Majstor je Sessegnon, veliki znalac!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
E jbm ti Celsi prvi put ih stavim na tiket i oni gube kuci od WBA a do sada sve pobede imali kuci u ligi pa daj Murinjo reaguj jbt nek preokrenu na 3-2Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostE jbm ti Celsi prvi put ih stavim na tiket i oni gube kuci od WBA a do sada sve pobede imali kuci u ligi pa daj Murinjo reaguj jbt nek preokrenu na 3-2
hahahaha ja evo za 145€ padohuvek padam na Celzi i opet ih stavljam...nikad vise...
Kako je samo Suarez resio WBA sa het trikom za 50 minuta, tako se to radi
Comment
-
Svaka cast momcadi LFC-a na rutinskoj pobedi, zaista pokazuju dobru formu. Sraman penal za celsi, koji kurac sluze pomocne sudije ako glavni nije dobro video.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Originally posted by Maric91 View Post
Krivo mi je zbog fudbalera WBA, zasluzili su pobedu.Na neki nacin su i kaznjeni zato sto su mogli da rese mec 2-3 minuta ranije kada su imali kontru 3 na 1.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment