Кака, Ел Шарави и Монтоливо, нису то лимитирани играчи, то је кичма овог Милана и са њима би то доста боље изгледало, плус Алегри нема поверења у Сапонару и ето, вероватно је ђаво дошао по своје на почетку ове сезоне, ако ме разумете.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2013/2014 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Treba vam dobar trener, to je prvo. Znaci tek ce trener da se resi ovog sljama, nece to Galijani da cisti za predhodnim trenerima.
Treba autoritet da dodje i dovodi igrace po volji, a pritom da cisti tim od sljama
I Juventus je imao kretena na izvoz, uhljeba koji su se ko pijavice zakrpili za klupu/tribinu i primali masnu platu. I jos uvek ih ima, ne mozes svih da se otaris ko covek. Amauri skoro dve godine je primao 4M platu a nije ni igrao. Jakvinta isto, imali smo Molinara, Grigeru, Poulsena... losa uprava moze toliko da sjebe klub da se to recima ne moze opisati
Comment
-
Додаш ту и ове тазе промашаје у лику Матинеза и Марка Моте нпр. и ето га скоро цео тим. Па једно време смо и од Ариауда правили штопера, па нам је и млађани Соренсен играо бека, то су играчи који данас немају места у једном Каљарију, Болоњи итсл.
Мада стојим при тексту да би Милан имао бар још 5 бодова да није ових повреда на старту сезоне.Last edited by Brajkula; 23-09-13, 21:48.
Comment
-
Pa nisam rekao Brajkula da su svi limitirani
. I tu kicmu sto si naveo, tanko je to za neka veca dostignuca. Pitanje je koliko ce pruziti Kaka posle svih povreda i klupe. Za Faraona pitanje je koliko ce igrati s obzirom koliko se Alegri lozi na Matrija.
Comment
-
Зато што се ложи на Матрија Алегри ће да лети јер неће видети добре резултате, плус гура у страну човека који је највише заслужан за то да он и данас прима плату, мислим на Фараона.
Кака је увек појачање ако у обзир узмеш да вам Бирса игра на тој позицији, и са једном ногом Кака је играч за поменутог, сад једино ако ти имаш на уму да освојиш Милан освоји Лигу Шампиона, мада а би се више триповао око те треће позиције у Калћу.
Comment
-
To су већ друге ствари, ја ти само кажем да није тих повреда да би Милан у овом тренутку имао бар 5 бодова више. Плус сада ова суспензија Балотелија, ау, не цртају вам се лепи дани, а искрено мислио сам пред почетак сезоне да ће Милан кренути ок, поготово након оног очајничког старта прошле године.
Comment
-
Milan ce se zaliti na suspenziju Balotelija i tako pokusati da umanji stetu, bar da mu smanje kaznu da bi mogao da zaigra protiv Juventusa...
navodno se Totenhem interesuje za Nianga koji nikako da dobije pravu priliku u Milanu a uprave Barselone i Milana razmisljaju o trampi El Saravi - Song.
ovo drugo necu ni da komentarisem ali nikada mi nece biti jasno zasto u Milanu nema mesta za mlade igrace, zasto se uopste trude da dovedu nekog mladog kada nece dobiti sansu i na kraju ce biti prodat ili ici sa pozajmice na pozajmicu... razumem kada je neko promasaj ali ovaj mladic je zaista talentovan...
tvrdim da ce Milan samo nastaviti da propada dok je Berluskoni na celu kluba, covek je jednostavno prestao da ulaze a ima najvise ambicije uvek a to ne ide jedno sa drugim... Ovo sto je Morati uradio je meni genijalna stvar i dokaz prave ljubavi prema klubu, Berluskoni da voli Milan 5% od onog koliko tvrdi da ga voli, ne bi dozvolio ovakvo mucenje jednog velikana... pomoglo bi za sad i kada bi doveo autoritativnog trenera i kada mu se ne bi mesao u rad, i to bi bila velika stvar u ovom trenutkuVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Хахаха....кад су ми овакве весети постале тотално нормалне када је Калћо у питању
Gaimpaolo nestao, Brescia bez trenera
Prvenstvo večeras, trener nije viđen od nedjelje
ЕДИТ:
Што се Балотелија тиче, неће се жалити, жалиће се на одлуку да им је затворен југ где су традиционално најватренији навијачи Милана
http://www.football-italia.net/39838...-balotelli-banLast edited by Brajkula; 24-09-13, 13:14.
Comment
-
da sad sam video da su odustali od zalbe na Balotelijevu suspenziju

ne znam samo cemu ovaj invalid na slici, mozda ocekuju da bude man of the match u odsustvu Balotelija? na vidiku novo prosipanje bodova, mozda se mozemo provuci jer je i Bolonja u zescem kanalu, videcemoVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Да додам да се и Клосе повредио, као и Конко - Лацио ће без њих бити целе 3 недеље.Udinese: Kelava; Heurtaux, Danilo, Naldo; Basta, Badu, Allan, Pereyra, Gabriel Silva; Maicosuel, Di Natale
Genoa: Perin; Gamberini, Portanova, De Maio; Vrsaljko, Cofie, Lodi, Bertolacci, Antonini; Konate, Gilardino
Comment
-
Удине скобрља 3 бода буквално. Ђенова дошла по Х и у томе их омео Калајо аутоголом. Иначе, било је шанси испред гола Ђенове, пречка итд. док је Ђенова углавном преко контра напада претила.
Да додам да је Ђенова јачи тим него прошле сезоне са Ђиладином, Кофијем и Лодијем, а и Бертолаћи је старији годину дана, дакле опстају они лагано осим ако нешто баш наопако не крене по тим.
Иначе Баду из Удинезеа доста добар играч, Асамоа (који је из Удина прешао у Јуве) 2 рекло би се.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostУдине скобрља 3 бода буквално. Ђенова дошла по Х и у томе их омео Калајо аутоголом. Иначе, било је шанси испред гола Ђенове, пречка итд. док је Ђенова углавном преко контра напада претила.
Да додам да је Ђенова јачи тим него прошле сезоне са Ђиладином, Кофијем и Лодијем, а и Бертолаћи је старији годину дана, дакле опстају они лагано осим ако нешто баш наопако не крене по тим.
Иначе Баду из Удинезеа доста добар играч, Асамоа (који је из Удина прешао у Јуве) 2 рекло би се.
I ja mislim da je Đenova samo jača, Kofi i Lodi dobro deluju na sredini, dobar spoj. Mjuriel ogroman potecijal, što je ušao odmah je imao onaj majstorski šut.
Comment
Comment