Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Na koju foru onda oni dominiraju fudbalom kada su glupi, popišaju uvek sve redom te Geri Nevile i ostale pametnjakoviće. Geri Nevil da predaje na teološkom, Ronaldinjo da nam priča o fudbalu razume se, može Kaka pre njega.

I da bolji su treneri Brazilci nego Englezi, šta nam to sada govori, da su glupi...meni nekako baš ti Englezi glupi za fudbal, baš onako tupava nacija za taj sport.

Comment

• Na foru sto ne moraju nista da rade osim da igraju lopte,dok ostali normalan svijet se skoluje i zivi zamisli to dok Brazlici ne moraju

Nekad kad pricam s tobom imam utisak da imas 12 godina

To sto su prirodno nadareni nema nikakve veze sa analizom,pa evo nekad slusam ove nase igrace svi bolje od mene 100k puta igraju lopte a opet izgledaju presmijesno ne znaju nista u zivotu garantujem da bi bolje zvucao od njih u nekoj emisiji

Gary Neville gospodin covjek 90% ljudi uziva da ga slusa,sta ce on sto ima pametnijih od njega kao sto si ti jbg
      Last edited by AK47; 10-12-13, 17:41.
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
        Na koju foru onda oni dominiraju fudbalom kada su glupi, popišaju uvek sve redom te Geri Nevile i ostale pametnjakoviće. Geri Nevil da predaje na teološkom, Ronaldinjo da nam priča o fudbalu razume se, može Kaka pre njega.

I da bolji su treneri Brazilci nego Englezi, šta nam to sada govori, da su glupi...meni nekako baš ti Englezi glupi za fudbal, baš onako tupava nacija za taj sport.
        Brate, ti ama bas nista ne kapiras. Da li shvatas da neko svoju inteligenciju pokazuje bolje van terena nego na njemu, neko nema tehnicke sposobnosti jednog Ronalda, ali zato je van njega obrazovan covek, gde shvata fudbal pod broj jedan, i najvaznije, ume to da prenese gledaocima da ga razumeju pod broj dva. Kapiras ??? Nema to nikakve veze sa Englezima koji nisu nista uradili, nema veze sa stanjem na terenu.
        Ronaldinho shvata igru, ali da ga pitas kako je to uradio, zasto neko igra tako, ne bi imao pojma da ti kaze, ili nebitno on, bilo koji Brazilac iako je 100x bolji igrac od Nevilla, to nema veze sa vezom.
        Last edited by Freshman; 10-12-13, 17:44.
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• @AK Čoveče ti mešaš pametnog čoveka od edukovanog/školovanog ! Brazilci su pametni za fudbal, pametniji od Engleza, jer realno ne može glup čovek da skonta onakvu kooridnaciju pokreta kao što oni rade, a i to taktički nepotkovani je šuplja priča, sprdaju se sa svetom u toj igri. To što su neškolovani je posledica oduzimanja vremena zbog treninga, ali da su glupi za fudbal je izjava ravna da je majmun glup za cirkus.

Originally posted by Freshman91 View Post
          Brate, ti ama bas nista ne kapiras. Da li shvatas da neko svoju inteligenciju pokazuje bolje van terena nego na njemu, neko nema tehnicke sposobnosti jednog Ronalda, ali zato je van njega obrazovan covek, gde shvata fudbal pod broj jedan, i najvaznije, ume to da prenese gledaocima da ga razumeju pod broj dva. Kapiras ??? Nema to nikakve veze sa Englezima koji nisu nista uradili, nema veze sa stanjem na terenu.
          Filozof, bolji analitičar uvek Ronaldinjo od Karagera, smem ruku u vatru da stavim da bolje razume pojam fudbala od istog, smem svo imanje da stavim, ma sve...čuj Karager bolje razume igru od Ronaldinja.
          Last edited by Brajkula; 10-12-13, 17:45.

