Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSvaki penal je na mjestu bio, bez price tu. Cak je promasio 2 penala da sudi sudija.
Penal Vidica, isao je u start, lopta prosla, Staridz ce naravno pasti, ne mora ga dotaci, ako nastavi kretanje, past ce svejedno.
Zamolio bih te da procitas jos jednom svoj post.
SpoilerOvaj tvoj post bi sigurno isao u moj signature , ali nemam mjesta da ga postavim.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostE a majstore je l' mislis ti da bi Pelegrini kidao sa ovim timom Mancestera? Bi sigurno osvojio to peske Manuel <3
Vidic bratina (nebitno sto nije bio penal) namerno odmara na ovim utakmicama, potrudi se da izadje ranije da se stedi za Inter."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSvaki penal je na mjestu bio, bez price tu. Cak je promasio 2 penala da sudi sudija.
Penal Vidica, isao je u start, lopta prosla, Staridz ce naravno pasti, ne mora ga dotaci, ako nastavi kretanje, past ce svejedno.
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View Post"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Nije Chelsea nista bolji po tom pitanju od Liverpoola .. Oscar prosle sezone najvise kartona zbog simuliranja , a pobijediti Ashleya Younga u toj konkurenciji nije bas lagano , a Torres brat dobije drugi zuti zbog simuliranja .. Tako da , svaki tim ima par tih igraca koji jedva cekaju da padnu , ali bas svaki .
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostJesi svjestan kakve gluposti ti pises???
Zamolio bih te da procitas jos jednom svoj post.
SpoilerOvaj tvoj post bi sigurno isao u moj signature , ali nemam mjesta da ga postavim.
KO SI BOLAN TI?
Prvo mozes da odbijes od mene, nemoj da me prozivas.
Drugo, prvo poluvrijeme, penal na Suarezu nije sviran. Maloprije Carrick pokupio Staridza, cist penal, nije sviran.
Vidic ulazi ko kamikaza u start, lopta pola metra prosla, sta ce uraditi igrac? Naravno da ce da padne, ionako bi isao da nadje kontakt u nastavku kretanja.
EDIT:
Cist penal je bio za Bayern, tu nema price, ali crveni karton je smijesna odluka tu bila.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostZato mi je i zao, zato sto ste sve postigli ne jedan fudbalski nacin, sto je veoma retko u ovo vreme ali ipak da se ne lazemo da nemate ovu dvojicu u napadu bili bi ste neki 10i na tabeli, a njih dvojica slinetine kakvih nema, znam da si dugo branio Suareza tamo gde se i nije moglo braniti ali meni oci ne maze njegova klasa. Nikad mi nece biti jasno kako takav predator od napadaca ima toliki nagon za padom. To mi je kao Ron Jeremy koji voli da ga primi malo. Imas ceo svet pod nogama, budi musko do krajaOVAKO
Comment
-
-
Originally posted by prskaj View PostZato mi je i zao, zato sto ste sve postigli ne jedan fudbalski nacin, sto je veoma retko u ovo vreme ali ipak da se ne lazemo da nemate ovu dvojicu u napadu bili bi ste neki 10i na tabeli, a njih dvojica slinetine kakvih nema, znam da si dugo branio Suareza tamo gde se i nije moglo braniti ali meni oci ne maze njegova klasa. Nikad mi nece biti jasno kako takav predator od napadaca ima toliki nagon za padom. To mi je kao Ron Jeremy koji voli da ga primi malo. Imas ceo svet pod nogama, budi musko do kraja
Da baba ima muda bila bi deda jbg, tako gledati je idiotski. Ja ti tvrdim da za ovo sto igramo trenutno da nemas Dzerarda dzaba su ti i Staridz i Suarez. Bez njega smo recimo dobili dve utakmice, vec treca i cetvrta pogub i panika. Sta bi bila Barsa da nema Mesija i Iniestu? Ne mozes tako gledati. A i da ih nema, Rodzers bi opet nesto nacrtao. Cudo od coveka.sigpic
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostKO SI BOLAN TI?
Prvo mozes da odbijes od mene, nemoj da me prozivas.
Drugo, prvo poluvrijeme, penal na Suarezu nije sviran. Maloprije Carrick pokupio Staridza, cist penal, nije sviran.
Vidic ulazi ko kamikaza u start, lopta pola metra prosla, sta ce uraditi igrac? Naravno da ce da padne, ionako bi isao da nadje kontakt u nastavku kretanja.
EDIT:
Cist penal je bio za Bayern, tu nema price, ali crveni karton je smijesna odluka tu bila."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by stefan12 View PostPa i da je 5 cistih penala ne može ih sve svirat nebitno kakav je bio start.
Ne vjerujem da sam ovo procitao. Ne moze znaci faul svirati kada ga covjek pravi?sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Zasto ne bi mogao ?
Ako je pravi sudija i ako ima 15 cistih penala ima sve da ih svira
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostNe navijam za Mancester <3
I pritom se slazem sa onim sto si napisao
P.s. Za koga navijas Prskaj, vec kad smo kod navijanje?Last edited by Stefan-kobe; 16-03-14, 15:30.OVAKO
Comment
Comment