasa, mislim da je 16 realno, jednu neresenu do kraja polusezone... vidi se da je mozaik sklopljen, bilo je problema u ofanzivi dok se Apac i Lav nisu uigrali sa ostatkom tima a odbrana je malo brljala na pocetku, sad je to proslost, ocekujem ono sto sam prognozirao na pocetku posta u ligi i laganih 4 do 6 bodova u LS, prolazak dalje sa druge pozicije
*Ovaj mali bolji od MatrijaVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Imaju tu između mečeve LŠ-a koji će ih zamoriti. Naravno da je Juve favorit u svim tim utakmicama. Ove kod kuće verovatno dobijaju, jedino će se sa Romom namučiti. A svaka utakmica na strani u Seriji A je čupava, Kaljari ima finu ekipicu, Atalanta u zadnje vreme u padu forme, sledeće kolo igraju sa Romom, a i ovaj Udineze kod kuće će da bude čupav.
Naravno da će da rotira napadače kad ima dosta utakmica (Serija A, LŠ, sledeće nedelje i Kup, čini mi se), ali cenim da će u svim jačim utakmicama Ljorente i Tevez biti starteri.
Berardi odličan igrač, kako se samo igrao sa Romom. Odličnu levicu ima.
Comment
-
Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post14 bodova uzimaju sa pola gasa, mislim da je 16 realno, jednu neresenu do kraja polusezone... vidi se da je mozaik sklopljen, bilo je problema u ofanzivi dok se Apac i Lav nisu uigrali sa ostatkom tima a odbrana je malo brljala na pocetku, sad je to proslost, ocekujem ono sto sam prognozirao na pocetku posta u ligi i laganih 4 do 6 bodova u LS, prolazak dalje sa druge pozicije
*Ovaj mali bolji od Matrija
Četiri je dao iz penala, čisto da se nadovežem na malog Berardija, no mali je perspektiva, nema greške.
Originally posted by HeadBurn3r View PostImaju tu između mečeve LŠ-a koji će ih zamoriti. Naravno da je Juve favorit u svim tim utakmicama. Ove kod kuće verovatno dobijaju, jedino će se sa Romom namučiti. A svaka utakmica na strani u Seriji A je čupava, Kaljari ima finu ekipicu, Atalanta u zadnje vreme u padu forme, sledeće kolo igraju sa Romom, a i ovaj Udineze kod kuće će da bude čupav.
Naravno da će da rotira napadače kad ima dosta utakmica (Serija A, LŠ, sledeće nedelje i Kup, čini mi se), ali cenim da će u svim jačim utakmicama Ljorente i Tevez biti starteri.
Berardi odličan igrač, kako se samo igrao sa Romom. Odličnu levicu ima.
Kup jeste sledeće nedelje, ali se ovi jači uključuju tek u januaru, uz izuzetak Intera koji je kao 9. prošlem sezone krenuo ranije.
Comment
-
Comment