Comment

• Ja se odusevim kad slusam Nevillea vjeruj mi,bas umije covjek

Slusao sam Ronalda i Ronaldinha i ne bas,Adriana isto

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
              Ja se odusevim kad slusam Nevillea vjeruj mi,bas umije covjek

Slusao sam Ronalda i Ronaldinha i ne bas,Adriana isto
              To što Nevil to zvučnije sroči što je plod toga što ti pričaš da je edukovaniji, ali da se bolje razume u fudbal...ajde da govorimo o nekom taktičkom igraču, može njegov brat Fil koji je mogao da odrađue taktički i DMC, Niki Bat npr. pa ajde ljudi kapiraju igru, kapiraju šta im se priča od strane trenera, ali brate Karager i Nevilodmah mi prva asocijacija duga lopta ka napred i kao oni pojmovno razumeju igru, klasični defanzivci mesari bili.

Comment

Filozof, bolji analitičar uvek Ronaldinjo od Karagera, smem ruku u vatru da stavim da bolje razume pojam fudbala od istog, smem svo imanje da stavim, ma sve...čuj Karager bolje razume igru od Ronaldinja.
                Kako moze kada mu je vokabular blago receno ogranicen kao i 70% populacije Brazilaca koji se bave fudbalom, jedino bih izdvojio Fernandinha koji govori 5 jezika. Sta da cujes od njega ??? On mozda i jeste, ali kako to da ti objasni kad ne ume, moze jedino na terenu da ti pokaze.
                Mesas pojmove Brajki, da li ti shvatas sta je pamet, sta je IQ ??? Da li to, sto Ronaldinho jedan od najjacih svih vremena, ima veze sa tim, sto Neville objasnjava fudbal tako da ti pamet stane ???

Nije to fora ko bolje razume, nego ko ce bolje da ti objasni to, zato edukovani fudbaleri rade poput Nevilla, dok Brazilci 30 godina, droga, novac, alkohol, zene, propast, cast izucima, ali velika vecina njih.
                sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

To što Nevil to zvučnije sroči što je plod toga što ti pričaš da je edukovaniji, ali da se bolje razume u fudbal...ajde da govorimo o nekom taktičkom igraču, može njegov brat Fil koji je mogao da odrađue taktički i DMC, Niki Bat npr. pa ajde ljudi kapiraju igru, kapiraju šta im se priča od strane trenera, ali brate Karager i Nevilodmah mi prva asocijacija duga lopta ka napred i kao oni pojmovno razumeju igru, klasični defanzivci mesari bili.
                  Otvorio si mi oci

#the return

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                    Kako moze kada mu je vokabular blago receno ogranicen kao i 70% populacije Brazilaca koji se bave fudbalom, jedino bih izdvojio Fernandinha koji govori 5 jezika. Sta da cujes od njega ??? On mozda i jeste, ali kako to da ti objasni kad ne ume, moze jedino na terenu da ti pokaze.
                    Mesas pojmove Brajki, da li ti shvatas sta je pamet, sta je IQ ??? Da li to, sto Ronaldinho jedan od najjacih svih vremena, ima veze sa tim, sto Neville objasnjava fudbal tako da ti pamet stane ???

Nije to fora ko bolje razume, nego ko ce bolje da ti objasni to, zato edukovani fudbaleri rade poput Nevilla, dok Brazilci 30 godina, droga, novac, alkohol, zene, propast, cast izucima, ali velika vecina njih.
                    Jebeš me u usta ako sam ja pri sebi. Pa je l ti misliš da ajde od tvog uzorka od 70 posto uzmemo da su 20 posto stvarno glupi, a 50 posto njih jbg ne može da priču o fudbalu isprodukuje jer se nije školovalo. Pa je l ti misliš da ajde kada smo već uzeli primer Ronaldinja da isti ne bi isprodukovao ovako kao Nevil ovaj tekst da ima istu školu kao on ? Ja mislim da bi 3x bolje jer je otac fudbala za tog Nevila.

