Announcement

Collapse
No announcement yet.

bwin Grand Prix České republiky MotoGP 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kad se rodis kao sampion to i postajes Ali DOCTOR se rodio kao 9-ostruki svetski sampion i mozda ce nadam se biti i 10-ostruki mada tesko..
    Iskustvo je suština,poenta,vrlina ;)
    sigpic

Comment

• tesko,ali moguce..samo da se sklope malo kockice..ne treba njemu mnogo
      MESSI 10

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
        Mislio sam na trku u Brnu. Titule se valjda ne osvajaju samo na osnovu toga ko ima bolji motor, vec i ko je hrabriji, smeliji, bolji i na kraju - srecniji - vozac... Trke mogu biti pojedinacni pokazatelj - ova staza odgovara Hondi, ona Yamahi, ona tamo nimalo ne lezi Dukcu, ali ovogodisnja trka je bila replika proslogodisnje. Zato sam i pomenuo Stasey, da je bio zdrav i prav na Brnu, Lorenzo bi zavrsio treci prosle godine - kao i juce. Ergo, Yamaha u ovom momentu nije nista slabija u odnosu na Hondu u odnosu na proslu godinu. I ova trka je samo jedan u nizu pokazatelja te cinjenice...
        ..nismo se razumeli onda,oprosti moja greska...nebitno..slozicu se sa tobom u vecem delu ovo sto si napisao,ali ne i u onom delu gde kazes da Yamaha nije nista slabija u odnosu na proslu godinu..tu i jeste caka,ona ni prosle godine nije dorasla Hondi,a taj problem traje otkako je otisao Rossi,i od onda do danas ne moze da uhvati prikljucak sa njom..Lorenco je uzeo titulu samo zato sto se povredio Kejsi,inace je ne bi uzeo sigurno,bio bi drugi..u tome i jeste njegova velicina da sa slabijim motorom bude u vrhu,i ako mu se ukaze prilika da gol..e sad,sto to ne moze i Pedrosa koji ima vec tu Hondu,i imao povredjenog Stonera,sta reci,mozda covek nije imao srece,mada..

edit:
        ..a MM odlicno koristi situaciju,jer sanse ne propusta..u tome mozda lezi i njegovo najace oruzje,pored ostalih kvaliteta koje ima..
        Last edited by Rossini; 26-08-13, 23:20.
        sigpic

Comment

• Treba Rosiju motor da se sredi po njegovom da bi barem se borio za postolja ako moze Cratchlow moze i on samo ga motor koci i ako nisam mislio da ga Yamaha ovako zeza ali sustigli su ih problemi..Realo za pobedu ne moze da se bori protiv Markeza nema sanse u ovom trenutku(mada i kasnije) ali da bljesne kao u Asenu verujem da moze pa koliko toliko da uzivamo u necemu pa makar ne bilo to puno
          sigpic

Comment

• Lorenzo je uzeo titulu jer je grizao kao lud na pocetku prosle godine i potom je strpljivo iskoristio Staseyjevo odsustvo. Honda je takodje na pocetku godine imala problem sa chateringom, prilican problem koji je resen tek negde oko Assena.

Ove godine, kao i 2011. on prosto ne grize. Cuva imaginarne bodove i - prilicno glupo i arogantno - pokusava da ucini neke stvari koje su vise nego nebitne. Koliko je ljudima ovde poznato da mu je jedna od zelja ove godine bila da ni jednom ne padne sa motora? Da li su ljudi uopste svesni koliko je to tezak paradoks - izraziti zelju da ne odes i preko granice u sportu gde je to poenta? Zato ce on ove godine izgubiti titulu - zato sto ne grize. Pitanje je sta bi i kako bilo da je malo vise grizao... Da li bi Marc uspeo da pobedi u Nemackoj? Tesko, da je grizao kad je trebao, padao bi - ipak mislim da bi se to dogadjalo na treninzima umesto u trkama, ne bi razmisljao o tome, ne bi se trudio da do toga ne dodje i 110% sam ubedjen da ne bi pao u Assenu ove godine.

To bi promenilo sve , apsolutno sve, sto se od tad dogodilo... Sada, Marc ima samopouzdanje kao da osvaja 10. MGP titulu, lagano kao i prethodnih 9, uz samopouzdanje dolazi i brzina, a nacin na koji je osvojio titule u 125ccm i Moto2 sampionatima - pametno i mirno odvezene odlucujuce trke, bez ikakvog preteranog rizika - sugerise da nece ispustiti prednost koju je posteno i vise nego zasluzeno ostvario...

