Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Brajkula View Post
    Čekaj, kako sada nije, Vengerov poslednji trofej u sezoni 2005/2006 i to FA kup, a AVB uzeo Ligu Evrope u sezoni 20100/2011...moramo da usaglasimo kriterijume za ocenjivanje, pa ne možemo jednog da ocenjujemo ovako drugog onako.

Po tvojim prvim kriterijumima dakle AVB > Venger, što baš i nije tako kada malo blje razmisliš.
    Dobre ti ove sezone

Zadnji trofej Wengera by the way sezona 2004/2005.
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
      Dobre ti ove sezone

Zadnji trofej Wengera by the way sezona 2004/2005.
      Ma pusti me u k....sad sam ustao.

Eto 2004/2005, još gore....i to taj FA kupa.

Ispravio brat onu ludačku cifru sa nulama, ništa sprno, ništa da se Džoni baci u rebus, Džoni oprosti

Comment

• Nisam nikad bio Vengerov fan niti se njegov nacin vodjenja ekipe poklapa sa nekim mojim shvatanjima ali nemojte coveka u istu recenicu sa Pacovom, nemojte zivota vam.

Ko sve ono rece da Totenhem ove sezone moze da ide ispred Liverpula i Arsenala?
        sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
          Nisam nikad bio Vengerov fan niti se njegov nacin vodjenja ekipe poklapa sa nekim mojim shvatanjima ali nemojte coveka u istu recenicu sa Pacovom, nemojte zivota vam.

Ko sve ono rece da Totenhem ove sezone moze da ide ispred Liverpula i Arsenala?
          Ja mislim Freshkara da je to izjavio, voli on te kokosi ne znam sta mu je
          sigpic

Comment

• Freško, nema greške, on je taj koji veliča taj klub, tim itd.

Mnogo lapsusa za mog brata Klinsmana ovih dana, Ljorente flop, Ttnhm ispred LFC i Arsenala.....ko zna kakve su mu droge davali tamo na Ubu sada kad je bio

Comment

Freško, nema greške, on je taj koji veliča taj klub, tim itd.

Mnogo lapsusa za mog brata Klinsmana ovih dana, Ljorente flop, Ttnhm ispred LFC i Arsenala.....ko zna kakve su mu droge davali tamo na Ubu sada kad je bio
              Wait what?

Nije bio samo Freshko za Totenhem, bilo ih jos. Odmah se znalo da bez Gereta to nije isti tim.
              sigpic

Comment

• Nisi upućen Kaziragi u tu priču, reko moj brat jedini "Brajkula džaba se veseliš Ljorente će biti flop" i još se radovao kada je kanaliso na početku sezone, kad on Leone

Samo za mog brata drogiranog pet dana na Ubu (18+)

Spoiler

Comment

• Kako nece kanalisati na startu kad je jedva video teren u Bilbau prosle sezone, trebalo mu je minuta + je Konteov sistem specifican. Logican sled dogadjaja. Sad je odlican.
                  sigpic

Comment

• Evo diskusija je li jaci Totenhem sad ili prije

http://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1072454
                    sigpic

Comment

• Ala je lapsus reci da ce biti prvi konkurent za 4. mesto na pocetku sezone, nisam rekao ispred, znaci rekao sam da ce biti prvi konkurent za 4. mesto. I rekao sam da ce biti daleko ispred ako ostane Bale, a nije ostao.
                      Nemojte o Llorenteu ovde, zajebancije sa fejsa ne prenosim na forum kao Brajki, kojeg redovno tovarim...
                      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                      -Jürgen Klopp

Comment

• Sjecas se da smo nedje pricali o formaciji i slozili se da bi im najbolje bilo da igraju dijamant. Tada im se vec iskristalisala ekipa za ovu sezonu. Ali mrdnuti nece dok je AVB tu.
                        sigpic

Comment

• Jos sam ja govorio tada i vec video Williana u ekipi, druga prica skroz.
                          Imali su igrace za dijamant, samo se slabo secam te price, ali sa ovim veznjacima, itekako. Pa mogu i sada da igraju tako, ali tesko, AVB je ogranicen na 4-3-3 i 4-2-3-1. Juce doduse igrao sa dva napadaca, samo zato sto je gubio 3:0 na poluvremenu.
                          sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                            Nemojte o Llorenteu ovde, zajebancije sa fejsa ne prenosim na forum kao Brajki, kojeg redovno tovarim...
                            Znao sam da ćeš da napišeš ovo, tj. da je zajebancija.

Pa što si me napadao skoro u fazonu "Brajki, šta sam ti rekao Ljorente flop, kakvih crnih 15 komada u sezoni", kad ono brat već 5 u fazi adaptacije. Nemoj da si neozbiljan, kakvo je ovo ponašanje ?

Comment

• Vaspitno-popravnu mu opali Brajki, dje ce on s tobom da se zajebaje ghahaha

Ludi AVB juce pohvalio reakciju nakon primljenog prvog gola, ali zbog tekme treba se srame igraci...

Kakva reakcija nakon prvog gola?? Primiti 5 nakon toga, samo hvali AVB tako treba
                              sigpic

Comment

Znao sam da ćeš da napišeš ovo, tj. da je zajebancija.

Pa što si me napadao skoro u fazonu "Brajki, šta sam ti rekao Ljorente flop, kakvih crnih 15 komada u sezoni", kad ono brat već 5 u fazi adaptacije. Nemoj da si neozbiljan, kakvo je ovo ponašanje ?
                                Ma kakvi, idi vidi sta sam pisao kada je Lav trebao da predje u Juve. Tad sam mislio na 15 komada u ligi, a ne na sva takmicenja. Bezobrazno ponasanje skroz od moje strane. No, nemojmo ici u off kolega, molio bih vas...
                                sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X