Zamisli nazoveš 70 posto fudbalera jedne nacije glupim, ne needukovanim, neškolovanim, već ni manje ni više glupim

Comment

Jebeš me u usta ako sam ja pri sebi. Pa je l ti misliš da ajde od tvog uzorka od 70 posto uzmemo da su 20 posto stvarno glupi, a 50 posto njih jbg ne može da priču o fudbalu isprodukuje jer se nije školovalo. Pa je l ti misliš da ajde kada smo već uzeli primer Ronaldinja da isti ne bi isprodukovao ovako kao Nevil ovaj tekst da ima istu školu kao on ? Ja mislim da bi 3x bolje jer je otac fudbala za tog Nevila.

Zamisli nazoveš 70 posto fudbalera jedne nacije glupim, ne needukovanim, neškolovanim, već ni manje ni više glupim
                      Nisu glupi, neobrazovani, to je jako velika i bitna cinjenica i moras razdvojiti ta dva pojma, nigde ih glupe nisam nazvao, gde vidis to ??
                      Da li shvatas, da je neko predodredjen za neki posao, zivot ??? Da neko ima "kefalo" za fudbal, a neko za novinarstvo ??? Da li shvatas da Ronaldinho ima mozak na terenu i vidi ono sto drugi ne vide, radi ono sto drugi ne ume, on na taj nacin pokazuje svoju pamet, nije on glup, on je neobrazovan. On se 99% nece baviti trenerskim poslom, jos manje novinarskim, jer covek neobrazovan i nema kefalo za te stvari, ne ume da objasni, ume samo da primi informaciju i da odradi to na terenu sa lakocom.
                      Zasto Maradona najveci genije svih vremena, nije uspeo kao trener ??? Evo, klasican primer, najjaci u istoriji, sve je mogao, "mozak" kako ih ti zoves, a kao trener tragikomedija, zato sto ne ume da pokaze fudbalerima sta da rade na terenu, niti ima znanje.

E tako i Neville, covek koji je posle meceva umesto na ispijanje, ucio zanat, gledao kasete utakmica, analizirao jos kao igrac, on da 100% na terenu, ali dzaba kad ne moze, nema telo za to niti sposobnost. Ronaldinho ima, ali on ovo nije radio, on posle tekme, klub, zurka ludilo, jer njega to ne interesuje, a i da ga interesuje ne bi naucio nista, jer jedino sto zna, jeste ono na terenu. On sad ne bi umeo da ti nabroji 10 najboljih napadaca na svetu, jer ga ne interesuje to, dok Neville zna celu Premier Ligu uzduz popreko.

Znaci, to sto neko zna fudbal ne znaci da ce i kasnije preneti to znanje kao trener jer su to dva potpuno razlicita zanimanja, kao i novinarstvo.
                      sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Sve smo se onda razumeli Brazilci pametniji za fudbal od Engleza, ali jbg neškolovani....mada je priča generalizovana, no ajde. Drago mi....