Comment

• Originally posted by Djone7 Vale 46 View Post
              ....Mislim da ce sada Lorenco poceti da pada u glavi kao i Pedrosa jer ih ovaj decko unistava tako da je 92% uzeo titulu zasluzenu
              ..Pedrosa je odavno pao..Stoner,Rossi,Rossi,Lorenco,Stoner,Lorenco...M arkez mozda..pa dokle i kada???pogotovu ako to nije bilo prosle godine..taj je u nogdaunu vec 6 godina..a za Lorenca ovo ne bih smeo nikako da kazem,i to ce se videti u narednim trkama..budi ubedjen..a tata vozi svoj sampionat,pripremni..sto bi rekao Walter,"zivi bili pa vidjeli"...
              sigpic

Comment

• da,jos neki asen ne bi bilo lose da se ponovi..mada i da je poslednji opet bih uzivao da ga gledam..doctor je doctor ma gde bio
                MESSI 10

Comment

• To je njegov stil..to je bar sada i posle ovih godina unazad evidentno..
                  sigpic

Comment

• U pravu si za Lorenca ne grize uopste previse je prepotentno usao u sezonu misli covek osvojio je vec sampionat njemu je bilo bitnije kako izgleda na motoru ..Opet da nije pao u Assenu sad bi bilo gusto ja mislim izmedju njjega i Markeza bez obzira na sve jer ipak nije vozio Nemacku a Markez pobedio.. Sve u svemu u pravu si da nema agresivnost kao Marc

Pedrosa je pao odavno ali ja pricam za ovu godinu i ovu bitku za titulu jer ipak mu je on bio najblizi pratilac ;)Lorenco nece uspeti da uzme titulu sem u slucaju da Marc pauzira npr 2-3 trke ovako sam ubedjen da nema sanse, a sto se tice Vale-a vozi pripremnu sezonu ali ipak sam ocekivao od ove dosta jer ipak je on u godinama nema vremena a ako ne bude napredovao u sledecoj(covek mora da napreduje u 35 godini) nista nece biti kao ni od ove mada u sustini nek mu naprave motor vise Brdzis i oni Japanci pa ce mo videti
                    sigpic

Comment

• 175 bodova je jos u igri,7 trka do kraja..razlika je 26 i 44 poena,ako se ne varam..Dani bi trebalo dati sve od sebe,svestan je i on da polako klizi nazad,iako je tu svo vreme..mada opet,kad se osvrnem unazad sta je propustio,nista me ne bi iznenadilo da ispusti sansu opet..a i ovi u Yamahi sigurno ne spavaju,msm da je sada kao u kosnici kod njih..alarm na sve strane..brzo ce se pokazati u kom pravcu i na ciju stranu ide sve ovo..Markezovu,Danijevu ili pak Lorencovu..jos 4 dana i znace se sve..
                      sigpic

Comment

• Mislim da je ovo za Pedrosu ispustena sansa ponovo...Dzaba sve kad ne da mu se da uzme titulu pa ne da to je navika njega i ne smatram nekim kandidatom.Pre bih Lorenca stavio za glavnog Markezu ali opet su tu sanse jos manje Markez ako nastavi ovako,a nastavice nema sta da se prica dalje Neka pocnu praviti temu Silverstone MotoGp da vec pocnemo sa pricom da nam brze prodje vreme dok cekamo prvi trening
                        sigpic

Comment

• pa sta znam,mozda jeste,mozda i nije..jedna greska Markeza,mislim da bi ga kostala mnogo..nzm..to je jedna trka,a Dani je tu..26 poena..i mnogo i malo..

edit:
                          ..znace se vrlo brzo..ako pobedi u Silverstonu,a Markez bude treci,bice tu cupavo do kraja,bez daljeg..i mozda bi to bilo idealno odvijanje situacije za Pedrosu..ali treba pobediti na Silverstonu prvo..jer posle toga ne verujem da bi Dani stao..ne verujem

edit:
                          ..a opet s druge strane,nagledali smo se prilika za njega..rezultat znamo..
                          Last edited by Rossini; 27-08-13, 00:30.
                          sigpic

Comment

• ne vidim odakle ideja da je ovo pripremna sezona za Doktora i da ce biti daleko konkurentniji u narednoj

ako se sve bude odvijalo po nekom planu do kraja sezone... ovo je moja projekcija naredne

- MM i Lorenco glavni kandidati za titulu, mozda i jedini, MM kao novi sampion prepun samopouzdanja i iskusniji za sampionsku sezonu a Zizela ljuti svrgnuti sampion koji ce morati da grize
                            - Pedrosa koji ce se pogubiti potpuno i postati svestan da verovatno nikad nece uzeti titulu i Rossi koji se tesko odupire krstenici ali moze da pokaze magiju i to moze da radi redovno pod uslovom da se rese problemi sa masinom (sto ne ocekujem jer ce baciti kompletan akcenat na Lorenca)
                            -olaksavajuca okolnost za Doktora je sto Cal vise nece biti konkurentan

dakle po svemu ovome Doktor moze biti 3. u sampionatu i to u zavisnosti koliko se Pedrosa pogubi i koliki otpor pruzi... vise od toga nazalost mislim da jako tesko moze da ostvari, naravno osim ako ne podeli neke samare na kraju neuspesne sezone i ne uzme stvar u svoje ruke sto bi bilo idealno ali u sta isto tako cisto sumnjam jer je preveliki ego Zizele i ljudi oko njega
                            VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Rossi je rekao ...treba da se sastanu i pricaju ....e sad vi udrite masti na volju o cemu

Comment

• VALENTINO ROSSI #46

Comment

Working...
                                X