Comment

Sve smo se onda razumeli Brazilci pametniji za fudbal od Engleza, ali jbg neškolovani....mada je priča generalizovana, no ajde. Drago mi....
                          Pa ti si prvi generalizovao, tako sto si Nevilla prozvao, a nisi ga ni poslusao, evo jednu emisiju kada je pricao. Ti si prvi uporedio fudbal iz ugla fudbalera i iz ugla novinara, zapravo ne uporedio, poistovetio, to je veliki problem. Pre bi slusao Ronaldinha koji ne zna dve prostoprosirene recenice, nego Neville maga u njegovom poslu coveka koji moze potpunom idiotu da objasni igru i da ovaj razume. Tu Brajki ulazi prvo i tvoje slabo poznavanje ove tematike, i ti kao da ne zelis da procitas post i da ga razumes, nego teras tvoje, a onda i stereotip o Englezima, u fazonu, ako su "ograniceni" za fudbal, onda su "ograniceni" i za sve sto je vezano za tu igru, eto tako ti razmisljas, a to veze sa vezom nema, sto ti ja i Akan upravo objasnjavamo, ali kao zidu da pricas.
                          sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                            Pa ti si prvi generalizovao, tako sto si Nevilla prozvao, a nisi ga ni poslusao, evo jednu emisiju kada je pricao. Ti si prvi uporedio fudbal iz ugla fudbalera i iz ugla novinara, zapravo ne uporedio, poistovetio, to je veliki problem. Pre bi slusao Ronaldinha koji ne zna dve prostoprosirene recenice, nego Neville maga u njegovom poslu coveka koji moze potpunom idiotu da objasni igru i da ovaj razume. Tu Brajki ulazi prvo i tvoje slabo poznavanje ove tematike, i ti kao da ne zelis da procitas post i da ga razumes, nego teras tvoje, a onda i stereotip o Englezima, u fazonu, ako su "ograniceni" za fudbal, onda su "ograniceni" i za sve sto je vezano za tu igru, eto tako ti razmisljas, a to veze sa vezom nema, sto ti ja i Akan upravo objasnjavamo, ali kao zidu da pricas.
                            Za sve sportove su ograničeni ti Englezi, sem za ragbi, mogu samo da pljampaju u prazno kao taj Nevil. U fudbalu konkretno gube na svakom turniru kao nacija, nemaju krštenog trenera, već eto samo tako veličaju sebe kroz istorijske priče kako su izmislili pojam savremenog fudbala, kako oni ovo ono, ulažu najviše nemaju rezultate i ko je tu glup, da bi na kraju došao Nevil da soli svetu pamet na TV kako je Mančester u krizi, veliča Fergija šta već kao da je neko malouman samo zato što je edukovan, tačno TV emisija za ove povodljive Amere koji ne vide dalje od svog nosa. Meni tu nije ništa za divljenje i evo opet ti kažem kada bi sedeo u kafani npr. sa Ronaldinjom i Nevilom i pričao o fudbalu generalno više bi imao da čuješ od ovog prvog, sada što taj prvi nije učio školu i što nije elokventan je osma stvar.

I da ja imam 12 godina, drago mi je, kako se ti zoveš ?
                            Last edited by Brajkula; 10-12-13, 18:37.

Comment

• Opet ti otisao od teme, i pravis od teme drugu temu, a od te druge trecu, i tako u krug, aka spin.
                              Rekoh ti da veze sa vezom nemaju dva posla, fudbaler i novinar, da jedan zna na terenu, a drugi van njega, da jedan prima informacije i izvrsava na terenu i pokazuje to znanje, a drugi salje te informacije onima koji ih gledaju i tako pokazuje svoje znanje, a Neville to radi kvalitetno, mogao trener biti, ali izabrao da bude analiticar.

Ronaldinho bi mozda mogao da ti pokaze kako se radi neka fora i tako te stvarcice, da ga pitas zasto ne ide Plavicima u ligi, ili koji igrac treba Arsenalu za titulu, ne bi znao, jer coveka to ne interesuje i ne zna da objasni, kao kada bi pitao seljaka sa sela koji je ogranicen i neskolovan, siromasan vokabular, to ti je isto skroz, sta ce on da ti objasni ??? To sto nije ucio skolu nije osma stvar, nego je upravo poenta.

I sta ti znaci ova poslednja recenica, sta je to ???
                              Last edited by Freshman; 10-12-13, 18:58.
                              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Opet smo se na kraju sve složili, tj. da bi Ronaldinjo bio bolji analitičar od ovog da se isto toliko školovao i interesovao kao on.

Daj bre Skolsa da objasni pojmove fudbala, daj Denisa Berkampa, daj majstore elokventne, a ne ove panjeve to je prva poenta bila ali sam otišao ka krajnjem hejtu engleskog drveća i veličanju znalaca.

Poslednja je trol, nisi povezao sa AKanovim postovima.

Navijaj brat moj za Juve za 45 minuta, molim te ko brata, gori u meni vatra da se ne zajebemo.

Comment

Working...
                                X